Închide meniul

Sorin Cârţu îl elogiază pe Albion Rrahmani: „Are execuţiile unui fotbalist de rasă”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 1 septembrie 2023, 10:54

Sorin Cârţu îl elogiază pe Albion Rrahmani: „Are execuţiile unui fotbalist de rasă

Sorin Cârţu îl elogiază pe Albion Rrahmani

Albion Rrahmani, în timpul unui interviu / Rapid TV

Sorin Cârţu îl elogiază pe Albion Rrahmani. Fostul preşedinte al Universităţii Craiova, care a fost la rândul lui atacant, a fost impresionat de vârful Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albion Rrahmani a marcat o „dublă” la debutul său pentru Rapid, în victoria cu 5-3 contra lui FC U Craiova 1948. În minutul 46, Rrahmani l-a înlocuit pe Dugandzic. Jucătorul naţionalei statului Kosovo a marcat în minutele 65 şi 90+1.

Sorin Cârţu îl elogiază pe Albion Rrahmani

“Am văzut că are execuțiile unui fotbalist de rasă. Și la primul gol pe care l-a dat a vrut să dea el cu efect, nu a fost nimic întâmplător. Vreau să îl văd mai mult, dar e calitate de jucător”, a declarat Sorin Cârțu despre Albion Rrahmani pentru fanatik.ro.

În vârstă de 23 de ani, Albion Rrahmani a fost achiziţionat de Rapid cu 600.000 de euro de la FC Ballkani. Atacantul kosovar este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 600.000 de euro.

Conducerea Rapidului şi antrenorul Cristiano Bergodi îşi pun mari speranţe în tânărul vârf kosovar. El a impresionat încă de la debut, marcând o „dublă” în meciul câştigat de Rapid în deplasare cu FC U Craiova 1948.

Reclamă

Sezonul trecut Rapid a dat golgheterul campionatului. Acesta a fost Marko Dugandzic, care a înscris 22 de goluri. Dugandzic a evoluat în trecut în Liga 1 pentru FC Botoşani şi CFR Cluj.

Lotul lui Kosovo pentru meciul cu România. Krasniqi şi Rrahmani, convocaţi! România – Kosovo, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Lotul lui Kosovo pentru meciul cu România. Adversara selecționatei noaste din preliminariile Campionatului European din 2024 a publicat lista jucătorilor convocați pentru partidele cu Elveția și România. Partida va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, pe data de 12 septembrie, de la ora 21:45.

Cu o săptămână și jumătate înainte de partida dintre Kosovo și România, selecționerul adversarei, Primoz Gliha, a anunțat lotul de jucători convocați pentru acțiunea din luna septembrie. Printre aceștia se numără Amir Rrahmani, de la Napoli, Edon Zhegrova, de la Lille, dar și Ermal Krasniqi, de la CFR Cluj și Albion Rrahmani, de la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Înainte de această partidă, echipa națională a României mai are un meci de disputat, cu selecționata din Israel. De cealaltă parte, kosovarii se vor duela cu Elveția. Ambele partide vor avea loc pe data de 9 septembrie, în timp ce duelul direct dintre România și Kosovo este programat pe data de 12 septembrie. Meciul va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, de la ora 21:45.

În momentul de față, selecționata condusă de Edi Iordănescu se află pe locul al 2-lea în grupa de calificare pentru EURO 2024, cu 8 puncte după 4 etape. De cealaltă parte, Kosovo se află pe poziția a 5-a, cu doar 3 puncte obținute după tot atâtea meciuri jucate.

Lotul echipei naționale din Kosovo, pentru meciul cu România:

Arjanet Muric (Burnley), Visar Bekaj (Hatayaspor), Samir Ujkani, Mergim Vojvoda (Torino), Leart Paqarda (FC Koln), Amir Rrahmani (Napoli), Fidan Aliti (Alanyaspor), Kreshnik Hajrizi (Lugano), Ismajl Beka (FC Luzern), Betim Fazliji (FC St.Gallen), Florent Hadergjonaj (Alanyaspor), Berisha (Reims), Florian Loshaj (Istanbulsport), Florent Muslija (Paderborn), Milot Rashica (Beșiktaș), Edon Zhegrova (Lille), Ermal Krasniqi (CFR Cluj), Vedat Muriqi (Mallorca), Zymer Bytyqi (Antalyaspor), Bernard Berisha (Akhmat Grozny), Arber Zeneli (Reims), Altin Zeqiri (Rizespor), Mariton Korenica (Ballkani), Albion Rrahmani (Rapid), Andi Hoti (Magdeburg) și Valon Zumberi (Hamburg).

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și