Închide meniul

Steliano Filip vrea cu orice preţ să scape de la Dinamo, şefii se opun! Fundaşul poate rămâne cu un salariu uriaş în Liga 2

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 iunie 2022, 17:01

Steliano Filip vrea cu orice preţ să scape de la Dinamo, şefii se opun! Fundaşul poate rămâne cu un salariu uriaş în Liga 2

Steliano Filip a plecat de la Dinamo şi a avut un dialog fabulos cu Ionel Dănciulescu

Steliano Filip, în timpul unui meci disputat de Dinamo / Hepta

Steliano Filip vrea cu orice preţ să plece de la Dinamo, după ce echipa a retrogradat pentru prima dată în istorie în Liga 2. Filip, care mai are un an de contract, e dispus la orice sacificiu să fie lăsat să plece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steliano Filip este dispus să renunţe la toate restanţele financiare pentru a fi lăsat să plece gratic. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al dinamoviştilor, se opune acestei oferte şi vrea o sumă de bani pe fundaşul dinamovist, scrie gsp.ro.

Steliano Filip vrea cu orice preţ să plece de la Dinamo

Dacă va rămâne la Dinamo, Steliano Filip ar urma să fie cel mai bine plătit jucător din Liga 2. La Dinamo, Steliano Filip are un salaiu de 7.000 de euro pe lună, plus bonusuri de performanţă. Steliano Filip a fost unul dintre cei mai contestaţi jucători de la Dinamo în cel mai „negru” an din istoria „câinilor”.

„Ce blestem să fie ca să ajungă Dinamo în postura asta? Și mai ales să vezi la echipa asta de acum are căpitan pe Filip… e nu dezamăgitor… e împotriva firii, se întâmplă ceva necurat, Doamne iartă-mă… Nu pot să cred că Filip e căpitan, nu știu ce caută în echipă… cum să-l mai pui și căpitan?!

Asta este standardul la care a ajuns Dinamo acum. Filip n-are nimic în comun cu fotbalul, poate la karate, la săritura în lungime, la săritura în adâncime. Are niște figuri în cap, niște sclifoseli… Dădea niște lumânări drept șuturi la poartă și dup-aia își dădea ochii peste cap… ca primadonele la operă… Nimic comun cu noțiunea de fotbalist.

Reclamă

O caricatură și tu îi dai banderola de căpitan? Când îl ai pe Matei, de exemplu, pe teren… Asta explică nu degringolada, ci starea jalnică în care a ajuns Dinamo. Cine a făcut selecția, cine a dus jucători, adunătura asta…”, a spus Adrian Porumboiu, după prima manşă a barajului cu U Cluj, citat de fanatik.ro.

Dinamo a rămas fără palmares, culori şi siglă după ce a retrogradat în Liga 2

Echipa lui Nicolae Badea din liga a 4-a, FC Dinamo, este deţinătoarea palmaresului şi a siglei. Acesta i le-a oferit lui Ionuţ Negoiţă, în momentul în care a renunţat la pachetul său de acţiuni, dar a pus o clauză specială în contract. Patrimoniul a fost oferit cu drept de folosinţă, pe perioadă nedeterminată, către gruparea de pe prima scenă a fotbalului românesc, dar numai atât timp cât aceasta nu se retrogradează.

FC Dinamo 1948 a picat din Liga 1, astfel că a rămas fără palmares şi culori. Sigla îşi dorea oricum să o schimbe în noua ediţie din campionat, la presiunile lui Nicolae Badea. Ultraşii din DDB au tras un semnal de alarmă încă din 2021.

Reclamă 4 / 0/3

„Dinamo e obligatoriu să rămână în Liga 1, pentru a nu pierde suma considerabilă din drepturi TV și nici patrimoniul (palmares, culori, stemă). Acestea sunt ale clubului doar în Liga 1. Plus că Dinamo este Dinamo și aici este locul lui! Putem salva clubul pe linie sportivă și o vom face, însă e obligatoriu să luăm licența, altfel Dinamo va retrograda, iar asta înseamnă dispariția lui, practic!”, au transmis fanii din DDB, sezonul trecut.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și