Închide meniul

Sorin Cârţu a reacţionat, după ce Atanas Trică s-a declarat dezamăgit de situaţia lui de la Universitatea Craiova

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 20 octombrie 2023, 18:18

Sorin Cârţu a reacţionat, după ce Atanas Trică s-a declarat dezamăgit de situaţia lui de la Universitatea Craiova

Sorin Cârţu a reacţionat, după ce Atanas Trică s-a declarat dezamăgit de situaţia lui de la Universitatea Craiova

Sorin Cârţu şi Atanas Trică / Profimedia Images

Sorin Cârţu a reacţionat, după ce Atanas Trică s-a declarat dezamăgit că nu primeşte mai multe minute la Universitatea Craiova. Fostul preşedinte al Universităţii Craiova consideră că Atanas Trică ar trebui să aibă mai multe şanse să demonstreze ce poate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atanas Trică a marcat, recent, un gol în victoria naţionalei U20 contra Angliei. Trică a transformat un penalty în minutul 16 al meciului.

Sorin Cârţu a reacţionat, după ce Atanas Trică s-a declarat dezamăgit de situaţia lui de la Universitatea Craiova

Bravo lui (n.r.: că a marcat cu Anglia) și să reconfirme, să mai facă acest lucru, dar și din acțiune. E un început, este un jucător cu calitate și, în special, are un fizic foarte bun pentru un atacant.

Trebuie să muncească mult. Să își îmbunătățească partea tehnică, caracteristica atacanților când primește balonul, de protejare, de dublare, de redublare a balonului. Și ambele picioare, să dea și cu dreptul, așa cum dă cu stângul.

Uite, chiar vorbeam cu cineva apropiat lor, o rudă. La partida aceea de cupă a făcut o mișcare de atacant acolo, însă șutul pe care l-a dat cu piciorul stâng, l-a dat prost și pe lângă bară. Atunci, cu Tunari. Dacă ar fi dat gol când a primit acea șansă și echipa ar fi câștigat, se uita lumea altfel la el.

Reclamă

„Eu când antrenam dădeam multe şanse”

(n.r.: Merită o șansă Atanas în locul lui Koljic?) Absolut, dar asta e decizia antrenorului. Eu zic că merită. Eu când antrenam dădeam multe șanse și mă bazam pe jucătorii tineri. Pe foamea lor de performanță.

Atunci când intră, să țină de șansa respectivă, să se bată pentru ea, să rămână cu ceva în meciul respectiv. Lumea să își aducă aminte cât de importantă a fost prezența ta. E jucător tânăr, dar ți-am spus. Îi trebuie muncă foarte multă.

Și muncă individuală, după ce se termină antrenamentele, să rămână. El are un joc de cap foarte bun, dă bine cu capul. Dar nu doar asta este pentru un atacant.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să lucrezi mult pentru cel din stânga sau din dreapta, să reiei cu piciorul stâng, cu piciorul drept, să fii pregătit în orice moment al jocului, să poți să reacționezi prin execuțiile respective”, a declarat Sorin Cârțu pentru fanatik.ro.

Atanas Trică: „Sunt dezamăgit că nu primesc şanse”

Atanas Trică s-a declarat dezamăgit că nu primeşte mai multe şanse la Universitatea Craiova. Nepotul regretatului Ilie Balaci a spus că nu ar refuza un împrumut în iarnă.

La club, nu prea știu ce să spun, nu prea mai am cuvinte. Sunt dezamăgit că nu primesc șanse. Am tot fost trimis la echipa a doua, mi-am făcut treaba acolo, am dat gol meci de meci. Consider că merit și eu mai multe șanse.

Îi las pe antrenori să decidă. Sunt atacanți mult mai buni decât mine, mai experimentați. Eu îmi fac treaba unde sunt trimis. V-am spus ce simt eu, să nu fiu luat că cerșesc minute. Îmi aștept momentul, ca orice alt jucător.

Nu pot să spun că puteam să fac în anumite meciuri diferența, dar cred că puteam să joc. Îmi doresc să joc la un nivel cât mai bun. Am avut discuții, rămâne de văzut dacă va fi o ofertă, inclusiv din liga a doua, nu aș refuza un împrumut pe șase luni”, a declarat Atanas Trică pentru sursa citată.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și