Închide meniul

Farul – Universitatea Craiova 2-1 | Bogdan Vătăjelu, discurs uluitor: „Eu am fost penibil! Toată lumea ne înjură!” Propunere incredibilă pentru Mihai Rotaru

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 februarie 2023, 22:36

Farul – Universitatea Craiova 2-1 | Bogdan Vătăjelu, discurs uluitor: „Eu am fost penibil! Toată lumea ne înjură! Propunere incredibilă pentru Mihai Rotaru

Bogdan Vătăjelu, discurs uluitor după înfrângerea cu Farul

Hepta

Bogdan Vătăjelu a avut un discurs uluitor după Farul – Universitatea Craiova 2-1. Jucătorul Universităţii Craiova a spus că a avut o prestaţie penibilă în partida de la Ovidiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vătăjelu a dezvăluit că Eugen Neagoe i-a băgat în sedinţă pe jucători şi i-a făcut o propunere incredibilă lui Mihai Rotaru: să dea afară mai mulţi jucători.

Bogdan Vătăjelu, discurs uluitor după Farul – Universitatea Craiova 2-1

Am avut şedinţă, Mister e supărat pe noi. Am fost penibili, chiar dacă a doua repriză ne-am mai revenit puţin. Chiar am fost penibili. În seara asta, începând cu mine. Chiar şi aşa penibili cum am fost, puteam să egalăm. Dar chiar era nedrept dacă egalam. Atâta timp cât noi nu suntem sută la sută, sunt zile în care nu poţi să faci nimic. Am ieşit pierzători şi e păcat. Eu, cel puţin, am fost penibil.

Multe nu mai sunt de zis. Trebuie să băgăm capul în pământ şi să o scoatem la capăt. Numai noi o putem face. Am avut deja 3 meciuri în care pirma repriză a fost slăbuţă şi ne revenim în a doua. Ne trezim prea târziu şi nu mai avem acel noroc să scoatem un egal. Dacă ne prezentăm aşa, e clart că o să ne fie foarte greu cu CFR. După un meci ca ăsta, ce poţi să mai zici.

Suntem o apă şi un pământ, toată lumea ne înjură. Suntem penibili. Ok, antrenorul plăteşte pentru că este o singură persoană.Cum am mai zis, ar fi timpul să plece 10-15 jucători. Poate, nu știu. Dacă asta ar fi bine pentru club și jucători, nu știu. Asta cred că poate o să se întâmple, deși e foarte greu. Nu vreau să spun lucruri la cald, deja am zis„, a spus Bogdan Vătăjelu după Farul – Universitatea Craiova 2-1, la digisport.ro.

Reclamă

Dan Nistor, autorul golului oltenilor cu Farul, a avut un discurs de mobilizare. Pentru Universitatea Craiova urmează derby-urile cu CFR Cluj şi FCSB.

Parcă am pierdut același meci ca la Botoșani. S-a scris istoria partidei de la început. Din păcate, nu am fost la nivelul care trebuie și nu cred că asta e valoarea noastră. Dacă vrem să ne batem acolo sus și să tindem pe cai mari nu trebuie să avem aceste fluctuații.

Până la urmă, câți antrenori ar veni, tot noi intram în teren. Sunt niște greșeli copilărești și se repetă la infinit, la fiecare etapă. Avem condiții extraordinare, suporterii vin alături de noi…

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. despre meciul cu CFR) Caracterele puternice se văd în momentele grele. Vom vedea sâmbătă ce va fi. Din punctul meu de vedere, nu mă gândesc la campionat. Să fim matematic în pay-off și după vedem”, a spus Nistor.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și