Închide meniul

Sorin Cârțu, mesaj de încredere pentru Eugen Neagoe, după ce a semnat cu Universitatea Craiova: „Este oltean sută la sută!”

Cosmin Olteanu Publicat: 13 ianuarie 2023, 14:46

Sorin Cârțu, mesaj de încredere pentru Eugen Neagoe, după ce a semnat cu Universitatea Craiova: Este oltean sută la sută!”

Sorin Cârţu, reacţie categorică înaintea derby-ului Universitatea Craiova - FCSB

Sorin Cârțu, în timpul unei conferințe / Hepta

  • Sorin Cârțu, mesaj de încredere pentru Eugen Neagoe, după ce a semnat cu Universitatea Craiova

Sorin Cârțu a avut un mesaj de încredere pentru Eugen Neagoe, după ce a semnat cu Universitatea Craiova!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova l-a adus, pe postul de antrenor principal, pe Eugen Neagoe, după plecarea neașteptată a lui Mirel Rădoi.

Sorin Cârțu, mesaj de încredere pentru Eugen Neagoe, după ce a semnat cu Universitatea Craiova

Sorin Cârțu este entuziasmat de faptul că Eugen Neagoe a semnat cu Universitatea Craiova și speră ca fostul său coechipier să aibă rezultate bune la formația din Bănie.

Reclamă

„A fost schimbarea asta care s-a făcut cu Rădoi, s-a decis să mergem în continuare cu Neagoe și acum vom vedea ce va fi.

Noi vrem să-și ducă contractul până la sfârșit, să și-l prelungească, însă totul depinde de rezultatele care vor veni, vrem să fie cât mai bun, să fie pozitive și atunci sigur nimeni nu este adeptul unei schimbări, vrem continuitate.

Reclamă

Neagoe este oltean sută la sută, știe spiritul Universității, a jucat atâția ani pentru Craiova, a adus și victorii, a suferi pentru înfrângeri și s-a bucurat pentru succesele Universității. Sper însă ca rezultatele să-l ajute să aibă un parcurs super la Universitatea”, a declarat Sorin Cârțu, la Sport Total FM.

Sorin Cârțu: „Are niște neajunsuri la început de campionat!”

„Are niște neajunsuri așa la început de campionat, ba Nicușor Bancu, Ștefan Bairam pentru o lună și jumătate sau două, dar aici nu știu nici eu, medicul este mai în măsură să dea mai multe detalii.

Dar mai avem și jucători de adus, Ișfan este acum cu echipa, mai sunt vreo doi jucători croați, chiar dacă sunt tineri, dar din discuțiile pe care i-am avut cu antrenorul sunt de perspectivă, plus că mai avem și alți jucători care sunt în discuții.

Reclamă 4 / 0/3

Nici ei nu vor cum vrem noi, nici ei cum vor ei. Cu Istvan ne putem anunța mai impetuoși și mai agresivi, este un jucător de calitate care în evoluția lui era nevoie să urce o anumită treaptă”, a mai spus Sorin Cârțu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”