Închide meniul

Sorin Cârțu, înainte de CFR – Farul: ”1 solist! Cu riscul de a fi suspendat, o să joc la pariuri, mă filmez”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 mai 2023, 14:21

Sorin Cârțu, înainte de CFR – Farul: ”1 solist! Cu riscul de a fi suspendat, o să joc la pariuri, mă filmez”

Sorin Cârțu, înainte de CFR - Farul

Sorin Cârțu, într-o conferință de presă / Hepta

Sorin Cârțu aruncă în aer finalul de campionat, înainte de CFR – Farul, meci care are o miză mare legată de ocupanta locului 3, pe care acum se află CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a fi siguri că rămân pe poziție de cupă europeană, ardelenii au nevoie de o victorie cu Farul, echipă rămasă fără miză, după ce a luat deja titlul.

Dacă echipa lui Hagi o va încurca însă pe cea a lui Petrescu și Craiova o va învinge pe Sepsi, atunci oltenii vor termina pe locul 3 și nu vor mai depinde de finala Cupei României, dintre Sepsi și U Cluj.

Sorin Cârțu, înainte de CFR – Farul: ”1 solist! Cu riscul de a fi suspendat, o să joc la pariuri”

”Este o victorie bună, ne dă în continuare speranțe, deși speranțele sunt minime. Eu merg pe un 1 solist la CFR. 1 solist! Cu riscul de a fi amendat sau suspendat, o să joc la pariuri.

Mă duc și mă și filmez. Eu nu mai fac comentarii într-un fel sau altul, pentru că s-ar interpreta. Eu spun ce joc pe bilet. CFR-ul nu își ratează șansa pe care o mai mare pentru cupele europene.

Reclamă

În momentul în care noi am bătut FCSB acasă, noi eram pe locul 2. La momentul ăsta, noi am fi jucat meciurile decisive pentru capionat, cu Rapid. Pe urmă, cu Sepsi acasă.

Ar fi trebuit să jucăm cu altă miză, nu pentru baraj dacă e locul 4. Trebuia să fim fără emoții pentru locurile europene la ceea ce am jucat”, a spus Cârțu, citat de fanatik.ro.

Oltenii nu mai cred în șansele la locul 3

CFR are 42 de puncte, în timp ce oltenii au 40. În cazul în care cele două echipe vor termina la egalitate de puncte (43), atunci oltenii vor avea avantajul primului criteriu, ei neavând parte de rotunjire, la înjumătățirea punctelor.

Reclamă 4 / 0/3

”A fost un meci spectaculos, un meci pe contre. Au marcat două goluri din două penalty-uri. Nu am avut ce să fac. Mă bucur că mi-am ajutat echipa să scoată un rezultat bun. Poate ne ajută U Cluj şi să dăm baraj.

Păcat că stăm la mâna altora. E greu să desfaci o apărare care se apără. Au marcat, am reuşit şi noi şi am plecat cu 3 puncte. Felicitări echipei campioane, a meritat. Ei petrec acum. Eu nu cred în locul 3, să vedem ce se va întâmpla la U Cluj. Domnul Hagi merită toate felicitările noastre„, a spus Alexandru Crețu, după victoria cu Rapid.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și