Închide meniul
Video

Ştefan Târnovanu, convins că FCSB va câştiga titlul. Mesaj de luptă înaintea „finalei” de titlu cu Farul

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 mai 2023, 17:27

Ştefan Târnovanu, convins că FCSB va câştiga titlul

Ştefan Târnovanu, după FCSB - CFR Cluj 1-0 / Antena Sport

  • Ştefan Târnovanu este convins că FCSB va câştiga titlul
  • Ce a declarat după victoria cu CFR Cluj

Ştefan Târnovanu este convins că FCSB va câştiga titlul, primul după o pauză de opt ani. Portarul roş-albaştrilor i-a asigurat pe fani că va sărbători alături de ei la finalul meciului cu Rapid, din ultima etapă, de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Târnovanu a făcut minuni şi a ajutat-o pe FCSB să obţină a treia victorie la rând în play-off. A ţinut să le mulţumească celor peste 42.000 de suporteri care au luat cu asalt cel mai mare stadion din ţară la partida cu CFR Cluj.

Ştefan Târnovanu, convins că FCSB va câştiga titlul

Goalkeeperul vicecampioanei României se bucură că Denis Alibec nu îi va fi adversar la Ovidiu. Golgheterul Farului este suspendat, după ce a văzut cartonaş roşu în Bănie.

Reclamă

Mai avem două meciuri, vrem să le câştigăm, le vom câştiga şi sper ca peste două săptămâni aici să fie mare petrecere, să fim campioni.

Normal că te simţi fotbalist. Când am ieşit la încălzire erau în jur de 20.000 de oameni pe stadion şi mi s-a făcut pielea de găină. Da, te simţi fotbalist când vin atât de mulţi oameni şi te susţin şi marea majoritate a suporterilor vor ca noi să câştigăm campionatul. Sper ca toată puterea şi toată forţa lor să ne ajute şi ce se întâmplă în afară, ce nu ţine de noi, să nu ne încurce.

Reclamă

Este meritul fiecărui om care a venit la stadion să ne susţină, care crede în noi. Cred că noi i-am adus, suntem Steaua, sper din suflet să devenim campioni.

Când am văzut că Alibec a luat roşu mă gândeam că avem şanse cu 50% mai mari să fim campioni. Alibec este un jucător foarte important pentru ei, dar nici ceilalţi nu sunt de lăsat la o parte. Ne va aştepta un meci foarte greu, am văzut că cei de la Farul ziceau că vor să fie campioni etapa viitoare. Eu voi da totul să nu fie ei campioni, să fim noi. Aici stadionul e mai mare, luptă mai multă, bucuria e mai multă. La ultimul titlu (n.r. câştigat de FCSB) eram copil de mingi la Iaşi, m-am bucurat alături de ei, sper ca acea bucurie de atunci să o trăiesc şi acum„, a declarat Ştefan Târnovanu, după FCSB – CFR Cluj 1-0.

Cum arată clasamentul Ligii 1, cu două etape înainte de finalul play-off-ului

Reclamă 4 / 0/3

1. Farul – 47 de puncte
2. FCSB – 46 de puncte
3. CFR Cluj – 39 de puncte
4. Universitatea Craiova – 37 de puncte
5. Rapid – 35 de puncte
6. Sepsi – 26 de puncte

Ce meciuri mai sunt de disputat:

Etapa a 9-a

Sepsi – CFR Cluj
Farul – FCSB
Rapid – Universitatea Craiova

Etapa a 10-a

CFR Cluj – Farul
FCSB – Rapid
Universitatea Craiova – Sepsi

Gigi Becali asigură că nu vor fi jocuri de culise

Becali e sigur că toate meciurile rămase se vor juca pe teren și că echipa lui va câștiga titlul pe care îl așteaptă de opt ani. Și-a făcut toate calculele și a anunțat de ce nu se teme că ar putea exista riscul unor partide „trucate”.

Reclamă

Dacă va câștiga în deplasarea cu Farul și pe Arena Națională, cu Rapid, FCSB va termina pe primul loc în Liga 1.

Păi da nu mai are cine! Nu are cine! Aici nu e vorba de dat la o parte. Nu se mai dă nimeni. Corupţie nu va mai fi niciodată. Noi jucăm cu Rapidul, e adevărat că nu mai au nicio şansă. Rapid ce poate să facă? CFR trebuie să joace, pentru că se va bate la locul 3 cu Craiova. Şi dacă fac, care e problema mea? Vrei să fii campion, bate Farul, bate Rapid. Dacă nu, stai acasă Becali! Ce mă intresează pe mine jocurile?

La ora asta, în situaţia asta. Bate Farul dacă vrei să fii campion. Nu să aştepţi poate face ceva CFR Cluj. Joci cu titlul pe masă cu Rapid, 50.000 de spectatori. Bate Rapidul. Dacă nu, stai acasă!„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”