Închide meniul

Ştefan Târnovanu, prima reacţie după ce Gică Hagi i-a spus că „o să plângă iar”: „Nu am cum să mă iau de dânsul niciodată în viaţa asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 mai 2023, 20:12

Reclamă
Ştefan Târnovanu, prima reacţie după ce Gică Hagi i-a spus că „o să plângă iar: „Nu am cum să mă iau de dânsul niciodată în viaţa asta!

Ştefan Târnovanu, răspuns pentru Gică Hagi

Ştefan Târnovanu, în timpul unui meci pentru FCSB / Profimedia

Ştefan Târnovanu a avut o primă reacţie după ce Gică Hagi i-a spus că „o să plângă iar”. Târnovanu spune că declaraţiile „Regelui” l-au motivat, dar a precizat că nu se poate lua de Hagi „niciodată în viaţa asta!”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dumnezeu le-a aşezat frumos, chiar dacă se spunea că toată lumea trage pentru Farul”, a fost declaraţia lui Ştefan Târnovanu care l-a făcut pe Hagi să îi aducă aminte de dubla umilinţă cu Silkeborg.

Ştefan Târnovanu, prima reacţie după ce Gică Hagi i-a spus că „o să plângă iar”

Normal că m-au motivat, însă după meciul cu CFR s-au înțeles niște lucruri complet greșit. Nu am cum să mă iau de domnul Hagi niciodată în viața asta. Nici acum, nici în viitor nu mi-aș permite să fac asta. Am spus doar că, în afara clubului, toată lumea ține cu Farul.

Drept urmare, toată săptămâna m-am uitat la oameni de fotbal, antrenori, jucători, conducători. Toți vor să câștige campionatul Farul. Acum să vedem cât de reală este susținerea asta. Dacă vom câștiga noi, simt că vor fi câțiva care se vor schimba, care vor spune că noi meritam, că nu știu ce. Important e să fim montați, motivați și să luăm cele trei puncte.

Am perceput-o ca pe o motivație în plus (n.r – declarația lui Hagi despre meciurile cu Silkeborg). Mi-a dat încredere mult mai mult. Vorbele rele pot face uneori mai mult bine decât o vorbă bună, așa că vom vedea mâine„, a spus Ștefan Târnovanu pentru orangesport.ro.

Reclamă

Gică Hagi, răspuns devastator pentru Ştefan Târnovanu

Managerul tehnic de la Farul i-a amintit de cele 10 goluri primite cu Silkeborg, în Conference League.

„(Moderator: Voi pe cei de la FCSB i-aţi provocat? Târnovanu a fost extrem de agresiv la adresa voastră…) Vom vedea. Nu, absolut nimic! Poate când juca la Iaşi, el ştie. Vine meciul, vom vedea.

Sunt lucruri normale, fiecare să ţină cu echipa lui. Dar e destul de tânăr, să vorbească de echipa lui. Să nu-i amintesc de 10-0 când plângea pe teren. Poate plânge duminică iar.

Reclamă 4 / 0/3

Şi l-am văzut plângând. E bine să îşi vadă de drumul lui. Farul va deveni campioană pentru că e cea mai bună echipă din România. A demonstrat tuturor, lumea e mulţumită! Ei să vorbească de echipa lor, că noi nu am vorbit de ei„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Derby-ul Farul – FCSB, din etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 1, este duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cum arată clasamentul din play-off-ul Ligii 1:

1. Farul – 47 de puncte
2. FCSB – 46 de puncte
3. CFR Cluj – 39 de puncte
4. Universitatea Craiova – 37 de puncte
5. Rapid – 35 de puncte
6. Sepsi – 26 de puncte

Ştefan Târnovanu, în lacrimi după ce Silkeborg a marcat golul cinci cu FCSB

Au fost imagini emoţionante cu Ştefan Târnovanu, în luna octombrie a anului trecut. Portarul roş-albaştrilor a primit 10 goluri, în două meciuri în faţa danezilor, şi a început să plângă după cel de-al cincilea încasat pe Arena Naţională.

Ştefan Târnovanu a fost uluit, după ce Silkeborg a marcat golul cinci pe Arena Naţională. Portarul roş-albaştrilor s-a închinat, ulterior a început să plângă, FCSB trăind una dintre cele mai crunte umilinţe din istoria clubului.

După golul cinci, fanii au început să părăsească Arena Naţională. Încă de la pauză, suporterii i-au cerut demisia lui Nicolae Dică. Nici jucătorii nu au scăpat, după evoluţia dezastruoasă, fiind huiduţi copios.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei Vezi toate știrile
Citește și