Închide meniul

Sorin Cârțu l-a făcut praf pe Andrea Compagno, după penalty-ul scos de italian: ”Dau cu capul în gură, mă dau pe spate și primesc penalty”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 septembrie 2022, 8:59

Sorin Cârțu l-a făcut praf pe Andrea Compagno, după penalty-ul scos de italian: ”Dau cu capul în gură, mă dau pe spate și primesc penalty”

Universitatea Craiova - FCSB

Andrea Compagno, în Universitatea Craiova - FCSB 2-1 / Hepta

Sorin Cârțu l-a făcut praf pe Andrea Compagno, după penalty-ul scos de italian, la finalul primei reprize din Bănie, dintre Universitatea Craiova și FCSB, 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta a fost cea mai controversată fază a meciului, în urma căreia Radu Petrescu a acordat penalty, chiar și după ce a fost solicitată intervenția VAR. Același italian a marcat și a stabilit scorul pauzei.

Sorin Cârțu l-a făcut praf pe Andrea Compagno, după penalty-ul scos de italian

”Aș propune ca această «barzelletta» (n.r. «glumă» în limba italiană) pe care a creat-o jucătorul italian să fie preluată de școala de antrenori și exemplificată la toți jucătorii, antrenorii.

E un mod de a dribla foarte interesant: dau mingea în față, o pierd de sub control, dau cu capul în gură, mă dau pe spate și primesc penalty. Efectiv e hilar tot ce s-a întâmplat în acel minut, care a întors, cât de cât, desfășurarea partidei.

Până la urmă este bine că am păstrat rezultatul și este o victorie deosebită. E bine că echipa a fost conectată foarte bine pentru această partidă. În general, meciurile pe care le ai cu FCSB, CFR, Rapid, intră într-o categorie a meciurilor speciale.

Reclamă

Pe lângă ce pregătesc și transmit antrenorii, vin și jucătorii cu un plus al lor de stare de spirit. Eu sunt mulțumit că s-a făcut dreptate. Ar fi fost păcat ca acest meci să nu se fi terminat cu o victorie a noastră”, a spus Cârțu, la Digi Sport.

Verdictul lui Ion Crăciunescu despre penalty-ul scos de Compagno

Ce mai controversat moment al jocului a avut loc în prelungirile primei reprize. În minutul 45+5 a primit penalty și FCSB, după ce Nicușor Bancu și Andrea Compagno au dat cap în cap. Italianul a trecut, iar Radu Petrescu a arătat punctul cu var. Chiar dacă fundașul Universității Craiova a protestat și i-a transmis arbitrului că nu a faultat, nu l-a mai putut îndupleca. S-a considerat că a fost o imprudență.

”Eu văd două lucruri. Îl văd pe Compagno că joacă mingea. Asta e clar. După ce Compagno joacă mingea, se întoarce și are loc o ciocnire cu Bancu. Este un contract între ei, indiscutabil. Tot indiscutabil este că Compagno nu-l vede pe adversar. Există un contact. Eu dacă spun că e 51-49, vă supărați.

Reclamă 4 / 0/3

Eu îi dau credit arbitrului. E o fază la care ne uităm de nu știu câte ori și nu putem trage o concluzie, așa că trebuie să-i dăm credit arbitrului. Bancu face doi pași în față după ce Compagno dă în minge, e penalty”, a spus Crăciunescu, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și