Închide meniul

Ştefan Târnovanu, criticat din nou după declaraţiile lui Gică Hagi: „Vorbeşte, frate, de echipa ta!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 mai 2023, 20:29

Ştefan Târnovanu, criticat din nou după declaraţiile lui Gică Hagi: „Vorbeşte, frate, de echipa ta!

Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB

Ştefan Târnovanu, nemulţumit / Profimedia Images

După declaraţiile acide ale lui Gică Hagi, Ştefan Târnovanu a fost din nou criticat. Ion Crăciunescu a avut o reacţie categorică, după ce portarul de la FCSB a declarat că va merge la Farul pentru a le strica bucuria constănţenilor. De asemenea, şi Bogdan Stelea a reacţionat dur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a avut o reacţie furibundă la adresa lui Ştefan Târnovanu. „Regele” i-a amintit portarului de la FCSB de cele zece goluri pe care le-a primit de la Silkeborg, în dubla confruntare din Conference League.

Ştefan Târnovanu, criticat din nou după declaraţiile acide ale lui Gică Hagi

Ion Crăciunescu a reacţionat şi el, după declaraţiile lui Ştefan Târnovanu. După ce portarul a declarat că „toată lumea trage pentru Farul”, fostul arbitru l-a taxat în termeni duri pe acesta.

Crăciunescu susţine că cel mai bine pentru Târnovanu ar fi să vorbească despre situaţia echipei sale, mai ales înaintea unui meci cu miză atât de mare, precum cel de la Ovidiu.

„Mie îmi plac persoanele care respectă ceilalți competitori. Vorbește, frate, de echipa ta. Vorbești de o echipă care a avut și rezultate”, a declarat Ion Crăciunescu, pentru digisport.ro.

Reclamă

De asemenea, şi Bogdan Stelea a avut o reacţie dură la adresa lui Ştefan Târnovanu. Fostul portar susţine că goalkeeper-ul celor de la FCSB ar trebi să aibă altă motivaţie înaintea duelului cu Farul, şi nu doar aceea de a le strica bucuria constănţenilor.

„Dacă asta e motivația lui, să le strice sărbătoarea celorlalți. În loc să se bucure el se gândește la alții. În momentul în care începi să vorbești se pot întâmpla multe”, a spus şi Bogdan Stelea, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Gică Hagi, răspuns devastator pentru Ştefan Târnovanu

Gică Hagi a avut un răspuns devastator pentru Ştefan Târnovanu. „Regele” a răbufnit când a auzit ce declaraţii au oferit jucătorii de la FCSB după victoria cu CFR Cluj, scor 1-0, din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

„Dumnezeu le-a aşezat frumos, chiar dacă se spunea că toată lumea trage pentru Farul„, a declarat portarul roş-albaştrilor la finalul meciului de pe Arena Naţională. Reacţia lui Hagi nu s-a lăsat mult aşteptată.

Managerul tehnic de la Farul i-a amintit de cele 10 goluri primite cu Silkeborg, în Conference League.

„(Moderator: Voi pe cei de la FCSB i-aţi provocat? Târnovanu a fost extrem de agresiv la adresa voastră…) Vom vedea. Nu, absolut nimic! Poate când juca la Iaşi, el ştie. Vine meciul, vom vedea.

Sunt lucruri normale, fiecare să ţină cu echipa lui. Dar e destul de tânăr, să vorbească de echipa lui. Să nu-i amintesc de 10-0 când plângea pe teren. Poate plânge duminică iar.

Şi l-am văzut plângând. E bine să îşi vadă de drumul lui. Farul va deveni campioană pentru că e cea mai bună echipă din România. A demonstrat tuturor, lumea e mulţumită! Ei să vorbească de echipa lor, că noi nu am vorbit de ei„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și