Închide meniul

Sorin Cârţu nu vrea să mai audă de Mirel Rădoi, după scandalul de la Universitatea Craiova: „A venit să-şi ceară scuze! Nici n-am vrut să aud!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 decembrie 2022, 8:26

Sorin Cârţu nu vrea să mai audă de Mirel Rădoi, după scandalul de la Universitatea Craiova: „A venit să-şi ceară scuze! Nici n-am vrut să aud!

Sorin Cârţu nici nu vrea să mai audă de Mirel Rădoi

Sorin Cârțu, în timpul unei conferințe de presă/ Profimediaimages

Sorin Cârţu continuă valul de critici la adresa lui Mirel Rădoi. Oficialul din Bănie nu a uitat „războiul” început cu fostul tehnician de la Universitatea Craiova şi şi-a exprimat din nou nemulţumirea la adresa acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi şi-a dat demisia în direct la TV, după eliminarea suferită de Universitatea Craiova. Antrenorul a lansat un val de critici la adresa lui Sorin Cârţu, fiind nemulţumit de autoritatea acestuia în cadrul echipei, iar ulterior preşedintele oltenilor i-a răspuns.

Sorin Cârţu continuă valul de critici la adresa lui Mirel Rădoi

Sorin Cârţu a expus din nou toate motivele pentru care Mirel Rădoi l-a nemulţumit, începând de la excluderea din lot a unor nume grele de la Universitatea Craiova. Ulterior, preşedintele oltenilor a dezvăluit că după ce Mirel Rădoi l-a atacat în spaţiul public, tehnicianul a venit să-şi ceară scuze, pentru a îngropa securea războiului.

Cârţu nici nu a vrut să audă de scuzele lui Rădoi, şi a refuzat să dea mâna cu el, simţindu-se jignit de afirmaţiile sale din momentul plecării de pe banca oltenilor.

Cum să dai 4 jucători afară când tu mai ai 10 etape când poți câștiga puncte? Noi am fost singura echipă care n-a exploatat perioada aceea de 17 zile. Am luat un singur punct. În seara când Rădoi și-a dat demisia am avut o stare mai rea ca oricând. Eu mereu mi-am asumat. Am pierdut contracte de sute de mii de euro, eu nu sunt atârnător, îmi asum tot. Bă dar când eu n-am nicio vină și tu spui că sunt responsabil de eșecurile tale…

Reclamă

Eu nu spun dacă a fost sau nu înfumurat. Am fost foarte supărat că m-a atacat. El n-a existat în viața mea, eu nu exist în viața lui. Nu mi se pare normal ca tu după meciul ăla cu FC Argeș să faci ce ai făcut la televizor, iar a doua zi când ai venit să reziliezi contractul să vii la mine în birou să dai mâna cu mine și să-ți prezinți scuzele.

Voi ce credeți, am dat mâna cu el? Nici n-am vrut să aud! Mi s-a părut o subapreciere, îmi insultă inteligența. Balint n-a reușit, Mirel n-a reușit, e vina noastră, nu? Dați vina pe noi. Rădoi când a venit a cerut jucători. Mitrea putea veni în urmă cu doi ani fără bani. Nu s-a luat atunci. Am semnat OP-uri de două sute și ceva de mii de euro. L-am luat și pe Florescu. L-am întrebat de ce nu joacă și a spus că e slab. Sunt multe treburi de genul acesta. Lumea discută”, a declarat Sorin Cârţu, pentru prosport.ro.

Sorin Cârțu a cedat nervos, după scandalul cu Mirel Rădoi!

Sorin Cârțu a cedat nervos, după scandalul cu Mirel Rădoi. Cei doi au avut un schimb de replici extrem de acid, după ce antrenorul de 41 de ani și-a anunțat plecarea de la Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a dezvăluit că Sorin Cârțu „a fost extrem de afectat” de cearta cu Mirel Rădoi și chiar a izbucnit în lacrimi.

„Sorin Cârțu a fost extrem de afectat, a plâns în urma a ceea ce s-a întâmplat. Mi-a spus personal că Mirel Rădoi a fost ca un copil pentru el, a fost familia lui. Mi-a zis: ‘Cât l-am iubit eu pe băiatul ăsta, să-și bată joc în așa hal de mine?!’.
Eu sunt de părere că chiar dacă Sorin Cârțu ar fi făcut ceva, și chiar nu a făcut, nu ai voie să-l murdărești în spațiul public. Este omul care a făcut ceva pentru tine și cariera ta.

Repet, în condițiile în care Sorin Cârțu nu a fost la 4 antrenamente cap-coadă ale lui Mirel Rădoi. Tocmai, pentru a evita discuțiile. Noi știm că Mirel Rădoi este mai încăpățănat și are o personalitate mai exacerbată. Nu s-a dus la antrenamente, nu s-a dus cu părerea”, a declarat Sorin Cârțu, pentru sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și