Închide meniul

Sorin Cârțu l-a făcut praf pe Andrea Compagno, după FC Botoșani – FCSB 0-1: „E ca în bancul cu mârțoaga”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 8 octombrie 2023, 15:12

Sorin Cârțu l-a făcut praf pe Andrea Compagno, după FC Botoșani – FCSB 0-1: E ca în bancul cu mârțoaga”

Sorin Cârțu l-a făcut praf pe Andrea Compagno, după FC Botoșani - FCSB 0-1: „E ca în bancul cu mârțoaga”

Sorin Cârţu, într-o conferinţă de presă / Hepta

Sorin Cârțu l-a făcut praf pe Andrea Compagno, după FC Botoșani – FCSB 0-1. Fostul președinte de la Universitatea Craiova a analizat jocul atacantului din echipa lui Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italianul din ofensiva vicecampioanei a fost integralist în meciul câștigat de FCSB, în fața echipei pregătite de Dan Alexa. Totuși, acesta nu a fost decisiv pentru echipa sa și a devenit ținta ironiilor fostului oficial din Bănie.

Sorin Cârțu l-a făcut praf pe Andrea Compagno, după FC Botoșani – FCSB 0-1. Ironii și la adresa lui Gigi Becali

După partida de la Botoșani, fostul președinte de la Universitatea Craiova a râs și de Andrea Compagno, dar și de patronul vicecampioanei, Gigi Becali. Acesta a declarat că latifundiarul din Pipera nu l-a schimbat pe atacantul italian doar pentru a-l face de râs.

„Da, am remarcat și eu că FCSB-ul nu a făcut nicio schimbare. Compagno a jucat 90 de minute. E ca-n bancul cu mârțoaga. Știți bancul, nu? Cu ăla care a dus calul la târg și l-a întrebat unul de ce l-a adus acolo și el a spus ca să-l fac de râs. Așa a făcut și cu Compagno. L-a ținut pe teren ca să-l facă de râs”, a spus Sorin Cârțu, potrivit fanatik.ro.

După prestația din meciul dintre FC Botoșani și FCSB, atacantul italian din lotul lui Elias Charalambous a primit nota de 6,9 din partea celor de la sofascore.ro. Omul meciului a fost desemnat Răzvan Ducan, care a primit nota 9, grație numeroaselor parade prin care și-a salvat echipa de la o înfrângere categorică în fața FCSB-ului.

Reclamă

Gigi Becali anunţă noi transferuri, după Botoşani – FCSB 0-1

Gigi Becali a dat de înţeles că vrea să transfere şi un mijlocaş de bandă dreaptă, în cazul în care Octavian Popescu nu va reveni la forma sa bună. De asemenea, patronul de la FCSB a mai oferit o serie de declaraţii şi la adresa lui Alexandru Băluţă, extrema dreapta din meciul cu Botoşani.

„Nu suntem periculoși pe partea dreaptă deloc. E posibil, dacă își revine Tavi, să nu mai iau. Nu pot să stau după Tavi în dreapta acolo, deși de Băluță îmi place, poate nu mai iau nimic acolo pe dreapta.

Îmi place, e activ, chair dacă nu și-a intrat bine în mână, e activ, e acolo are viteză, e în joc. E spin, așa e. E posibil, dacă e să aducem un închizător. Am văzut că Lixandru nu e închizător.

Reclamă 4 / 0/3

Lixandru nu e închizător, dovadă că nu stăpâneam mijlocul terenului. Sunt multe secrete în fotbal. Sunt multe secrete, oamenii zic că sunt mari specialiști, eu nu sunt specialist, dar dacă nu am mijlocul terenului mă întreb ce problemă am”, a declarat Gigi Becali, conform sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și