Închide meniul

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi când a auzit declaraţiile lui Vasile Dâncu: „Fracturi imense de logică!”. Revoltă după ce FCSB nu este primită în Ghencea

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 aprilie 2022, 8:21

Mihai Stoica şi-a ieşit din minţi când a auzit declaraţiile lui Vasile Dâncu: „Fracturi imense de logică!. Revoltă după ce FCSB nu este primită în Ghencea

Mihai Stoica, uluit de un fost jucător de la FCSB

Antena Sport

  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)
  • Mihai Stoica i-a răspuns lui Vasile Dâncu

Mihai Stoica a avut o primă reacţie după ce Vasile Dâncu a lăsat de înţeles că FCSB nu va putea juca în Ghencea. Managerul general al vicecampioanei României l-a contrat dur pe ministrul Apărării Naţionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM nu îşi poate explica de ce echipa lui Gigi Becali nu poate juca pe un stadion construit din bani publici, în condiţiile în care ar fi dispusă să plătească chiria. FCSB rămâne fără variante pentru a găzdui derby-ul cu CFR Cluj, din ultima etapă, care ar putea decide campioana Ligii 1. Pe Arena Naţională va avea loc un concert în acel weekend, iar pe stadionul Arcul de Triumf nu se doreşte organizarea meciurilor de fotbal.

Mihai Stoica, replică acidă pentru Vasile Dâncu

Steaua, stadion pe bani publici, interzis echipelor de fotbal. Mai bine aţi întreba guvernanţii, eu zic că reacţia de azi am citit-o de cateva ori şi nu am înteles-o. Pentru că înteleg că este un bun al poporului român, plătitori de taxe, dar nu ar trebui să joace pe el Florin Tănase, al carui salariu este în priemele, nu ştiu 100 din Romania. Că nu ştiu cine câştigă banii ăştia, implicit este unul dintre cei mai mari plătitori de taxe individual din România.

Reclamă

Mărturisesc că pe mine mă depăşesc aceste probleme pentru că nu realizez, deşi mă chinui, să văd logica, văd doar fracturi imense, crevase de logică”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Ce a declarat Vasile Dâncu. Replică pentru Gigi Becali şi Florin Tănase

Vasile Dâncu le-a răspuns lui Gigi Becali şi Florin Tănase, cei care vor ca finala pentru titlu FCSB – CFR Cluj să se dispute în Ghencea. Ministrul Apărării Naţionale a transmis că „militarii” trebuie să îşi dea acordul.

Reclamă

Gigi Becali va face solicitare ca derby-ul FCSB – CFR Cluj să se joace în Ghencea. Vestea nu le-a picat deloc bine celor de la CSA Steaua, cei care evoluează în mod obișnuit pe noua arenă. „Militarii” ar fi găsit şi motivul pentru a-i interzice FCSB-ului să joace posibila „finală” pentru titlu în „casa” lor.

Problema este una care ține de oportunitățile pe care le avem în acest moment pentru disponibilitatea stadionului. Nu avem un contract cu FCSB, nu avem nici cu LPF sau cu FRF. Poate că încă nu este niciun eveniment, dar nu am discutat cu conducerea clubului și nici nu știu care este situația.

Domnul Becali nu închiriază stadioane. Ar putea închiria chiar unde vrea, dar probabil că trebuie ca cei care sunt proprietari aici că să accepte acest lucru. Este o problemă care ţine și de suporterii echipei Steaua, de comunitatea care înseamnă Steaua București, o comunitate care a dat atâția campioni mondiali.

Reclamă 4 / 0/3

N-am auzit să fi investit cineva. Eu știu că sunt cel care a pus în proiect acest stadion și n-a investit nici căpitanul de la FCSB și nici alți căpitani. A investit statul român. Cine și revendică acest stadion este poporul român. Eu înțeleg lobby-ul pe care îl face FCSB, dar nu e chiar așa. Nu reacționează chiar toată lumea din țara asta pentru că cineva vorbește la TV”, a declarat Vasile Dâncu, în cadrul unei conferinţe de presă.

FCSB ar putea fi interzisă și pe Arcul de Triumf

Președintele Federației Române de Rugby, Alin Petrache, spune că nu înțelege de ce echipele private de fotbal își doresc să joace pe stadionul Arcul de Triumf, printre care și FCSB.

Am fost pro pentru ca echipele naționale să joace. Se numește «Stadionul Național Arcul de Triumf». Am fost deschis pentru organizarea evenimentelor naționale. Federația de Tir a avut un campionat euorpean aici, Federația de Oină a organizat o competiție și multe alte federații.

Să nu uităm că două naționale din partea FRF, cea de fete și cea U21, au avut activități aici. Când putem ajuta, o vom face. Și am făcut-o. Am ajutat Federația de Fotbal în 2013, când a depus dosarul pentru organizarea EURO 2020.

Au fost și cereri private, dar, din punct de vedere al rugby-ului, sunt puțin ciudate. Nu înțeleg de ce toată lumea vrea pe acest stadion? Poate datorită poziționării. Dar să nu uităm că aparține Federației de Rugby de peste 115 ani. Ar fi bine să rămână așa.

Cererile se facă către Ministerul Sportului. Nu înțeleg de ce există dorința aceasta acerbă. Avem atât de multe stadioane, Ghencea, Rapid, Arena Națională, care au fost făcute pentru fotbal. Nu înțeleg această cramponare.

Din punctul nostru de vedere, Ministerul se poziționează foarte bine. Noi avem un protocol, prin care noi utilizăm și administrăm baza. Când sunt cereri de la echipele de fotbal, trebuie să ne gândim la calendarul nostru sportiv. E un stadion destul de utilizat. Mă gândesc că e normal ca rugby-ul să aibă întâietate. Așa a fost din 1913 și mă gândesc că așa va fi. Este inima rugby-ului românesc”, a spus Alin Petrache, potrivit sport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”