Închide meniul

Strategia de transferuri de la FCSB, dezvăluită de Mihai Stoica! Ce plan și-au făcut roș-albaștrii

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 ianuarie 2023, 0:10

Strategia de transferuri de la FCSB, dezvăluită de Mihai Stoica! Ce plan și-au făcut roș-albaștrii

Mihai Stoica, dezvăluiri despre coşmarul prin care trece Ionuţ Panţîru la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

Mihai Stoica a dezvăluit strategia de transferuri a celor de la FCSB. Managerul general al roș-albaștrilor a spus ce planuri are vicecampioana României pentru perioada de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM a spus că FCSB nu plănuiește să mai aducă jucători noi. Cu toate acestea, roș-albaștrii își mențin opțiunile deschise.

Strategia de transferuri de la FCSB, dezvăluită de Mihai Stoica

„Nu cred că mai facem vreun transfer, deși până pe 13 februarie mai e”, a scris Mihai Stoica pe rețelele de socializare.

În această iarnă, FCSB le-a reziliat contractele lui Andrei Dumiter, Radu Boboc și Bogdan Rusu, iar Ianis Stoica, Ovidiu Perianu și Alexandru Musi au fost împrumutați.

FCSB s-a reunit pe 4 ianuarie, iar duminică a plecat într-un stagiu de pregătire în Antalya. Roş-albaştrii au programate şi două amicale, cu echipele din Polonia, Pogon şi Rakow.

Reclamă

FCSB își caută antrenor nou

FCSB nu se gândește la achiziții, dar e cu gândul la un nou antrenor. MM Stoica a explicat că Leo Strizu are șanse mici să mai continue pe banca roș-albaștrilor, motiv pentru care nici măcar nu a plecat alături de FCSB în cantonamentul din Antalya.

A fost. Nu ştim, în momentul ăsta, dacă va mai fi tot el. Nu ştim dacă el va continua. Nu cred că poate cineva să ne oblige să luăm antrenorul cu noi, dacă nu ştim dacă el va mai continua. Nu se ştie dacă va mai fi el în continuare!

Evaluăm situaţia, probabil că nu va rămâne Strizu. Îl trimitem acolo dacă el nu va mai fi? Asta căutam acum. Sunt şi alte probleme la momentul ăsta. Când vom decide, vom anunţa, când noul antrenor va ajunge la echipă”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Leo Strizu a fost instalat pe banca tehnică de la FCSB la finalul lunii noiembrie. Tehnicianul a fost ales de Gigi Becali pentru faptul că posedă licenţă PRO, însă Mihai Pintilii este cel care se ocupă de antrenamentele formaţiei. De când a venit Strizu, FCSB a pierdut un singur meci, din şase disputate, anume derby-ul cu CFR Cluj.

FCSB a călătorit singură în Antalya

Mihai Stoica a anunțat că vicecampioana României a rezervat un charter doar pentru ea.

Roș-albaștrii au ales să nu călătorească în același avion cu alte echipe din Liga 1. MM Stoica a explicat că FCSB are un program încărcat în perioada de pregătire.

”Noi plecăm doar noi, cu un charter separat. Am plecut și noi în trecut la comun, dar anul ăsta nu. Nu din alte raţiuni, ci pentru că avem alt program noi, venim şi jucăm direct. Foarte bine că ceilalţi pleacă împreună.

Noi plecăm singuri de data asta. Am luat două meciuri amicale, unul după celălalt, 90 de minute, facem două echipe, una joacă intr-o zi, cealaltă în următoarea, la o zi diferenţă”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

În primul meci din 2023, FCSB o va întâlni pe Hermannstadt, revelaţia sezonului de Liga 1. Partida va avea loc pe 22 ianuarie. Roş-albaştrii au încheiat anul pe ultimul loc de podium, la egalitate cu rivalii de la Rapid, ambele cu 38 de puncte.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și