Închide meniul

Sorin Cârţu, mesaj tranşant pentru Andrei Ivan: „Nu e profesionist! Rotaru a renunţat la 1,5 milioane de euro pentru el!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 septembrie 2023, 17:29

Sorin Cârţu, mesaj tranşant pentru Andrei Ivan: „Nu e profesionist! Rotaru a renunţat la 1,5 milioane de euro pentru el!

Sorin Cârţu, mesaj tranşant pentru Andrei Ivan

Andrei Ivan, în timpul unui meci / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Sorin Cârţu a transmis un mesaj tranşant pentru Andrei Ivan. Fostul preşedinte de la Universitatea Craiova consideră că atacantul oltenilor are o atitudine neprotrivită, motiv pentru care nu mai prinde prima echipă din Bănie. De asemenea, Cârţu a amintit de faptul că Mihai Rotaru a plătit nu mai puţin de 1,5 milioane de euro în schimbul lui Ivan, atunci când l-a readus la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan a intrat într-un „con” de umrbă la Universitatea Craiova. Atacantul de 26 de ani a fost rezervă în ultimele două meciuri, şi n-a mai reuşit să marcheze de cinci etape.

Sorin Cârţu, mesaj tranşant pentru Andrei Ivan

Sorin Cârţu nu îi înţelege atitudinea lui Andrei Ivan, din momentul în care este trimis în teren. Fostul preşedinte al clubului oltean a declarat că atacantul oltean se simte neîndreptăţit pe nedrept, atitudine pe care nu o consideră demnă de un jucător profesionist.

De asemenea, Cârţu i-a mai amintit lui Ivan că Mihai Rotaru a avut mare încredere în el, motiv pentru care a plătit suma de 1,5 milione de euro în vara lui 2019, pentru a-l readuce la Universitatea Craiova de la Krasnodar, echipă unde nu se ma regăsea.

Cârţu i-a mai transmis lui Ivan şi că nu are motive pentru a se simţi neîndreptăţit la Universitatea Craiova, deoarece oltenii i-au prelungit contractul până în vara lui 2027.

Reclamă

„E frustrare, e frustrare mare. Atitudinea lui când intră pe teren, el nu încearcă să schimbe atitudinea antrenorului sau gândirea oamenilor vis-a-vis de el, el se închide în el și își ia o atitudine de blazare.

El și când intră, și când iese, se simte neîndreptățit. Nu e profesionist. Și etapa trecută a fost rezervă. Este cea mai mare greșeală a lui, să intre într-o formă de blazare, dezinteres. Prin multe exemple poți să îi dai caracteristica de egocentrist.

Ivan, noi spunem că el se consideră neîndreptățit, el nu are voie să se considere neîndreptățit. A fost foarte sprijint. Când a dat chix, Rotaru a renunțat la 1.5 milioane ca să îl aducă înapoi. În România e ca și cum un patron cumpără un jucător cu 1.5 milioane. L-a adus, l-a recapacitat.

Reclamă 4 / 0/3

De ce să te simți neîndreptățit? Ți-am dat contract până în 2027, din 2023 a semnat pe cinci ani. Tu trebuie să muncești și în toate acțiunile pe care le faci, apărătorul nu are voie să știe pe ce picior driblezi tu. Este o vină a lui că este contrat pe apărători. Face dribling doar pe piciorul drept. De ce să nu pot să fac și cu stângul?”, a declarat Sorin Cârţu, pentru fanatik.ro.

Sorin Cârțu nu îl mai vrea pe Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Sorin Cârțu nu îl mai vrea pe Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Fostul președinte al formației din Bănie a vorbit despre o posibilă revenire a lui „Reghe” la echipa patronată de Mihai Rotaru.

Fostul președinte al clubului patronat de Mihai Rotaru este de părere că Universitatea Craiova s-ar face de râs, în situația în care i-ar permite lui Laurențiu Reghecampf să rămână la echipă, dacă mutarea în Arabia Saudită ar pica.

Nu l-aș mai primi. Craiova e pusă într-o imagine proastă cu toată telenovela asta. Decizia este la Mihai Rotaru, dar și el a resimțit ce s-a întâmplat, pentru că și-a pus mare încredere în Reghecampf, iar echipa mi-a plăcut la meciul cu Sepsi.

S-ar face de râs Craiova dacă l-ar mai primi înapoi pe Reghecampf. Nu dă bine ca imagine. După mine, după orgoliul meu, aș spune nu pentru revenirea lui Reghecampf, aș căuta alt antrenor. Când ai plecat, mi-ai închis ușa în nas, mi-ai dat cu ea în cap!”, a spus Sorin Cârțu, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și