Închide meniul

Stipe Vucur râde de Gigi Becali, după ce FCSB a ratat titlul: „Nu poți să fii Sergio Ramos și să devii brusc cel mai slab”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 iunie 2022, 18:43

Stipe Vucur râde de Gigi Becali, după ce FCSB a ratat titlul: „Nu poți să fii Sergio Ramos și să devii brusc cel mai slab

Gigi Becali, luat peste picior

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

  • Stipe Vucur a jucat la FCSB în perioada iulie – august 2021
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Stipe Vucur, fotbalistul adus la FCSB vara trecută, la care Gigi Becali a renunțat după doar trei meciuri, râde după ce fosta sa echipă a ratat titlul. Fotbalistul austriac e de părere că latifundiarul din Pipera e de vină pentru insuccesul roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stipe Vucur, de 1,95 metri, a fost adus la FCSB pentru că Gigi Becali și-a dorit un fundaș înalt, care să câștige duelurile aeriene cu rivalii de la CFR Cluj. Patronul l-a dat afară după doar trei meciuri.

Stipe Vucur râde de Gigi Becali, după ce FCSB a ratat titlul

„Nu am avut timp să îmi arăt adevăratele calități și am o revanșă de luat. Dacă există vreo ofertă mi-ar plăcea să revin. Am jucat doar câteva meciuri. Ăsta e fotbalul, dar în România și la FCSB e o situație specială. Știam asta, dar nu credeam că e o situație atât de specială acolo (n.r. râde)”, a spus Vucur, conform fanatik.ro. 

Vucur recunoaște că n-a mai avut de-a face în carieră cu un patron precum Gigi Becali. Fostul fundaș de la FCSB e de părere că patronul trebui să nu se mai implice activ în viața echipei.

„(n.r. ai mai întâlnit un patron ca Gigi Becali?) Sincer, nu! Nu vreau să vorbesc foarte mult despre Gigi Becali pentru că nu am nicio problemă personală cu el. Cred că este un om de afaceri abil și are o personalitate bună, chiar dacă nu ne-am întâlnit niciodată. Dar pentru club și pentru echipă ar fi excelent dacă nu ar fi atât de multă dramă și haos. Lasă jucătorii să își facă meseria și oferă-i timp antrenorului și posibilitatea să ia propriile decizii. Iar după o perioadă de timp poți să tragi concluzia dacă e bun sau nu. Nu e vorba despre mine, ci despre mulți alți jucători„, a mai spus Vucur.

Reclamă

Vucur: „Nu poți să fii Sergio Ramos și să devii brusc cel mai slab”

Când l-a adus la FCSB, Gigi Becali l-a comparat pe Vucur cu Sergio Ramos. Dat afară pe ușa din spate, austriacul regretă că n-a avut șansa să-și arate calitățile la vicecampioana României.

„Nu poți să fii Sergio Ramos și după patru meciuri devii brusc cel mai slab jucător. 24 de ore mai târziu nu mai ești în echipă. Trebuie să fii echilibrat și nu cred că e normal să spui despre un fotbalist că e cel mai bun din lume când joacă bine și apoi e cel mai slab.

Cred că știi foarte bine situația. Nu cred că e normal să provoci haos la echipă doar din cauza unui singur meci. Eram la început: echipă nouă, jucători noi, antrenor nou. Trebuie să acorzi timp echipei. Nu poți să iei decizii radicale după un singur meci slab sau chiar după o fază greșită și să lași un jucător pe bară”, a încheiat Stipe Vucur.

Reclamă 4 / 0/3

După plecarea de la FCSB, în august 2021, Vucur a rămas liber de contract. Cota sa este de 250.000 de euro.

0-0 cu FC Botoșani, 4-1 cu Universitatea Craiova și 0-1 cu Șahtior Karagandy au fost singurele meciuri în care Vucur a evoluat pentru FCSB.

FCSB a pierdut titlul în fața lui CFR Cluj

În play-off, unde FCSB a avut un parcurs aproape perfect, cu șapte victorii în primele opt meciuri. Așa s-a ajuns ca, înaintea etapei a noua din play-off, FCSB să fie la două puncte de CFR Cluj. Roș-albaștrii deja visau la „finala de titlu” din ultima rundă, dar s-au împiedicat de FC Voluntari.

Deși trebuia să joace în deplasare, din cauza unor lucrări la stadionul „Anghel Iordănescu”, Voluntari a acceptat să joace cu FCSB pe Arena Națională. În fața unui stadion aproape plin, roș-albaștrii au reușit doar un 2-2, fiind egalați în minutul 88.

CFR a profitat la maxim și a ucis lupta la titlu cu o etapă înainte de final, după ce a câștigat cu 2-1 împotriva Universității Craiova.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:35 „Echipă de Europa!” Adrian Ilie, sfat imens pentru Gigi Becali! Cum poate deveni FCSB o forță, după plecarea lui Florinel Coman 16:29 „Să se ducă la el în Italia!” Cea mai dură reacţie, după ce Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid 15:32 EXCLUSIVAndrei Nicolescu a reacţionat după decizia uriaşă a Comisiei de Disciplină, ce le permite fanilor „câinilor” să revină în tribune 15:19 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după ce a semnat cu Universitatea Craiova: „Vin la o echipă istorică!” Mesaj pentru Rotaru 15:13 VIDEOValentin Mihăilă, autorul golului lunii pentru Parma! Reuşita cu care a reuşit să obţină acest titlu 15:05 VIDEOUlsan – Yokohama Marinos 1-0 a fost LIVE în AntenaPLAY. Calificarea în finală se va decide în retur 14:43 Veste uriaşă pentru Dinamo şi UTA! Fanii revin pe stadion la ultimele două etape din play-out 14:23 Carlos Sainz, anunţ despre viitorul său în Formula 1™: „Ei ştiu că sunt disponibil!” 14:01 Un triplu campion al României i-a spus lui Costel Gâlcă de ce transferuri are nevoie la Universitatea Craiova! 14:01 Ana Bogdan, după calificarea la turneul final al Billie Jean King Cup: „E mai presus decât orice Grand Slam!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Ilie, în timpul unui meci de fotbal.
Liga 1 • 16:35
„Echipă de Europa!” Adrian Ilie, sfat imens pentru Gigi Becali! Cum poate deveni FCSB o forță, după plecarea lui Florinel Coman
Valeriu Răchită, discuţie aprinsă cu Gigi Becali
Fotbal • 12:21
Valeriu Răchită, discuţie aprinsă cu Gigi Becali: „M-am dus direct la el! Nu îmi venea să cred!”
Mihai Stoica, uluit de un titular al lui Edi Iordănescu din România - Irlanda de Nord 1-1
Liga Campionilor • 10:48
„Se petrec multe sub ochii lui Horațiu!” Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă
Laszlo Dioszegi i-a transmis lui Gigi Becali suma pe care trebuie să o plătească pentru a-l transfera pe Marius Ştefănescu!
Liga 1 • 9:59
Laszlo Dioszegi i-a transmis lui Gigi Becali suma pe care trebuie să o plătească pentru a-l transfera pe Marius Ştefănescu!
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 16 apr., 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB