Închide meniul

Staff-ul tehnic de la FCSB, dezamăgit de Tavi Popescu. Cum a reușit „perla” lui Gigi Becali să supere conducerea tehnică

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 9 aprilie 2023, 13:10

Staff-ul tehnic de la FCSB, dezamăgit de Tavi Popescu. Cum a reușit perla” lui Gigi Becali să supere conducerea tehnică

Staff-ul tehnic de la FCSB, dezamăgit de Tavi Popescu

Octavian Popescu / Hepta

Staff-ul tehnic de la FCSB este dezamăgit de Tavi Popescu. Tânărul mijlocaș al vicecampionei României nu va putea juca împotriva CFR-ului, însă atitudinea fotbalistului i-a enervat pe antrenorii echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj – FCSB se va disputa în această seară, pe stadionul din Gruia, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Staff-ul tehnic de la FCSB, dezamăgit de Tavi Popescu. Cum a reușit „perla” lui Gigi Becali să supere conducerea tehnică

Elias Charalambous a anunțat că Octavian Popescu nu va face deplasarea la Cluj, el fiind în continuare accidentat după meciul României cu Belarus, scor 2-1. În acea întâlnire, „perla” de la FCSB a suferit o entorsă, însă staff-ul tehnic credea că fotbalistul va fi recuperat pentru meciurile importante din play-off.

Totuși, fotbalistul nu s-a recuperat complet și nu va putea fi folosit în meciul cu CFR Cluj, lucru care i-a scos din sărite pe oamenii din conducerea tehnică, anunță fanatik.ro.

Conform aceleiași surse, fotbalistul a fost neglijent și nu a luat în serios entorsa suferită la națională, astfel că recuperarea sa nu a venit în timp util. Mijlocașul de la FCSB a ratat duelul cu Sepsi, iar în această seară nu va fi prezent la Cluj, în marele derby al campionatului românesc.

Reclamă

Gică Hagi nu se uită la CFR – FCSB: ”Mă așteaptă nevastă-mea, vreau să am o seară ca lumea, să mănânc, să beau un pahar cu vin”

Gică Hagi a anunțat că nu se va uita la CFR – FCSB, meci în care un rezultat de egalitate ar ajuta Farul să se desprindă în fruntea clasamentului. ”Regele” are planuri cu soția, după victoria cu Universitatea Craiova, 3-2.

”Mă așteaptă nevastă-mea, vreau să am o seară ca lumea, să mănânc, să beau un pahar cu vin și să stau cu ea. Nu mă uit la meci. Nu mă interesează, noi suntem pe primul loc și e important ce facem noi. Asta am transmis echipei și după meci.

Suntem pe drumul bun, la Constanța se construiește ceva bun. Am făcut achiziții în vară și inclusiv cei din Constanța se gândeau că ne vom bate la retrogradare. Eu cred că sunt informat destul de bine. Toată România credea asta și voi la fel.

Reclamă 4 / 0/3

Lumea se grăbește, dar cei care au venit au făcut lucruri bune. Am avut cea mai bună atmosferă de până acum, și cu cântat și cu zgomot, așa cum trebuie. În spatele nostru există o comunitate și un oraș mare. Suntem pe drumul bun”, a spus Hagi, la conferința de presă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și