Închide meniul

Ştefan Târnovanu, mesaj războinic după Sepsi – FCSB 0-1: „Locul 1 e obiectivul! Trebuie să luăm campionatul şi aşa vom face!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 octombrie 2022, 23:11

Reclamă
Ştefan Târnovanu, mesaj războinic după Sepsi – FCSB 0-1: „Locul 1 e obiectivul! Trebuie să luăm campionatul şi aşa vom face!

Gigi Becali a luat decizia în privința lui Ştefan Târnovanu

Ștefan Târnovanu, în timpul unui meci pentru FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ştefan Târnovanu, mesaj războinic după Sepsi – FCSB 0-1. Portarul roş-albaştrilor a avut câteva intervenţii uluitoare în faţa atacanţilor celor de la Sepsi. Mai mult, Târnovanu a apărat şi un panalty şi l-a făcut pe Laszlo Dioszegi să dea cu telefonul de pământ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Târnovanu a avut o prestaţie de vis în partida cu Sepsi. FCSB a învins la Sfântu Gheorghe şi a ajuns pe loc de playoff. Târnovanu a apărat şi penalty-ul executat de Alexandru Tudorie, la scorul de 0-0. Până la urmă, FCSB s-a impus la limită pe terenul celor de la Sepsi, după golul marcat de Andrea Compagno din penalty.

Ştefan Târnovanu, mesaj războinic după Sepsi – FCSB 0-1

„A fost un meci foarte dificil, o echipă care cred că se va califica în playoff alături de noi. Ne-au pus foarte multe probleme. Mă bucur enorm că am luat cele 3 puncte şi că am reuşit să câştigăm. Mă simt foarte bine aici, de când intru pe stadion. Mi-am adus de meciul trecut şi am zis că va fi aşa.

Mi-am adus aminte de un penalty mai vechi de-al lui, când s-a oprit şi a dat în stânga protarului. Aşa m-am gândit. Meciurile din Cupă au fost speciale, dacă era un meci important, cred că puteam câştiga. Matematic mai sunt şanse în Europa, dar e foarte foarte greu. Încercăm să câştigăm şi o să vedem. Mai liniştiţi o să fim când o să fim pe primul loc. Până atunci, trebuie să câştigăm meciuri. Locul 1 e obiectivul, suntem FCSB. Trebuie să luăm campionatul anul acesta şi aşa vom face”, a spus Ştefan Târnovanu după Sepsi – FCSB 0-1, la digisport.ro.

Sepsi – FCSB 0-1. Compagno a adus a patra victorie la rând pentru roș-albaștri în Liga 1

Sepsi – FCSB 0-1. Golul lui Andrea Compagno a adus a patra victorie la rând pentru roș-albaștri în Liga 1! Echipa lui Nicolae Dică a urcat pe loc de play-off. Sepsi putea să deschidă scorul în cofruntarea cu FCSB în minutul 27, când a beneficiat de un penalty. Joyskim Dawa l-a tras de tricou în propriul careu pe Alexandru Tudorie. Arbitrul Marcel Bîrsan s-a dus la marginea terenului să verifice faza la monitorul VAR și a dictat penalty pentru gazde. De la 11 metri, același Alexandru Tudorie a capturat balonul ca să execute. Atacantul lui Sepsi a șutat moale, iar Târnovanu i-a apărat execuția.

Reclamă

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a reacționat nervos după ratarea lui Alexandru Tudorie. Finanțatorul covăsnenilor nu a mai putut să-și stăpânească nervii. Camerele l-au surprins pe Dioszegi în timp ce a aruncat cu un telefon mobil în perete. Imaginile s-au viralizat.

În repriza secundă, Italianul Compagno a căzut de lângă Denis Ciobotariu în careul lui Sepsi. Atacantul lui FCSB a fost tras ușor de fundașul advers și a căzut pe spate. Marcel Bîrsan a arătat direct punctul cu var. De la 11 metri, Andrea Compagno l-a învins fără probleme pe Niczuly. Atacantul italian a ajuns la 11 goluri în actuala stagiune, fiind golgheterul Ligii 1.

În urma acestui succes, FCSB a urcat pe locul șase în Liga 1. Sepsi este pe poziția a opta.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și