Închide meniul

Mirel Rădoi, savuros după „remontada” din Universitatea Craiova – Farul Constanţa 4-3: „Voi plăti masa!” + Antrenorul sare în apărarea lui Jovan Markovic: „Nu este grăsuţ!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 septembrie 2022, 0:15

Mirel Rădoi, savuros după „remontada din Universitatea Craiova – Farul Constanţa 4-3: „Voi plăti masa! + Antrenorul sare în apărarea lui Jovan Markovic: „Nu este grăsuţ!

Mirel Rădoi este antrenorul de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi, la conferința de presă / Facebook Universitatea Craiova

Mirel Rădoi a fost savuros după „remontada” din Universitatea Craiova – Farul Constanţa 4-3. Antrenorul a dezvăluit secretul din spatele victoriei de la Severin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi le-a promis jucătorilor că îi va cinsti dacă vor reuşi să câştige confruntarea cu echipa lui Gică Hagi. La pauză, constănţenii aveau 3-2, însă oltenii au întors rezultatul.

Mirel Rădoi, savuros după „remontada” din Universitatea Craiova – Farul Constanţa 4-3

„Prefer să câştig cu aceste emoţii. Nu aş vrea să fiu în locul lui Gică Hagi. Au fost două reprize total diferite. Pasele au venit târziu. Transmiterea balonului a fost greşită. La pauză am avut o discuţie cu el. Victoria a venit datorită lucrurilor tactice pe care le-am discutat. Le-am spus că voi plăti masa dacă vom marca şi nu vor mai lua gol.

Toţi îl fac grăsuţ. Vă spun că facem cântarul şi nu este. Vom scădea din ţesutul adipos. Dan Nistor este un tip cu personalitate. Ei vor trebui să demonstreze tocmai pentru că joacă la un club mare. Noi, în momentul de faţă, nu putem să vorbim despre campionat!”, a declarat Mirel Rădoi, potrivit digisport.ro.

Jovan Markovic, mesaj pentru contestatari

Jovan Markovic a avut un mesaj pentru contestari după Universitatea Craiova – Farul 4-3. Markovic a reuşit o „dublă” de senzaţie. A fost cel mai frumos cadou pentru jucătorul Universităţii Craiova. Acesta a devenit tată cu doar câteva ore înainte de meci.

Reclamă

„Mă bucur foarte mult să marchez într-o zi specială pentru mine. Mi-a născut soţia un băieţel. Ne bucurăm că am reuşit să întoarcem rezultatul. Farul era o echipă bună. Vă daţi seama că este bucurie pentru că este bucurie. Avem o încredere mare, am avut un meci foarte greu la Hermannstadt.

Sper să să îmi ajut echipa cât mai mult, nu contează cât marchez. De aia sunt contestatari, nu mă interesează părerea lor, ci doar cea din vestiar sau a lui ‘Mister’„, a spus Jovan Markovic după Universitatea Craiova – Farul 4-3.

Andrei Ivan cere prudenţă: „Noi nu ne gândim la titlu, ci doar la play-off!”

Andrei Ivan a reuşit şi el un gol în partida fabuloasă de la Severin. Ivan spune că încă nu se gândeşte la titlu.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu a fost o seară bună pentru noi. Am greşit cam toate pasele. Nu ştiu cât a contat golul meu, ci doar că am marcat. A vorbit Mister la pauză şi ne-a trezit. Ne-a spus să ne încurajăm mai mult pe teren pentru că putem.

Eu cred că a fost un accident ce s-a întâmplat la Hermannstadt. Avem încredere cum aveam şi înainte. Trebuie să dăm totul de la meci la meci. Noi nu ne gândim la titlu, ci doar la play-off„, a spus Andrei Ivan la digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” Vezi toate știrile
Citește și