Închide meniul

”CFR nu are șanse în fața celor de la FCSB!” Anunțul lui Helmut Duckadam după CFR – Farul 1-0

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 mai 2022, 7:57

”CFR nu are șanse în fața celor de la FCSB!” Anunțul lui Helmut Duckadam după CFR – Farul 1-0

”CFR nu are șanse în fața celor de la FCSB!”

Hepta

CFR nu are șanse în fața celor de la FCSB, dacă jocul echipei lui Dan Petrescu va rămâne unul static, susține Helmut Duckadam, care este și fascinat de forma prin care trec roș-albaștrii. Totuși, în acest moment, ardelenii au un avantaj de 5 puncte în clasament, dar și un meci în plus disputat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Am fost surprins de jocul CFR-ului, foarte slab. Dacă nu ar fi avut un portar foarte bun în prima repriză, puteau să piardă și meciul, și campionatul, în această seară. Cred că se pot încurca doar între ele. Celelalte sunt cu gândul la Cupa României.

Helmut Duckadam: CFR nu are șanse în fața celor de la FCSB

Parcă nu mai au acea plăcere de a juca, joacă pentru că trebuie să joace. Cu FCSB, CFR n-are mari șanse dacă joacă așa. FCSB e într-o formă foarte bună și are jucători care pot inventa orice. Să joace așa, static, și să aștepte ceva pe contraatac, n-ar avea șanse CFR-ul”, a spus Helmut Duckadam, la digisport.ro.

FCSB poate reduce distanța dintre cele două, în această seară: joacă pe Arena Națională cu FC Argeș, de la ora 20:30, live pe www.as.ro.

Reclamă

Dan Petrescu și-a recunoscut greșeala, după CFR – Farul 1-0

Jocul slab al campioanei, din meciul cu Farul, a fost explicat de Dan Petrescu, la final. Schimbarea sistemului de joc, în ultima secundă, putea să îl coste pe ”Burscuc”, dacă ținem cont de ocaziile avute în prima repriză de dobrogeni.

”În prima repriză mult mai bună Farul, au avut ocazii mai mari, am avut şi noi două, dar jocul lor a fost mult mai bun. La pauză am făcut nişte schimbări de sistem şi de jucători… s-a îmbunătăţit jocul. Nu cred că a avut Farul vreo ocazie în repriza a doua. Nici noi n-am avut prea multe, dar la una dintre ocazii am marcat un gol foarte important pentru ce va veni. Mă bucură doar victoria, e clar!

Cei care au intrat pe teren au făcut diferenţa, mă refer la toţi jucătorii care au intrat pe parcursul meciului. Noi trebuie să câştigăm la Argeş şi dacă ne prezentăm ca în prima repriză, şansele sunt mici. Trebuie să pregătim meciul bine, dar prima repriză e toată vina mea, nu a jucătorilor.

Reclamă 4 / 0/3

Am pregătit meciul cu trei fundaşi şi în ultimul moment m-am schimbat. Le-am spus jucătorilor în vestiar, la pauză, că nu e vina lor: ‘Chiar dacă jucăm cum jucăm, nu e vina voastră’. Oricum antrenorul e de vină de fiecare dată. Dar la meciul acesta am făcut o greşeală că nu am început cu echipa cu care am jucat în repriza a doua”, a spus Dan Petrescu, după victoria cu Farul.

Ciprian Deac, după victoria cu Farul: „Nu ştiu dacă meritam cele trei puncte”

Chiar și Ciprian Deac a scos în evidență faptul că victoria obținută după golul rezervei Daniel Birligea a fost una norocoasă.

„Ne aşteptam la un meci greu, ei veneau după două înfrângeri care sigur i-a durut. Au venit foarte montaţi, a fost un meci greu câştigat cu puţin mai mult noroc. Cred că prima repriză le-a aparţinut, au avut ocaziile clare, au controlat jocul. Noi vrem să câştigăm fiecare meci. E bine că am reuşit să câştigăm, nu ştiu dacă în seara asta chiar meritam cele trei puncte. Dar în fotbal ai nevoie şi de puţin noroc.

Eu zic să luăm fiecare meci în parte, e clar că se simte o presiune. Am condus campionatul de la început până la sfârşit şi dacă nu vom termina pe primul loc doar noi, jucătorii, suntem de vină. Dacă nu suntem concentraţi până la final fotbalul ne pedepseşte. Totul depinde de noi, suntem la mâna noastră, nu depindem de jocul rezultatelor.

De-a lungul anului toată lumea a vorbit că CFR e campioană, că nu avem rival. A pus presiune pe noi şi ne-a destabilizat puţin. Fotbalul nu l-am uitat, trebuie să fim din nou acea echipă puternică„, a spus Ciprian Deac.

Recomandări
  • CFR are un avans de 5 puncte în fața celor de la FCSB
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului Vezi toate știrile
Citește și