Închide meniul

Sorin Cârțu, anunț ferm înainte de Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva: „Cel mai important moment din istoricul din 2013 încoace!”

Alexandru Ivan Publicat: 17 august 2022, 17:26

Sorin Cârțu, anunț ferm înainte de Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva: „Cel mai important moment din istoricul din 2013 încoace!

Sorin Cârţu, președintele Universității Craiova

REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Sorin Cârțu crede că „dubla” din play-off-ul Coference League dintre Universitatea Craiova și Hapoel Beer Sheva e cel mai important moment din istoria formației patronate de Mihai Rotaru, din 2013 până în prezent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Craiova lui Mihai Rotaru nu a ajuns niciodată în grupele unei competiții europene. Două meciuri mai sunt acum între olteni și grupele Conference League.

Sorin Cârțu, înainte de Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva

Este cel mai important moment al Universității Craiova și nu doar din sezonul acesta, ci din tot istoricul echipei din 2013 încoace. Totul se realizează cu ajutorul conducerii tehnice și jucătorilor, care trebuie să conștientizeze fiecare secundă din această dublă. Putem să face niște lucruri deosebite, dacă se realizează această responsabilizare”, a spus Sorin Cârțu, conform fanatik.ro.

Reclamă

„Consider că șansele sunt 50-50, având în vedere că forțele sunt apropiate. Ei joacă într-un fel o șansă la gloria sportivă și financiară, toate sunt în avantajul lor. Știu că tot sacrificiul din aceste două partide va fi răsplătit, dar nu doar asta trebuie să îi ghideze. Este cea mai mare performanță pe care ar putea să o facă în această perioadă. Suntem aproape și trebuie să vedem că se dă absolut totul pentru a rezolva acest lucru”, a mai spus Sorin Cârțu.

Mirel Rădoi, avertismnet pentru jucătorii săi, înainte de Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva

Mirel Rădoi a tras un semnal de alarmă pentru jucătorii săi. Antrenorul îşi doreşte mai multă eficienţă în faţa porţii, în ciuda faptului că returul cu Zorya Luhansk a fost câştigat la scor de neprezentare, 3-0.

Reclamă

Totodată, fostul selecţioner a dezvăluit că a purtat discuţii înaintea partidei de joi cu atacanţii formaţiei din Bănie, Andrei Ivan şi Jovan Markovic.

„Probabil că ne relaxăm când ajungem la finalizare. Mă bucur că ajungem acolo, dar nu-mi convine că ratăm ocazii atât de clare. Când ajungi atât de liber şi situaţia e atât de clară, soluţia trebuie să fie alta, pentru că aceste acţiuni trebuie încheiate cu gol. Le-am transmis lui Markovic şi lui Andrei Ivan şi celorlalţi anumite lucruri.

Nu i-am certat, doar le-am zis să fie atenţi. Partea grea e când mingea ajunge în plasă. Iar noi facem lucrurile exact invers, depunem foarte mult efort să ajungem în faţa porţii, iar când suntem într-o situaţie de unu contra unu cu portarul sau fundaşul ne relaxăm. Deci trebuie să înţelegem că trebuie să fim concentraţi până se termină acţiunea”, a declarat Mirel Rădoi, în conferinţa de presă premergătoare partidei cu Hapoel Beer Sheva.

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi: „Va fi o partidă intensă!”

Mirel Rădoi a analizat jocul echipei din Israel, cu care se va duela pentru un loc în grupele Conference League. Antrenorul oltenilor speră ca echipa sa să facă un joc bun joi, de la ora 20:30.

„Va fi o partidă destul de intensă, ambele echipe joacă un fotbal deschis şi spectaculos. Lucrul care mă îngrijorează acum este că în toate partidele pe care le-am observat la Hapoel Beer-Sheva a reuşit mereu să îşi impună ritmul de joc. E o formaţie mult mai puternică fizic. Jucătorii lor caută duelurile în orice zonă a terenului pentru că ştiu că sunt puternici şi le pot stăpâni.

Vom vedea cum îi vom contracara. Au şi ei zone vulnerabile şi pot fi surprinşi. Informaţii avem, important e să fructificăm toate momentele lor de slăbiciune. Meciul este foarte important, pentru că poate însemna după atâţia zeci de ani participarea noastră în cupele europene”, a mai spus Mirel Rădoi, antrenorul Universităţii Craiova.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 „Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar 19:33 Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari 19:18 Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul” 19:02 Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu 18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” 18:30 „Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului 18:06 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova LIVE TEXT (20:30). Se anunţă un duel încins pe Ilie Oană! Echipele de start 17:53 „Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top 17:25 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj - Universitatea Craiova: "Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent"
Liga 1 • 17 mart., 12:01
Cristi Balaj l-a pus la zid pe Ivaylo Petev, după CFR Cluj – Universitatea Craiova: „Trăieşte într-o altă lume. Nu e coerent”
Mihai Rotaru este convins că îl poate răpune pe Gigi Becali şi FCSB-ul
Liga 1 • 16 mart., 23:42
Mihai Rotaru, convins că îl poate răpune pe Gigi Becali: „FCSB nu are bancă, nu are vârf!”. Previziune pentru FCSB – Sepsi
Gică Hagi l-a auzit pe Mihai Rotaru şi a cerut să intre în direct
Liga 1 • 16 mart., 23:07
„O lipsă crasă de respect!” Gică Hagi l-a auzit pe Mihai Rotaru şi a cerut să intre în direct: „Să nu uite că suntem campioni!”
Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 22:40
„Nu e un rezultat corect!” Întrebarea care l-a înfuriat pe Adi Mutu după CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2: „Poate era răcit”
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj
Liga 1 • 16 mart., 22:13
Alexandru Mitriță, mesaj pentru Edi Iordănescu după victoria cu CFR Cluj: „Sunt total schimbat! Vreau la EURO!”