Închide meniul

Strategia lui Gigi Becali care îl epuizează pe Florinel Coman. Verdict despre situația de la FCSB: „Obosește! E foarte greu”

Alex Ioniță Publicat: 20 februarie 2024, 16:54

Reclamă
Strategia lui Gigi Becali care îl epuizează pe Florinel Coman. Verdict despre situația de la FCSB: Obosește! E foarte greu”

Strategia lui Gigi Becali care îl epuizează pe Florinel Coman

Florinel Coman / Hepta

Strategia lui Gigi Becali care îl epuizează pe Florinel Coman. Un fost internațional a analizat situația de la FCSB și a vorbit despre presiunea care este pe umerii vedetei din atacul roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iosif Rotariu este de părere că Florinel Coman trebuie să dea totul pe teren, având în vedere faptul că FCSB nu mai are un atacant adevărat, după plecarea lui Andrea Compagno.

Strategia lui Gigi Becali care îl epuizează pe Florinel Coman

Fostul internațional a menționat faptul că Florinel Coman este obosit din cauza faptului că e nevoit să depună foarte mult efort. Iosif Rotariu a mai subliniat că un atacant care să țină mingea la picior i-ar ușura treaba vedetei de la FCSB.

„Florinel Coman e un jucător care face foarte mult efort. Încearcă foarte multe acțiuni individuale, pe care le poți face prin ruperi de ritm. Asta te obosește. Dacă nu ai un vârf care să țină de minge și să-ți dea și ție răgaz pentru a te odihni, e foarte greu. Dacă nu ai un atacant…

Luis Phelipe nu a avut multe realizări, Radaslavescu la fel. Coman avea nevoie de un atacant lângă el și așa ar fi avut mai multe realizări. Toate meciurile vor fi dificile. Și nu cred că pe o perioadă de timp nu merge fără atacant. Acum s-a văzut că celor de la FCSB îi lipsește un vârf.

Reclamă

Vor veni meciuri în play-off, cu echipe foarte puternice. Și cu siguranță se va simți lipsa unui atacant. Nu poți la nesfârșit, Băluță, Coman, Luis Phelipe sau Octavian Coman să facă un efort dublu sau triplu decât ar trebui. Dacă ar avea un atacant, ar mai ține de minge și ar proteja mai mult. Va fi foarte greu”, a spus Iosif Rotariu, la gsp.ro.

Gigi Becali scoate din primul 11 un star de la FCSB

Gigi Becali a anunţat că scoate din primul 11 un star de la FCSB după remiza cu U Cluj, scor 0-0, din etapa a 26-a a Ligii 1. Patronul roş-albaştrilor nu mai are răbdare cu Octavian Popescu şi i-a transmis un ultim avertisment jucătorului în vârstă de 21 de ani.

În remiza cu U Cluj, Octavian Popescu a fost schimbat cu un sfert de oră înainte de final. În locul lui a intrat Radaslavescu.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu mi-a plăcut viteza de joc. Jucătorii erau bolnavi, vreo cinci lua tratament. Coman nu a fost el, Olaru nu a fost el. Tavi chiar ieri dimineaţă s-a simţit rău, a luat medicamente. Şi Miculescu, jumătate de echipă.

Am avut 11 metri la Tavi, dar nu e în apele lui. Pierde mingea, o gâdilă. Nu mai merge gâdilatul. Nu joci la mine dacă nu joci din prima”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și