Închide meniul

„Ne pare foarte rău” Nicușor Bancu s-a prăbușit emoțional după 0-2 cu FCSB. Care e noul obiectiv de la Universitatea Craiova

Alex Ioniță Publicat: 8 aprilie 2024, 0:06

Reclamă
„Ne pare foarte rău Nicușor Bancu s-a prăbușit emoțional după 0-2 cu FCSB. Care e noul obiectiv de la Universitatea Craiova

Nicușor Bancu s-a prăbușit emoțional după 0-2 cu FCSB

Nicușor Bancu / Profimedia

Nicușor Bancu s-a prăbușit emoțional după 0-2 cu FCSB. Fundașul din echipa lui Mihai Rotaru și-a găsit cu greu cuvintele, după meciul de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oltenii au ratat o șansă importantă de a se apropia de lider, în etapa a 3-a a playoff-ului. Partida dintre FCSB și Universitatea Craiova a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Nicușor Bancu s-a prăbușit emoțional după 0-2 cu FCSB

Fundașul a dezvăluit că echipa sa nu mai are șanse reale de a câștiga titlul în Liga 1. Nicușor Bancu a dezvăluit că principalul obiectiv de la Universitatea Craiova, după înfrângerea cu FCSB, este obținerea locului 2, la final de playoff.

„Da, este foarte greu să mai avem șanse la titlu. Dacă am fi câștigat ar fi fost altă situație, acum ne vom concentra pe locul doi, este cel mai accesibil. Ne așteptam la mai mult, cred că oboseala după meciul din Cupă s-a simțit.

Ne pare rău că am pierdut și Cupa, acum și șansa la campionat. Suntem foarte dezamăgiți, trebuie să ne revenim pentru a nu pierde și locul doi.

Reclamă

În Cupă probabil am crezut că va fi ușor, dar nu am avut aproape deloc ocazii. Trebuia să punem altă presiune pe echipa adversă. Am venit aici încrezători că putem face o partidă bună, dar nu ne-am ridicat la așteptări.

Sper să nu mai facem cadouri ca astăzi, au dat golurile pe greșelile noastre. Se putea mai mult. Ne pare foarte rău, nu știu ce să spun. Am început OK partida, nu și-au creat ocazii imense. Apoi a venit acel gol din lovitură liberă și ne-a pus plumb în picioare. Și dacă făceam egal, șansele la titlu ar fi rămas mici”, a spus Nicușor Bancu, la primasport.ro.

Florinel Coman, discurs incredibil după derby-ul cu Universitatea Craiova

Florinel Coman a avut un discurs incredibil după derby-ul cu Universitatea Craiova. Coman a spus că a făcut un meci extrem de prost. Mai mult, Coman a spus că vrea să plece de la FCSB la finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman a mai spus că la golul marcat a greşit portarul Universităţii Craiova. FCSB s-a distanţat la 10 puncte în fruntea clasamentului.

„Un meci prost făcut de mine, jalnic! Am fost cel mai slab de pe teren, dar Dumnezeu… ce pot spune, m-a făcut să marchez. Așa a fost, un meci foarte slab, mai ales prima repriză. M-au ajutat colegii, jocul echipei a fost foarte bun, am verticalizat, am cerut mingea în profunzime.

Ca echipă, prima repriză a fost foarte bună. Nu am câștigat multe dueluri, nu am fost ca la meciurile trecute.La primul gol a fost greșeală de portar. Am primit oferta de 60.000, o am pe masă? Cred că voi pleca la vară. Îmi doresc să schimb, este normal.

Dar sunt angrenat aici, cu echipa, îmi dau viața pentru echipă pe teren, până la ultima picătură de sânge. Obiectivul este câștigarea campionatului, nu am niciunul cu această echipăși acesta este visul meu”, a spus Coman la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și