Închide meniul

Sorin Cârțu a tras un semnal de alarmă înainte de Universitatea Craiova – FCSB. De cine se teme: „Trebuie să iei măsuri speciale”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 25 ianuarie 2024, 20:27

Sorin Cârțu a tras un semnal de alarmă înainte de Universitatea Craiova – FCSB. De cine se teme: Trebuie să iei măsuri speciale”

Sorin Cârțu a tras un semnal de alarmă înainte de Universitatea Craiova - FCSB

Sorin Cârțu / Hepta

Sorin Cârțu a tras un semnal de alarmă înainte de Universitatea Craiova – FCSB. Fostul oficial al echipei patronate de Mihai Rotaru a vorbit despre modul în care Ivaylo Petev ar trebui să trateze partida cu vicecampioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Universitatea Craiova și liderul din Liga 1, FCSB, va avea loc duminică, de la ora 20:00. Partida de pe stadionul „Ion Oblemenco”, care contează pentru etapa cu numărul 23 a sezonului de Liga 1, va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Sorin Cârțu a tras un semnal de alarmă înainte de Universitatea Craiova – FCSB. Fostul președinte al oltenilor se teme de Florinel Coman

Sorin Cârțu a dezvăluit faptul că Ivaylo Petev, tehnicianul de la Universitatea Craiova, trebuie să își reorganizeze defensiva, pentru a nu-i marca om la om pe jucătorii lui Elias Charalambous. Acesta și-a motivat argumentul și a spus că jucătorii de la FCSB au o viteză mult mai mare și îi pot depăși fără probleme pe olteni.

Totodată, fostul președinte de la Universitatea Craiova este de părere că echipa din Bănie trebuie să ia măsuri speciale pentru Florinel Coman, vedeta clubului patronat de Gigi Becali.

”Nu joci împotriva lor om la om, pentru că ei pot să te depășească ușor. Om foarte aproape de minge, nu trebuie să-i lași să gândească prea mult pentru că altfel… Sunt jucători capabili de execuții.

Reclamă

Lui Coman trebuie să-i facă mereu dublaj, să nu-l lase unu la unu cu el. Or fi câteva momente când îl deposedează fundașul, dar nu poate de fiecare dată.

Eu ți-am spus, eu ca antrenor asta aș face. În toate meciurile în care joacă Coman ar trebui să aibă dublaj. Pentru Coman îți iei măsuri speciale”, a spus Sorin Cârțu, la digisport.ro.

Înainte de acest duel, Universitatea Craiova se află pe poziția a 4-a în Liga 1, cu 34 de puncte după cele 22 de partide jucate. De cealaltă parte, așa cum a fost menționat anterior, FCSB este pe primul loc în clasament, cu 47 de puncte, la 11 puncte de CFR Cluj și Rapid, care ocupă locurile 2 și 3.

Reclamă 4 / 0/3

Arbitrul făcut praf de Gigi Becali va fi la centru la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB

Arbitrul făcut praf de Gigi Becali va fi la centru la derby-ul Universitatea Craiova – FCSB. Este vorba despre Marcel Bîrsan, care a fost ales de Kyros Vassarras pentru a oficializa partida care va avea loc în Bănie.

Marcel Bîrsan a mai arbitrat o partidă dintre cele două rivale, din iulie 2020. La momentul respectiv, oltenii s-au impus cu scorul de 2-1, iar arbitrajul acestuia a fost criticat dur de patronul celor de la FCSB, Gigi Becali.

„Cum poți să câștigi? Ce să faci? Craiova n-a jucat nimic. A primit cadou 11 metri la Vintilă și la Koljic. Dacă îl vezi pe Bîrsan arbitru… Nu vreau să mai jignesc, dar pune, mă, un arbitru bun. Ei nu-l știu pe Bîrsan? Nu-l văd? Eu nu cred că vorbește, nu cred că are atâta stăpânire ca să fie arbitru.

Nu vreau să fac păcat, dar nu se poate! Cred că cel care îl deleagă pe Bîrsan se uită la istoria lui. Și dacă te uiți, vezi că are o istorie extraordinară cu noi și la meciurile cu Craiova.

Cine îl deleagă vede calitățile lui de mare arbitru cu Craiova și zice ‘Hai să-l punem că e arbitru foarte bun!’. Când vin Neubert și Petrea? Să îl întrebăm pe Bîrsan! Să-l facem președintele Comisiei Centrale și președintele Federației! Nu e bine așa?”, spunea atunci patronul de la FCSB.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și