Închide meniul

„Fotbalul este nedrept!”. Eugen Neagoe, reacţie vehementă după Universitatea Craiova – Farul 1-1: „Am dominat! Trimitem portarii adverşi la naţională”

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 mai 2023, 0:36

Reclamă
„Fotbalul este nedrept!. Eugen Neagoe, reacţie vehementă după Universitatea Craiova – Farul 1-1: „Am dominat! Trimitem portarii adverşi la naţională

Eugen Neagoe, înainte de Rapid - Universitatea Craiova

Eugen Neagoe, dezamăgit la finalul meciului / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Eugen Neagoe a avut o reacţie vehementă după meciul Universitatea Craiova – Farul, scor 1-1, din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1. Antrenorul grupării din Bănie asigură că echipa lui merita să câştige în faţa liderului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a jucat o repriză în superioritate numerică, după ce Denis Alibec a văzut direct cartonaş roşu în minutul 45+4. Aioani a făcut minuni în repriza secundă. Oltenii au avut 7 şuturi pe spaţiul porţii şi alte 26 de execuţii care nu au fost cadrate.

Eugen Neagoe, reacţie vehementă după Universitatea Craiova – Farul 1-1

Ultimele 3 jocuri meritam să le câştigăm, sincer. Fotbalul este nedrept. Este al 3-lea meci în care ne dominăm adversarul şi nu reuşim să marcăm. L-am felicitat pe Gică Hagi, dar sincer, în această seară, am dominat de la un capăt la altul. Acel gol stupid, o greşeală a noastră, dar trebuia să întoarcem jocul. Iarăşi portarul a fost omul meciului.

Am făcut… portarii echipelor adverse i-am făcut să meargă la echipa naţională. Şi Târnovanu, şi Moldovan, şi Aioani… merită toţi la naţională. Sunt dezamăgit de rezultat.

Sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor. Inclusiv Markovic a alergat, face pressing. Băieţii şi-au schimbat… au un comportament foarte corect. Sunt mulţumit că ne dominăm adversarii. Cred, şi fără să greşesc, suntem echipa cu cele mai multe ocazii din acest play-off, dar nu este de ajuns. Când pierdem de maniera asta puncte… dacă şi jucătorii de la FCSB au spus că au avut noroc. Dar nu e de ajuns! Echipele mari trebuie să marcheze şi dintr-o singură ocazie.

Reclamă

Şi în 11 i-am dominat pe cei de la Farul. A fost spectacol la poarta lui Aioani. Am vorbit cu Ivan, el şi Koljic erau desemnaţi să bată penalty. Doctorul mi-a spus că are mari probleme Koljic. E meritul lui că a reuşit să joace până la final„, a declarat Eugen Neagoe la digisport.ro.

Clasamentul Ligii 1:

1. Farul – 47 de puncte
2. FCSB – 43 de puncte
3. CFR Cluj – 39 de puncte
4. Universitatea Craiova – 37 de puncte
5. Rapid – 35 de puncte
6. Sepsi – 26 de puncte

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Ivan nu îşi explică cum a scăpat Farul de înfrângere

Ivan a ratat un penalty în urmă cu două etape, cu FCSB, dar şi-a asumat răspunderea şi în minutul 82 al meciului cu Farul. A înscris de la 11 metri şi a ajuns la 12 goluri stagionale.

Nu m-am gândit (n.r. la penalty-ul ratat cu FCSB), m-am gândit doar că o să înscriu. Parcă a fost un zid în poartă, am avut 33 de ocazii. Cei de la Farul au avut 3 şi au înscris un gol. Noi am fost concentraţi şi asta s-a văzut şi pe teren. După ce au luat roşu cei de la Farul ne-a fost foarte uşor. Sincer să vă spun, trebuia să câştigăm în această seară. Ne trebuiau punctele ca să urcăm pe locul 3.

Încă nu avem ce face, momentan, doar să ne luptăm pentru locul 3 şi vom vedea ce va fi de sezonul viitor. Va fi o luptă foarte grea, dar şi cei de la CFR Cluj au două meciuri foarte grele. Sperăm să terminăm noi pe 3 şi să mergem în Conference League. Suporterii noştri merită să mergem în Conference League. Sunt dezamăgit că îi dezamăgim meci de meci„, a declarat Andrei Ivan la finalul meciului.

Universitatea Craiova – Farul 1-1

Meciul de la Craiova a început cu o fază la care arbitrul Andrei Chivulete nu a acordat iniţial nimic, dar după consultarea VAR arbitrul a decis să acorde penalti pentru Farul după ce Alibec a fost faultat în careul gazdelor. Lovitura de pedeapsă a fost executată de acelaşi Alibec, dar portarul Laurenţiu Popescu a respins.

Alibec a fost însă pasatorul de la golul prin care Farul a deschis scorul, în minutul 24, prin Mateus Criciuma. În finalul primei reprize, Alibec l-a lovit pe Ştefan Vlădoiu în ceafă, la o fază de joc, şi a primit cartonaşul roşu, fiind eliminat. Alibec urmează să lipsească la meciul cu FCSB, din etapa viitoare.

În repriza secundă Farul s-a apărat, dar craiovenii au primit un penalti în minutul 80 pentru un fault al lui Kevin Boli asupra lui Koljic, penalti acordat de Andrei Chivulete după consultarea VAR. A executat Andrei Ivan, care a înscris.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! Vezi toate știrile
Citește și