Închide meniul

Steliano Filip, criticat dur de Adrian Porumboiu, după U Cluj – Dinamo 2-0. „O caricatură. Ca primadonele la operă… Nimic comun cu noțiunea de fotbalist”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 mai 2022, 16:01

Steliano Filip, criticat dur de Adrian Porumboiu, după U Cluj – Dinamo 2-0. „O caricatură. Ca primadonele la operă… Nimic comun cu noțiunea de fotbalist

Steliano Filip a fost criticat dur de Adrian Porumboiu

Steliano Filip, într-un meci al lui Dinamo / Hepta

Steliano Filip a fost criticat dur de Adrian Porumboiu, după ce Dinamo a pierdut ruşinos manşa tur a barajului de menţinere în Liga 1, 0-2 cu Universitatea Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ce blestem să fie ca să ajungă Dinamo în postura asta? Și mai ales să vezi la echipa asta de acum are căpitan pe Filip… e nu dezamăgitor… e împotriva firii, se întâmplă ceva necurat, Doamne iartă-mă… Nu pot să cred că Filip e căpitan, nu știu ce caută în echipă… cum să-l mai pui și căpitan?!

Steliano Filip a fost criticat dur de Adrian Porumboiu: „O caricatură și tu îi dai banderola de căpitan?”

Asta este standardul la care a ajuns Dinamo acum. Filip n-are nimic în comun cu fotbalul, poate la karate, la săritura în lungime, la săritura în adâncime. Are niște figuri în cap, niște sclifoseli… Dădea niște lumânări drept șuturi la poartă și dup-aia își dădea ochii peste cap… ca primadonele la operă… Nimic comun cu noțiunea de fotbalist.

O caricatură și tu îi dai banderola de căpitan? Când îl ai pe Matei, de exemplu, pe teren… Asta explică nu degringolada, ci starea jalnică în care a ajuns Dinamo. Cine a făcut selecția, cine a dus jucători, adunătura asta…”, a spus Porumboiu, citat de fanatik.ro.

Gabriel Torje, dialog incendiar cu ultraşii lui Dinamo

Gabriel Torje a fost singurul jucător de la Dinamo care a vorbit cu fanii la finalul meciului dezastruos de pe Cluj Arena. Dinamoviştii au făcut noapte albă în Ardeal, de frica ultraşilor.

Reclamă

”Suporter: Cum, mă Gabi, să nu aveți un șut pe poartă. Mi-am luat și bătaie de la ei (n.r. arată spre jandarmi).

Torje: Vă rog nu mai filmați aici, vreau să discutăm frumos.

Un alt fan: Pune bătaia pe ei, Gabi!

Reclamă 4 / 0/3

Suporter: Mi-am luat bastoane, mi-am luat gaze, pentru ce? M-am enervat! Aia în 10 oameni vă dau gol!

Suporter: În 10 oameni au jucat mai bine ca voi! N-am văzut, bă… să vă văd că muriți pe teren. Ce se întâmplă, bă frate, la echipa asta, spuneți-mi și mie. Ce se întâmplă? Vreau să văd Dinamo ăla care să batem pe toți!

Torje: La ce meci te-ai uitat. Am avut şuturi!

Suporter: V-au bătut 6-0, v-am aplaudat, nu e nimic. V-au bătut ăștia… bă, dar acum… Să văd că jucați barajul ăla, că-i mâncați pe ăia, să rămânem aici. Jucați, mă, băiatule! Bun? Atât am avut de zis, mersi că ai venit. Dar măcar, mă, la final, veniți și ne salutați!

Torje: Am fost acolo, uită-te pe filmare!”, a fost dialogul încheiat de Gabi Torje cu suporterii lui Dinamo, potrivit sursei citate mai sus.

U Cluj – Dinamo 2-0 | Fanii au făcut scandal la finalul meciului

Fanii lui Dinamo au trecut la ameninţări la finalul duelului de pe Cluj Arena. După ce s-au bătut cu jandarmii, au avut un mesaj clar pentru jucătorii lui Dusan Uhrin: „Dacă ne băgaţi în B, vă rupem picioarele”!

În minutul 83, Universitatea Cluj a marcat al doilea gol prin Boiciuc, iar fanii dindamovişti şi-au ieşit din minţi. Unii dintre aceştia au vrut să intre pe teren. Jandarmii au intervenit şi au trebuit să apeleze la gaze lacrimogene. Galeria celor de la Dinamo i-au ameninţat şi pe jucători, cărora le-au transmis că le rup picioarele. „Dacă ne băgaţi în B, vă rupem picioarele” – au scandat fanii.

Reclamă

Până la incidentele din minutul 83, fanii celor două echipe au creat o atmosferă fantastică. Fanii de la U Cluj şi Dinamo au făcut spectacol înaintea barajului pentru menţinerea în Liga 1! Cele două galerii sunt înfrăţite şi au creat o atmosferă de vis.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil Vezi toate știrile
Citește și