Închide meniul

Sorin Cârţu continuă „războiul” cu Ionuţ Vînă şi Sergiu Hanca: „Bine că au scăpat de ei! A fost o jignire pentru club!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 iunie 2023, 18:07

Sorin Cârţu continuă „războiul cu Ionuţ Vînă şi Sergiu Hanca: „Bine că au scăpat de ei! A fost o jignire pentru club!

Sorin Cârţu continuă "războiul" cu Ionuţ Vînă şi Sergiu Hanca

Sorin Cârţu, într-o conferinţă de presă / Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Sorin Cârţu continuă „războiul” cu Ionuţ Vînă şi Sergiu Hanca. Fostul patron al Universităţii Craiova i-a „taxat” pe cei doi foşti jucători din Bănie şi după ce şi-a anunţat retragerea definitivă din fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă au fost excluşi din lot de Mirel Rădoi şi au fost în litigiu cu gruparea din Bănie. Hanca a cerut despăgubiri în valoare de 2 milioane de euro, în timp ce Vînă îşi dorea 5 milioane de euro. Amândoi au pierdut definitiv procesul la Comisiile din cadrul FRF.

Sorin Cârţu continuă „războiul” cu Ionuţ Vînă şi Sergiu Hanca

Cei doi fotbalişti s-au despărţit în această vară de Universitatea Craiova. Cârţu nu i-a uitat şi le-a transmis un nou mesaj dur.

Este bine că au scăpat de Vînă și Hanca, a fost o jignire pentru club. Noi am fost deschiși în colaborarea cu ei și le-am oferit șansa, iar ei au exploatat o situație cu Rădoi pentru că asta era viziunea lui ca antrenor, nu era obligat să joace cu ei, este bine că au scăpat”, a declarat Sorin Cârţu pentru fanatik.ro.

Ionuţ Vînă a semnat deja cu campioana Farul. „Mult succes în afaceri!”, a fost mesajul primit de mijlocaşul de 28 de ani, de la Universitatea Craiova, în momentul despărţirii. Pentru a scăpa şi de Sergiu Hanca, Mihai Rotaru a scos din buzunar nu mai puţin de 100.000 de euro.

Reclamă

Hanca era unul dintre jucătorii care primeau cele mai mari salarii de la Mihai Rotaru. Încasa, lunar, 25.000 de euro. Un gol şi o pasă decisivă a reuşit extrema în cele 16 meciuri jucate în tricoul Universităţii.

Bogdan Vătăjelu (30 de ani), Bogdan Mitrea (35 de ani), Valerică Găman (34 de ani) și Ivan Martic (32 de ani) sunt jucătorii de care s-a mai despărţit Universitatea Craiova după încheierea sezonului.

Cine vine, cine pleacă sunt probleme clare ale clubului, ale domnului Rotaru care este implicat în asta. Este bine că s-a mai relaxat și bugetul, erau niște cheltuieli care nu erau justificate tot timpul prin prezența lor. Este strategia clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Vătăjelu nu și-a mai prelungit contractul, nu l-a dat nimeni afară. Probabil era altă strategie, a fost aici jucător și Mihai i-a acordat o importanță mare de tot în toată perioadă în care l-a avut„, a mai spus fostul preşedinte al clubului din Bănie.

Sorin Cârţu a plecat de la Universitatea Craiova: „Am decis să ies din fotbal”

Ajuns la 67 de ani, fostul internaţional a decis să iasă din fotbal, după 55 de ani dedicaţi sportului „Rege”. Cârţu era preşedintele Universităţii Craiova din 2019, el fiind reales în aprilie 2022. Atunci, el a câştigat un nou mandat ca preşedinte al oltenilor.

„Am decis să ies din fotbal. Adevăratul motiv pentru care renunţ sunt cei 55 de ani de fotbal pe care îi am. Am trecut prin toate trăirile de fotbalist, de antrenor şi de conducător, cum a fost în ultimii 4 ani. Vorbesc ceea ce simt.

Sunt peste 55 de ani de fotbal. Sunt mândru de ce am realizat în domeniul ăsta, în stadiile pe care le-am trecut. Sunt la momentul în care vreau să le mulţumesc celor care au fost alături de mine”, a spus Cârţu, într-o conferinţă de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
Vezi toate știrile
Citește și