Închide meniul

Sorin Cârţu, mesaj tranşant după Universitatea Craiova – Farul 1-1: „Un an ratat”! Ce spune despre viitorul lui Eugen Neagoe

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 14 mai 2023, 8:29

Sorin Cârţu, mesaj tranşant după Universitatea Craiova – Farul 1-1: Un an ratat”! Ce spune despre viitorul lui Eugen Neagoe

Sorin Cârțu a confirmat că Laurențiu Reghecampf este noul antrenor de la Universitatea Craiova

Sorin Cârţu, într-o conferinţă de presă / Hepta

Sorin Cârţu a transmis un mesaj tranşant după Universitatea Craiova – Farul 1-1. Preşedintele Universităţii Craiova consideră că sezonul a fost unul ratat pentru echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârţu a vorbit şi despre viitorul lui Eugen Neagoe. El a spus că e mulţumit de antrenorul Universităţii Craiova, dar că decizia privind viitorul acestuia nu-i aparţine.

Sorin Cârţu, mesaj tranşant după Universitatea Craiova – Farul 1-1: „Un an ratat”!

Am dominat meciurile cu CFR și FCSB, puteam lua minim 8 puncte, nu zic pe toate. Noi am luat doar 3… trebuia să avem încă 5 puncte în plus. Acum avem șanse mici să ajungem în cupele europene. Un an ratat!

N-am știut să concretizăm, să fie eficienți în anumite momente decisive. Am dat șansă adversarului. Cum a fost și în această seară. Nu avem tăria, concentrarea și responsabilitatea aia maximă din anumite momente.

Trebuie analizat cu echilibru ce facem. Nu a fost o dezamăgire așa, doar că am ratat foarte mult. Au fost momente în care puteam mai mult. Sunt mâhnit.

Reclamă

Toate campionatele au început cu obiective mărețe, să luăm campionat, să luăm cupa. Trebuie o analiză pertinentă, lipsită de subiectivism, pentru fiecare jucător. Vom vedea la momentul respectiv”, a declarat Sorin Cârțu pentru digisport.ro.

Ce a spus Sorin Cârţu despre viitorul lui Eugen Neagoe

Sorin Cârţu a subliniat că echipa a arătat bine cu Eugen Neagoe, dar că rezultatele au lipsit.

Să îți spun ceva. Mie nu mi-a displăcut cum a jucat echipa în perioada asta, cu Eugen. Seamănă ca în perioada cu Reghecampf, când am dat multe goluri. Totuși, și atunci ne-a lipsit ceva…

Reclamă 4 / 0/3

Decizia e la patronat, ei spun ce trebuie făcut cu antrenorul. Sunt jucători la care să ne gândim că pot pleca, dar având contract… sunt într-o zonă călduță, le-a convenit. Nu poți da și în jucători. Ce să faci acum?”, a mai declarat Sorin Cârțu pentru sursa citată.

Universitatea Craiova va întâlni Rapid etapa viitoare, într-un meci care se va disputa în Giuleşti. Oltenii au 2 puncte în clasament peste giuleşteni.

Eugen Neagoe, reacţie vehementă după Universitatea Craiova – Farul 1-1: „Am dominat! Trimitem portarii adverşi la naţională”

Eugen Neagoe a avut o reacţie vehementă după meciul Universitatea Craiova – Farul, scor 1-1, din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1. Antrenorul grupării din Bănie asigură că echipa lui merita să câştige în faţa liderului.

Universitatea Craiova a jucat o repriză în superioritate numerică, după ce Denis Alibec a văzut direct cartonaş roşu în minutul 45+4. Aioani a făcut minuni în repriza secundă. Oltenii au avut 7 şuturi pe spaţiul porţii şi alte 26 de execuţii care nu au fost cadrate.

Ultimele 3 jocuri meritam să le câştigăm, sincer. Fotbalul este nedrept. Este al 3-lea meci în care ne dominăm adversarul şi nu reuşim să marcăm. L-am felicitat pe Gică Hagi, dar sincer, în această seară, am dominat de la un capăt la altul. Acel gol stupid, o greşeală a noastră, dar trebuia să întoarcem jocul. Iarăşi portarul a fost omul meciului.

Am făcut… portarii echipelor adverse i-am făcut să meargă la echipa naţională. Şi Târnovanu, şi Moldovan, şi Aioani… merită toţi la naţională. Sunt dezamăgit de rezultat.

Sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor. Inclusiv Markovic a alergat, face pressing. Băieţii şi-au schimbat… au un comportament foarte corect. Sunt mulţumit că ne dominăm adversarii. Cred, şi fără să greşesc, suntem echipa cu cele mai multe ocazii din acest play-off, dar nu este de ajuns. Când pierdem de maniera asta puncte… dacă şi jucătorii de la FCSB au spus că au avut noroc. Dar nu e de ajuns! Echipele mari trebuie să marcheze şi dintr-o singură ocazie.

Reclamă

Şi în 11 i-am dominat pe cei de la Farul. A fost spectacol la poarta lui Aioani. Am vorbit cu Ivan, el şi Koljic erau desemnaţi să bată penalty. Doctorul mi-a spus că are mari probleme Koljic. E meritul lui că a reuşit să joace până la final”, a declarat Eugen Neagoe pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și