Închide meniul

Stadionul Steaua, un vis frumos pentru FCSB! Mihai Pintilii s-a resemnat: „Aici, politicul decide!” Ce spune despre lupta la titlu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 aprilie 2022, 10:05

Stadionul Steaua, un vis frumos pentru FCSB! Mihai Pintilii s-a resemnat: „Aici, politicul decide! Ce spune despre lupta la titlu

"Este războiul unei minorităţi!". FRF "militează" pentru primirea lui FCSB în Ghencea

FCSB vrea să joace pe Stadionul Steaua / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Stadionul Steaua pare un vis frumos pentru cei de la FCSB. „Politicul decide”, susține Mihai Pintilii. Antrenorul secund al roș-albaștrilor nu crede că echipa sa va fi primită pe Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vom vedea dacă jucăm sau nu în Ghencea. Nu noi decidem. Aici, politicul decide. Noi sperăm să avem stadionul plin acolo unde vom juca„, a declarat Mihai Pintilii pentru cei de la Victory Cup.

Mihai Pintilii, convins că Stadionul Steaua este interzis pentru FCSB

Mihai Stoica a avut o primă reacţie după ce Vasile Dâncu a lăsat de înţeles că FCSB nu va putea juca în Ghencea. Managerul general al vicecampioanei României l-a contrat dur pe ministrul Apărării Naţionale.

Steaua, stadion pe bani publici, interzis echipelor de fotbal. Mai bine aţi întreba guvernanții. Reacţia de azi, am citit-o de cateva ori, şi nu am înteles-o. Pentru că înteleg că este un bun al poporului român, plătitori de taxe, dar nu ar trebui să joace pe el Florin Tănase, al carui salariu este în priemele, nu ştiu 100 din Romania.

Că nu ştiu cine câştigă banii ăştia, implicit este unul dintre cei mai mari plătitori de taxe individual din România. Mărturisesc că pe mine mă depăşesc aceste probleme pentru că nu realizez, deşi mă chinui, să văd logica, văd doar fracturi imense, crevase de logică„, a răbufnit MM la orangesport.ro.

Reclamă

FCSB a reintrat în lupta pentru titlu

Deși părea pierdut, titlul le face din nou cu ochiul celor de la FCSB. Mihai Pintilii recunoaște că își pierduseră speranțele, dar echipa sa a reușit să revină și ar putea juca în ultima etapă cu trofeul pe masă.

Trebuie să o luăm meci cu meci. Se mai pot pierde puncte. Să dea Dumnezeu să ajungem la ultima etapă să jucăm cu titlul pe masă și atunci vom avea o șansă foarte mare.

Nu ne așteptam absolut deloc să mai avem șanse la titlu. Erau 8 puncte, noi atunci ne băteam să ne asigurăm locul 2. Dar uite, cu jocul rezultatelor, plus acel meci bun făcut de noi la Cluj, ne-au adus în situația de a avea șanse foarte mari„, a mai spus Mihai Pintilii.

Reclamă 4 / 0/3

Ce meciuri mai are de jucat FCSB pe finalul sezonului

În acest moment, FCSB se află la două puncte în spatele celor de la CFR.

  • Etapa 7 – FCSB – FC Argeș
  • Etapa 8 – Universitatea Craiova – FCSB
  • Etapa 9 – Voluntari – FCSB
  • Etapa 10 – FCSB – CFR

Ce a declarat Vasile Dâncu. Replică pentru Gigi Becali şi Florin Tănase

Vasile Dâncu le-a răspuns lui Gigi Becali şi Florin Tănase, cei care vor ca finala pentru titlu FCSB – CFR Cluj să se dispute în Ghencea. Ministrul Apărării Naţionale a transmis că „militarii” trebuie să îşi dea acordul.

Gigi Becali va face solicitare ca derby-ul FCSB – CFR Cluj să se joace în Ghencea, chiar dacă Mihai Pintilii nu se aşteaptă ca FCSB să fie primită pe Stadionul Steaua. Vestea nu le-a picat deloc bine celor de la CSA Steaua, cei care evoluează în mod obișnuit pe noua arenă. „Militarii” ar fi găsit şi motivul pentru a-i interzice FCSB-ului să joace posibila „finală” pentru titlu în „casa” lor.

Problema este una care ține de oportunitățile pe care le avem în acest moment pentru disponibilitatea stadionului. Nu avem un contract cu FCSB, nu avem nici cu LPF sau cu FRF. Poate că încă nu este niciun eveniment, dar nu am discutat cu conducerea clubului și nici nu știu care este situația.

Domnul Becali nu închiriază stadioane. Ar putea închiria chiar unde vrea, dar probabil că trebuie ca cei care sunt proprietari aici că să accepte acest lucru. Este o problemă care ţine și de suporterii echipei Steaua, de comunitatea care înseamnă Steaua București, o comunitate care a dat atâția campioni mondiali.

N-am auzit să fi investit cineva. Eu știu că sunt cel care a pus în proiect acest stadion și n-a investit nici căpitanul de la FCSB și nici alți căpitani. A investit statul român. Cine și revendică acest stadion este poporul român. Eu înțeleg lobby-ul pe care îl face FCSB, dar nu e chiar așa. Nu reacționează chiar toată lumea din țara asta pentru că cineva vorbește la TV”, a declarat Vasile Dâncu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Reclamă
Recomandări
  • FCSB și ar dori să evolueze pe Ghencea
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:08 David Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și