Închide meniul

Sorin Cârțu se distrează când vine vorba de ”finala campionatului”, FCSB – CFR. ”Stricăm organizarea la stadion”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 mai 2022, 8:59

Sorin Cârțu se distrează când vine vorba de ”finala campionatului”, FCSB – CFR. ”Stricăm organizarea la stadion”

Sorin Cârțu, în cadrul unei conferințe de presă

Hepta

Sorin Cârțu se distrează când vine vorba de ”finala campionatului”, FCSB – CFR. Pentru majoritatea oamenilor de fotbal de la noi, Universitatea Craiova nu mai are șanse reale la câștigarea titlului. ”Toată lumea a fixat finala, stricăm organizarea la stadion”, se amuză președintele oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Vine o săptămână groaznică. Adică ai meciul cu FCSB, returul semifinalei de Cupă. Eu cred că perioada aceasta este cea mai importantă dintre toate, deoarece calificarea ne conferă posibilitatea de a îndeplini obiectivul de a câștiga Cupa României.

Pentru mine, cel mai important e meciul din Cupă. Campionatul… văd că s-a fixat finala. Toată lumea a fixat finala, unde se joacă, pe ce teren. Au trecut peste toată lumea. Meciurile care mai sunt de disputat nu mai contează.

Sorin Cârțu se distrează când vine vorba de ”finala campionatului”, FCSB – CFR

E finala FCSB – CFR. Păi, dacă joacă cu echipe cărora le curge sânge din nas… normal că se gândesc doar la finală. Pe noi nu ne interesează să-i încurcăm. Am auzit discuții că suntem arbitri… nu ne interesează.

Ideea de play-off, pentru anumite echipe, e o izbăvire, în sensul că nu mai retrogradează. În rest, mai puțin îi interesează altceva. Se vede de multe ori și atitudinea acestor echipe în fața unor echipe, atitudinea în fața altor echipe.

Reclamă

Nu ne gândim la titlu. Ce să mă gândesc la campionat, când finala a fost deja stabilită? Nu ne mai gândim noi la titlu! Stricăm și organizarea acolo… la stadion”, a spus Cârțu, citat de fanatik.ro.

Helmut Duckadam o vede campioană pe FCSB

Helmut Duckadam este fascinat de forma prin care trec roș-albaștrii. Totuși, în acest moment, ardelenii au un avantaj de 5 puncte în clasament, dar și un meci în plus disputat. Craiova e pe 3, la 6 lungimi de lider.

”Am fost surprins de jocul CFR-ului, foarte slab. Dacă nu ar fi avut un portar foarte bun în prima repriză, puteau să piardă și meciul, și campionatul, în această seară. Cred că se pot încurca doar între ele. Celelalte sunt cu gândul la Cupa României.

Reclamă 4 / 0/3

Parcă nu mai au acea plăcere de a juca, joacă pentru că trebuie să joace. Cu FCSB, CFR n-are mari șanse dacă joacă așa. FCSB e într-o formă foarte bună și are jucători care pot inventa orice. Să joace așa, static, și să aștepte ceva pe contraatac, n-ar avea șanse CFR-ul”, a spus Helmut Duckadam, la digisport.ro.

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off

Etapa a 8-a
Farul – FC Voluntari
FC Argeş – CFR Cluj
Universitatea Craiova – FCSB

Etapa a 9-a
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Etapa a 10-a
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și