Închide meniul

Sorin Cârţu, „speriat” de trei jucători de la FCSB, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova: „Trebuie să le acordăm o atenţie specială!”

Viviana Moraru Publicat: 18 februarie 2023, 8:24

Reclamă
Sorin Cârţu, „speriat de trei jucători de la FCSB, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova: „Trebuie să le acordăm o atenţie specială!

Sorin Cârţu, "speriat" de trei jucători de la FCSB, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

Sorin Cârţu/ Mediafax Foto / Mediafax Foto

Sorin Cârţu a remarcat trei jucători de la FCSB, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova, din această rundă de Liga 1. Preşedintele oltenilor susţine că Florinel Coman, Octavian Popescu şi Andrei Cordea sunt cei care vor primi o atenţie specială din partea jucătorilor lui Eugen Neagoe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB şi Universitatea Craiova se vor duela în derby-ul etapei a 26-a din Liga 1. Meciul este programat duminică, de la ora 20:00, în format live text, pe AS.ro.

Sorin Cârţu, „speriat” de trei jucători de la FCSB, înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova

Sorin Cârţu a declarat că meciul de pe Arena Naţională va fi unul extrem de încins, şi este convins că jucătorii vor fi cei care vor face diferenţa, şi nu oamenii de pe banca tehnică.

Totodată, preşedintele de la Universitatea Craiova a declarat că Tavi Popescu, Florinel Coman şi Andrei Cordea vor face diferenţa la FCSB, iar din tabăra oltenilor, l-a lăudat pe Andrei Ivan, care traversează o formă excelentă în acest an.

„Va fi un meci greu pentru ambele echipe, e greu să anticipezi ceva. Noi suntem într-o revenire de formă. Ei au arătat calitate în joc la ultimele două partide.

Reclamă

FCSB are antrenor, nu vreau să intru în polemici. Nu întotdeauna vechimea în antrenorat e o garanție la meciuri de acest gen. Pintilii e mai tânăr, dar nu înseamnă automat că noi vom câștiga partida.

Jucătorii vor face diferența. Ei trebuie să fie cu un plus în astfel de meciuri, dincolo de strategia antrenorilor. Sunt orgolii, vanitate, tot ce vrei.

FCSB a avut sub control meciul cu Voluntari. Jucători de calitate precum Coman și-au revenit. Lui Coman, lui Popescu și lui Cordea trebuie să le acordăm o atenție specială, dublaj inteligent atunci când au balonul.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Ivan e în formă bună, mă bucur pentru el. A venit după o perioadă proastă, a fost și acel diferend cu Mirel Rădoi. El a fost pedepsit atunci, a pierdut o perioadă de pregătire.

Speranța noastră este să egalăm FCSB-ul în clasament”, a declarat Sorin Cârţu, pentru fanatik.ro.

Andrea Compagno va fi apt pentru FCSB – Universitatea Craiova

Andrea Compagno va fi apt de joc pentru FCSB – Universitatea Craiova! A venit rezultatul RMN-ului efectuat vineri de atacantul italian. Roș-albaștrii au primit vestea pe care o așteptau cel mai mult.

A venit rezultatul RMN-ului efectuat astăzi de Andrea Compagno. Conform gsp.ro, nu au fost identificate probleme medicale pentru atacantul italian, iar acesta va fi apt de joc pentru duelul de duminică cu Universitatea Craiova.

Al doilea cel mai bun marcator din campionatul României a stârnit panica în vestiarul roş-albaştrilor. Compagno a avut evoluţii extrem de apreciate, iar o posibilă accidentare de durată ar reprezenta o problemă uriaşă pentru staff-ul tehnic al vicecampioanei.

Andrea Compagno are 14 goluri stagionale, cu unul mai puţin decât Marko Dugandzic de la Rapid. De 9 ori a punctat italianul pentru FCSB, ultima dată în confruntarea pierdută cu Farul, scor 2-3, de la finalul lunii trecute. 1.4 miloane de euro este cota de piaţă a lui Compagno.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu Vezi toate știrile
Citește și