Închide meniul
EXCLUSIV

Sorin Cârțu, enervat de prețul cerut de o echipă din Liga 1 pentru un jucător: „Prea mult pentru România! Să vândă afară!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 ianuarie 2023, 14:19

Sorin Cârțu, enervat de prețul cerut de o echipă din Liga 1 pentru un jucător: „Prea mult pentru România! Să vândă afară!

Mediafax Foto / Mediafax Foto

Sorin Cârțu în timpul unei conferințe de presă

Sorin Cârțu a fost enervat de prețul cerut de Hermannstadt pentru transferul lui Raul Opruț. Universitatea Craiova l-a vrut pe fundașul stânga al sibienilor, însă mutarea a picat. Cele două părți nu s-au înțeles la negocieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cârțu susține că pretențiile financiare ale celor de la Hermannstadt sunt prea mari pentru nivelul României. Prin urmare, Universitatea Craiova a abandonat transferul lui Opruț.

Sorin Cârțu, enervat de prețul cerut de Hermannstadt pentru Raul Opruț

„Cu Opruț a căzut. S-a făcut o ofertă. Nu s-a acceptat. A fost o negociere, vor mai mult, prea mult pentru România. Îi lăsăm să vând afară. Mai căutam, mai avem timp până în februarie. Dacă găsim acum e bine, dacă nu, avem timp”, a spus Sorin Cârțu, în exclusivitate pentru as.ro.

Raul Opruţ este titular de bază la Hermannstadt, revelaţia acestui sezon de Liga 1. Totodată, fundaşul a fost convocat de Edi Iordănescu la ultima acţiune a echipei naţionale, şi a evoluat în partidele amicale cu Moldova şi Slovenia, din noiembrie.

Universitatea Craiova este în continuare în căutarea unui fundaș stânga, după accidentarea suferită de Nicușor Bancu.

Reclamă

Mihai Rotaru și-a făcut praf rivalii de la FCSB

Mihai Rotaru și-a făcut praf rivalii de la FCSB. Finanțatorul Universității Craiova le-a transmis un mesaj acid roș-albaștrilor, după transferul lui Alexandru Ișfan în Bănie.

Alexandru Ișfan s-a aflat și în vizorul FCSB-ului. Mai multe voci spun că roș-albaștrii s-au retras din cursa pentru semnătura jucătorului pe motiv că viața sa extra-sportivă nu este potrivită.

Mihai Rotaru i-a contrat dur pe rivalii săi și i-a luat apărarea noii „perle” de la Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

„Ar fi cazul ca cei de la celelalte echipe să-și vadă de viața și echipa lor. Apoi se întreabă de ce-i lovește trenul. Îl monitorizăm pe Ișfan de un an, la tot ceea ce înseamnă viață privată, în afara terenului.

Este prieten cu Latovlevici, care l-a luat sub aripa lui. Și îl știm toți pe Lato, că este profesionist. L-a băgat în sală, a început să-l formeze ca dezvoltare fizică. Iar Ișfan s-a comportat exemplar. Ce a fost înainte e treaba altora. El, în această perioadă, s-a comportat foarte bine.

Ca să facem o glumă, dacă le-am interzice celor de la FCSB să intre în cluburi și să consume alcool, jumătate din cluburi ar da faliment. Dar pe noi nu ne interesează ce se întâmplă în altă parte, de asta îi rugăm să își vadă de treaba lor, să nu vorbească de Universitatea Craiova și toată lumea va fi extrem de fericită.

Vă dați seama că este o exagerare, dar este mesajul nostru către ei: «Vedeți-vă de treaba voastră!»”, a spus Mihai Rotaru, pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Sorin Cârțu, enervat de prețul cerut de o echipă din Liga 1 pentru un jucător
  • Dezvăluirile patronului oltenilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și