Închide meniul

Sorin Cârţu, mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Atunci se pot face lucruri majore!”

Viviana Moraru Publicat: 12 aprilie 2023, 21:03

Reclamă
Sorin Cârţu, mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Atunci se pot face lucruri majore!

Sorin Cârţu, mesaj direct pentru Mihai Rotaru

Sorin Cârţu, preşedinte Craiova / Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Sorin Cârţu i-a transmis un mesaj direct lui Mihai Rotaru. Preşedintele Universităţii Craiova susţine că trupa din Bănie poate face performanţe notabile, doar dacă patronul echipei este dispus să investească. De asemenea, Cârţu a lăudat modul în care Rotaru s-a implicat la echipă, până în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova luptă pentru clasarea unui loc pe podiumul Ligii 1. Oltenii sunt pe locul 4 în acest moment, la 5 puncte distanţă de FCSB, ocupanta locului 3.

Sorin Cârţu, mesaj direct pentru Mihai Rotaru

Sorin Cârţu a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Mihai Rotaru. Acesta susţine că patronul din Bănie a condus echipa perfect, fiind greu de egalat de alt rival din Liga 1 la acest capitol.

De asemenea, Sorin Cârţu a dezvăluit şi cum Universitatea Craiova se poate califica în grupele unei competiţii europene. Preşedintele oltenilor susţine că totul depinde de Mihai Rotaru, şi despre cum va gestiona el echipa în următoarele sezoane.

„La noi, la Craiova, dar și în fotbalul profesionist, cel mai important lucru este reprezentat de continuitate. Și aici mă refer la patron, la disponibilitatea acestuia. Atunci se pot face niște lucruri majore.

Reclamă

(n.r. că Universitatea Craiova va ajunge în maximum 3 ani în grupele unei competiții europene) Da, dar este foarte importantă continuitatea. Modul în care Rotaru a ținut și ține și acum echipa este foarte greu de egalat de cineva. Dacă el continuă să fie așa, pe această linie, ok, putem să sperăm”, a declarat Sorin Cârţu, la podcastul Tare de Tot, citat de digisport.ro.

Sorin Cârțu nu vrea să mai audă de Mirel Rădoi

Sorin Cârțu nu vrea să mai audă de Mirel Rădoi, după conflictul care a avut loc între cei doi la Universitatea Craiova. Mirel Rădoi a plecat cu scandal din Bănie, iar oficialul oltenilor nu mai este dispus să se împace cu antrenorul de la Al-Tai.

Sorin Cârțu a dezvăluit că Mirel Rădoi a venit la el în birou pentru a-și cere scuze, înainte să demisioneze. Totuși, fostul mare atacant nu i-a acceptat scuzele și a refuzat să-i strângă mâna.

Reclamă 4 / 0/3

„Acum, da, dezamăgirea vieţii. I-am spus: el mă uită pe mine, eu îl uit pe el. Nu am existat, el nu a existat. Rădoi nu a fost corect în ceea ce a expus acolo. Eu nu l-am inflenţat cu nimic în deciziile lui. Cum a povestit acolo şi ce a povestit… sâmbătă a fost meciul cu FC U, pierdută.

Eu am stat luni două ore cu el şi nu ştiu dacă am vorbit 30 de secunde de meciul pierdut. Şi tu după apari… de ce nu mi-ai spus mie în alea două ore când am stat de vorbă?

Nu, n-am nicio treabă. Tu ai ieşit, ai făcut iureş la televizor şi după vine să îşi ceară scuze, să dea mâna cu mine. Cum să accept aşa ceva? Mă faci varză la televizor şi pe urmă îţi ceri scuze între patru ochi. Chiar mă subapreciezi!

Bineînţeles că nu i-am strâns mâna şi nici nu vreau să mă împac. El să nu mă aibă pe mine pe gând, eu nu îl am pe el. E simplu!”, a spus Sorin Cârţu, la podcastul Tare de tot.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
14
mai
23:48
Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!”
14
mai
23:09
Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid
14
mai
23:04
Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol
14
mai
23:00
AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului
14
mai
22:09
„Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid
14
mai
22:05
Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate”
Vezi toate știrile
Citește și