Închide meniul

Gigi Becali scoate din primul 11 un star de la FCSB: „Pierde mingea, o gâdilă. La mine nu joci aşa!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 februarie 2024, 11:28

Gigi Becali scoate din primul 11 un star de la FCSB: „Pierde mingea, o gâdilă. La mine nu joci aşa!

Gigi Becali scoate din primul 11 un star de la FCSB, după remiza cu U Cluj. Ce l-a nemulţumit pe latifundiarul din Pipera

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gigi Becali a anunţat că scoate din primul 11 un star de la FCSB după remiza cu U Cluj, scor 0-0, din etapa a 26-a a Ligii 1. Patronul roş-albaştrilor nu mai are răbdare cu Octavian Popescu şi i-a transmis un ultim avertisment jucătorului în vârstă de 21 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tavi Popescu a revenit în echipa de start după ce mai mulţi fotbalişti ai liderului au acuzat probleme medicale sau au fost suspendaţi. Acesta nu l-a convins pe latifundiarul din Pipera şi ar putea reveni pe banca de rezerve.

Gigi Becali scoate din primul 11 un star de la FCSB

În remiza cu U Cluj, Octavian Popescu a fost schimbat cu un sfert de oră înainte de final. În locul lui a intrat Radaslavescu.

Nu mi-a plăcut viteza de joc. Jucătorii erau bolnavi, vreo cinci lua tratament. Coman nu a fost el, Olaru nu a fost el. Tavi chiar ieri dimineaţă s-a simţit rău, a luat medicamente. Şi Miculescu, jumătate de echipă.

Am avut 11 metri la Tavi, dar nu e în apele lui. Pierde mingea, o gâdilă. Nu mai merge gâdilatul. Nu joci la mine dacă nu joci din prima„, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă

Omul de afaceri a oferit noi detalii şi despre debutantul Nana Antwi. Fundaşul dreapta a primit cea mai mică notă pe sofascore.ro, dar a scăpat de criticile patronului.

Într-un fel mi-a plăcut (n.r. despre Nana Antwi), am văzut că are stăpânire de sine, a şi driblat. Stai că îl bag tot meciul şi o să văd„, a mai spus patronul FCSB-ului.

În acest sezon, Octavian Popescu a fost titular în 13 dintre cele 20 de meciuri din Liga 1 în care a jucat. Extrema cotată la 3.4 milioane de euro are 2 goluri şi 2 pase decisive în actuala ediţie de campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu, gest stupid în prima repriză cu U Cluj

Octavian Popescu a făcut un gest stupid în prima repriză cu U Cluj. Tavi Popescu l-a lovit cu cotul pe Masoero, chiar sub ochii lui Ovidiu Haţegan.

Octavian Popescu l-a lovit cu cotul pe fundaşul celor de la Universitatea Cluj, însă Haţegan a considerat să îi dea cartonaşul galben. Cei doi chiar au avut un dialog de câteva secunde pe gazon, în care arbitrul îi explica „perlei” de la FCSB unde a greşit.

FCSB a cerut şi ea un cartonaşul roşu, după duelul dintre Anselmo şi Ovidiu Popescu. Atunci, jucătorul liderului Ligii 1 a acuzat o lovitură cu cotul. Ca şi în cazul fazei în care a fost implicat Octavian Popescu, reluările au arătat că jucătorul celor de la Universitatea Cluj i-a aplicat o lovitură cu cotul lui Ovidiu Popescu. La ambele faze, Ovidiu Haţegan a decis să acorde cartonaşul galben.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:47 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a reușit „dubla”! Belgianul, eroul oltenilor la un meci vital 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și