Închide meniul

Stadionul Ghencea e pe cale să se umple la FCSB – CFR Cluj. Reacţia lui Tudorel Stoica: „Moral nu trebuia să se joace acolo”

Bogdan Stănescu Publicat: 6 august 2023, 10:49

Reclamă
Stadionul Ghencea e pe cale să se umple la FCSB – CFR Cluj. Reacţia lui Tudorel Stoica: „Moral nu trebuia să se joace acolo

Stadionul Ghencea e pe cale să se umple la FCSB - CFR Cluj. Reacţia lui Tudorel Stoica

Tudorel Stoica, la un meci demonstrativ / Hepta/ SportPictures / Razvan Pasarica

Stadionul Ghencea e pe cale să se umple la FCSB – CFR Cluj. Tudorel Stoica, fostul jucător legendar al Stelei, a reacţionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mare fotbalist al Stelei şi-a menţinut părerea că FCSB – CFR Cluj nu trebuia să se dispute pe arena din Ghencea.

Stadionul Ghencea e pe cale să se umple la FCSB – CFR Cluj. Reacţia lui Tudorel Stoica

Ce dacă FCSB are mulți suporteri? Dacă echipa Steaua era lăsată să intre, de cei care sunt pe la Minister pe acolo și fac anumite jocuri, în Liga 1… stadionul din Ghencea era plin în fiecare seară. Cine vine în Liga a doua, la ora 17:00, într-o marți sau joi la nu știu ce oră? Cartierul Drumul Taberei ca populație e aproape cât un oraș din România. Sunt convins că lumea de acolo e dornică și e tot cu echipa care a câștigat Cupa Campionilor și cu oamenii care au făcut performanță. Da, FCSB are spectatori. E normal, ca orice echipă. Dar asta nu trebuie să influențeze…”, a declarat Tudorel Stoica pentru prosport.ro.

Sunt un suporter al echipei Steaua și am spus că moral nu trebuie să se joace (n.red. – FCSB – CFR Cluj pe arena din Ghencea)…mi-am spus părerea. Se va juca…foarte bine. Asta este! Important e să și câștigi sau să faci un joc spectaculos”, a mai spus Tudorel Stoica pentru sursa citată.

Imediat după ce s-a aflat că FCSB – CFR Cluj se va disputa pe stadionul din Ghencea, Tudorel Stoica a răbufnit: „Este o aberație! Mi se pare imoral să joace la tine acasă. Acolo se numește stadionul Steaua, cea mai galonată echipă din estul Europei, care a făcut o performanță extraordinară. Trebuia să se termine procesul”.

Reclamă

Tudorel Stoica a făcut parte din legendara echipă a Stelei, care avea să câştige Cupa Campionilor Europeni şi Supercupa Europei. Dacă la Supercupa Europei, câştigată în 1987 de Steaua cu Dinamo Kiev, cu 1-0 (gol Hagi), Tudorel Stoica a fost integralist, finala Cupei Campionilor din 1986, câştigată de roş-albaştri la penalty-uri, a fost ratată de Tudorel Stoica. El a fost atunci suspendat, pentru meciul istoric cu FC Barcelona.

Anunţul lui Mihai Stoica: „Vreau să spun atât. Sold out”

Mihai Stoica a făcut un anunţ înainte ca meciul FCSB – CFR Cluj să se dispute, la ora 21:30, pe arena din Ghencea. Derby-ul va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Vreau să spun atât. Sold out în toate zonele stadionului, mai puțin în peluza opusă celei în care va sta galeria noastră. Aproape 2.000 de locuri disponibile. În momentul ăsta, mai mult de 25.000 de bilete vândute”, declara ieri seară Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Oficialul FCSB preciza că pentru o parte a galeriei FCSB s-au dat invitaţii din partea clubului. „Pentru nucleu, o parte, da. O parte din peluză, majoritatea, se vinde, dar o parte este sub formă de invitație. Sunt oamenii care vin peste tot cu noi”, preciza Mihai Stoica.

Mihai Stoica, semnal de alarmă pentru ultraşii lui CSA Steaua. Ce se pregăteşte la FCSB – CFR Cluj, în Ghencea: „Risc colosal!”

Mihai Stoica a ţinut să îi avertizeze pe ultraşii lui CSA Steaua, care au afişat bannere de ameninţare lângă stadionul din Ghencea. MM le-a transmis că autorităţile au pregătit măsuri fără precedent şi că se va încerca preîntâmpinarea oricărui scandal.

Ştiţi că unii (n.r. – dinamoviştii) au fost mândri că au dat foc stadionului, sunt chestii pe care nu le înţeleg. Sunt infantilisme astea, îmi încurajez echipa, mă lupt cu galeria adversă prin mesaje, scandări. Nu se poate spectacol pirotehnic acum (n.r. – la FCSB – CFR Cluj, pe Stadionul Steaua) şi toată lumea a înţeles. Dacă cineva are curaj să intre şi să provoace dezordine la meciul ăsta, îşi asumă un risc colosal.

Am văzut nişte fotografii cu câteva bilete cumpărate şi erau compromise, că aveau mesaje scrise pe bilete. Dacă nu sunt folosite, descompletează anumite zone. Asta se poate. Dacă sunt multe, asta e. Există posibilitatea să cumpere bilete şi să intre (n.r. – pe stadion fanii Stelei Bucureşti).

Vreau să se înţeleagă foarte clar. O persoană kamikaze dacă vrea să facă un gest ieşit din comun la meciul ăsta, că pierd ăia meciul 3-0…

Va fi toleranţă zero pentru cei care vor încerca, vor fi măsuri din partea statului român, pentru că expunerea e mare. Suntem o ţară care aparţine UE şi stadionul e al MApN, care face parte din NATO. N-ar trebui să avem emoţii că s-ar putea întâmpla ceva la acest meci”, a mai spus oficialul lui FCSB.

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și