Închide meniul

Ştefan Târnovanu a dezvăluit ce a schimbat Mihai Pintilii la FCSB. Ce le-a spus în vestiar: „Este o diferenţă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 noiembrie 2022, 23:08

Reclamă
Ştefan Târnovanu a dezvăluit ce a schimbat Mihai Pintilii la FCSB. Ce le-a spus în vestiar: „Este o diferenţă!

Ştefan Târnovanu, răspuns pentru Gică Hagi

Ştefan Târnovanu, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

FCSB a învins-o în deplasare pe FC U Craiova 1948, scor 2-0, în etapa a 18-a a Ligii 1. Octavian Popescu şi Joyskim Dawa au marcat în victoria roş-albaştrilor din Bănie. Ştefan Târnovanu a dezvăluit ce a schimbat Mihai Pintilii la FCSB

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După succesul cu Rapid, vicecampionii României au învins-o şi pe Craiova lui Adrian Mititelu. Nicolo Napoli nu a reuşit să o încurce pe FCSB, care a avut un start perfect de meci. Octavian Popescu a marcat, cu un şut din afara careului, încă din minutul 4. Şi Joyskim Dawa şi-a trecut numele pe tabelă, în minutul 26.

Ştefan Târnovanu a dezvăluit ce a schimbat Mihai Pintilii la FCSB

Cred că ăsta ar fi un punct de plecare, determinarea pe care o avem ne face să fim mai concentraţi şi să câştigăm. Au avut şi ei câteva situaţii, dar per total a fost ok.

Sper să fie o experienţă frumoasă la naţională, din care să am ce învăţa. Încercăm să ne facem treaba cât mai bine când va fi nevoie de noi. Nu ştiu pot să ştiu cine va apăra, decide Mister. Vom vedea ce va decide.

Mie unul mi-a plăcut mult Pintilii, a fost alături de noi şi a ştiut cum să ne motiveze. Băieţii sunt foarte uniţi. Ne-a zis că trebuie să demonstrăm ce am făcut şi anul trecut, că nu putem să uităm fotbalul peste noapte. Este o diferenţă care se vede şi pe tabelă„, a declarat Ştefan Târnovanu la digisport.ro.

Reclamă

A fost a 6-a victorie obţinută de FCSB în ultimele 7 etape. Astfel, trupa lui Pintilii a urcat pe loc de play-off. Ocupă locul 6, cu 26 de puncte. O despart 7 puncte faţă de ocupanta locului 3, Rapid, dar roş-albaştrii au şi două restanţe de disputat.

FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2

FCSB a învins duminică, în deplasare, formaţia FCU Craiova, scor 2-0, într-un meci al etapei a 18-a din Superligă.

Meciul de la Craiova nu a beneficiat de sistemul VAR din cauza unor probleme tehnice avute de maşina pe care sunt instalate echipamentele – respectiv probleme privind alimentarea cu curent electric.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a deschis scorul la Craiova prin Octavian Popescu, care a înscris în minutul 4 cu un şut de la distanţă. Golul al doilea al bucureştenilor a venit în minutul 26, la un corner al lui Cordea, deviere Şut şi Dawa a majorat diferenţa pe tabelă. FCSB a ajuns la a şasea victorie în ultimele şapte etape şi se află pe locul 6 în campionat, cu 26 de puncte. FCU Craiova este pe locul 15, cu 16 puncte.

FCU CRAIOVA: R. Popa – R. Negru (Sidibe 75), Duarte, Paramatti, Huyghebaert – Asamoah (van Durmen 46), V. Achim – G. Ganea (Bauza 46), Baeten (Blănuţă 83), Bahassa – A. Chiţu (G. Iancu 60). ANTRENOR: Nicolo Napoli

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru (Fl. Coman 89), Ad. Şut, Oaidă – Cordea (Nikolov 89), Omrani (Miculescu 56), Oct. Popescu (Edjouma 80). ANTRENOR: Mihai Pintilii

Cartonaşe gabene: Huyghebaert 81 / Oaidă 79

Arbitri: Petrescu Radu – Grigoriu Mircea Mihail, Marica Mihai Marius – Dima Iulian

Arbitri VAR: Călin Iulian – Constantinescu Andrei

Observator: Alexandru Deaconu

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
Vezi toate știrile
Citește și