Închide meniul

„Spectacol” Gigi Becali a spus care sunt cei doi jucători care l-au impresionat cu Virtus: „Am tras concluzia”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 iulie 2024, 22:43

Reclamă
„Spectacol Gigi Becali a spus care sunt cei doi jucători care l-au impresionat cu Virtus: „Am tras concluzia

Gigi Becali a spus care sunt cei doi jucători care l-au impresionat cu Virtus

Gigi Becali în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a spus care sunt cei doi jucători care l-au impresionat cu Virtus. Patronul roş-albaştrilor a dat de înţeles cum va arăta de acum atacul campioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali i-a lăudat pe Alexandru Musi şi pe Daniel Popa. Patronul FCSB-ului a dezvăluit că îl preferă pe Popa lui David Miculescu.

„Spectacol” Gigi Becali a spus care sunt cei doi jucători care l-au impresionat cu Virtus: „Am tras concluzia”

Cum să nu mă uit? Dacă nici la ăsta nu mă uit, când mă distrez. A fost spectacol, frumos.

Am tras concluzia Musi, am tras concluzia Daniel Popa. Jucători valoroşi. E posibil ca Musi să îi ia locul lui Coman. O să fie luptă între Musi şi Popescu. E talentat (n.r: Musi).

Mie îmi place mai mult de Popa decât de David”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Becali a transmis, totodată, că Băluţă şi Marius Ştefănescu sunt titulari incontestabili la FCSB. „Băluţă, şi dacă îl critic, concluzia e una. E jucător de bază. Chiar dacă îl critic. Sau Ştefănescu. E jucător de bază. Anul trecut vă spuneam că Băluţă e cel mai important. De ce îl critic? Nu înseamnă că dacă e jucător de bază nu îl mai critic”, a mai spus Becali pentru sursa citată.

Gigi Becali a anunţat că transferul lui Arnold Garita la FCSB a picat! Ce l-a deranjat pe milionar: „Gata, la revedere”

Gigi Becali a anunţat că transferul lui Arnold Garita la FCSB a picat! Patronul roş-albaştrilor se înţelesese cu Garita, dar a renunţat la atacantul camerunez.

Becali a fost deranjat de atitudinea lui Arnold Garita. Camerunezul nu ar fi fost punctual, iar acest lucru l-a făcut pe Becali să decidă că nu îl va mai aduce la FCSB.

Reclamă

”I-am dat telefon impresarului şi i-am zis, gata, la revedere. Dacă am semnat contractul şi la semnătură bani, 20.000 pe lună, stai că vin azi, stai că vin mâine. La mine nu iei contractul în mână până nu văd vizita medicală, contractul nu-l vezi. Până nu văd genunchii, contractul nu-l vezi. Până nu spune doctorul cum sunt genunchii, contractul nu-l vezi. Că vine azi, că vine mâine… Haide, bă, dă-i telefon că nu mă mai interesează. 

El a semnat, dar a semnat doar el. Semnezi tu prima dată şi vine contractul la mine, că aşa fac eu, semnătura mea e ultima. 

Noi punem, de exemplu, dacă e la antrenament şi se accidentează la gleznă e problema noastră, că s-a accidentat la noi. Îmi asum responsabilitatea asta, că nu-mi bat joc de oameni. Dar dacă la RMN arată că la genunchi are ceva şi se accidentează tot acolo la genunchi, nu mai e problema mea.

Eu te iau şi cu defecţiuni, dacă ar avea, dar scriem în contract că el îşi asumă că dacă se accidentează şi recidivează în cutare loc atunci eu să pot să reziliez contractul. Dacă semnează aşa, îl iau. Gata, la revedere cu Garita. Stăm să ne jucăm? Trebuia să vină azi, ieri”, a spus Gigi Becali la primasport.ro.

Gigi Becali ajunsese la un acord anterior cu Garita

Gigi Becali anunţa luni că a ajuns la un acord cu Garita. Condiţia pusă de Gigi Becali pentru ca atacantul camerunez să vină la FCSB era ca acesta să facă investigaţii medicale la genunchi.

În privinţa salariului, lucrurile erau stabilite. Camerunezul urma să aibă un salariu de 20.000 de euro pe lună la FCSB.

„Garita vine la noi dacă are genunchiul bun. Mai trebuie sa treacă mâine niște investigații la genunchi. Dacă genunchiul e bun, e al nostru.

Îi dau 20.000 de euro pe lună. Mâine are investigațiile la genunchi și dacă totul e bine face vizita medicală și semnează”, declara Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:36

„Va trebui să semneze un alt contract” Gigi Becali, anunţ uluitor despre William Baeten, după ce acesta a fost prezentat la FCSB!

23:35

Malcom Edjouma, plin de încredere după ce FCSB s-a calificat în turul 2 UCL! Ce a spus despre penalty-ul cu U Cluj

22:56

Gigi Becali, anunţ despre viitorul lui Louis Munteanu! Ce se întâmplă cu atacantul de la Fiorentina: „În altă parte nu ştiu”

22:56

Tatăl lui Kobe Bryant a murit la 69 de ani. Kobe Bryant a murit în 2020, la 41 de ani

22:20

FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv

22:17

„Mai avem o pistă” Gigi Becali a anunţat varianta de rezervă, după ce transferul lui Arnold Garita a picat: „Atunci îl luăm”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 4 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 5 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB 6 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024!
Citește și