Închide meniul

„Strategia” lui Gigi Becali, desființată de un fost internațional român: „Mulţi jucători s-au nenorocit aşa! Avem talentul să-i distrugem!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 noiembrie 2022, 22:37

„Strategia lui Gigi Becali, desființată de un fost internațional român: „Mulţi jucători s-au nenorocit aşa! Avem talentul să-i distrugem!

Gigi Becali a anunţat ce jucători pot pleca de la FCSB

Gigi Becali / Hepta

„Strategia” lui Gigi Becali a fost desființată de Viorel Moldovan. Fostul atacant, cu 70 de selecții la naționala României, s-a arătat extrem de dezamăgit de modul în care unii patroni din Liga 1 procedează pentru a-și vinde jucătorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moldovan consideră că promovarea excesivă a jucătorilor le dăunează grav acestora, pe termen lung.

„Strategia” lui Gigi Becali a fost desființată de Viorel Moldovan

Viorel Moldovan a tras un semnal de alarmă în legătură cu felul în care mulți jucători tineri se pierd pe parcurs, din cauza presiunii puse de unii conducători de club.

Reacția dură a lui Moldovan a venit după ce Florin Răducioiu a deschis subiectul „Florinel Coman”, care a dispărut de pe „radarul” echipei naționale. Atacantul FCSB-ului era considerat un jucător de mare perspectivă în urmă cu ceva timp, iar Gigi Becali spera să obțină o sumă uriașă dintr-un viitor transfer.

„Nu ştiu… Florinel Coman, mie îmi plăcea de Florinel Coman, nu ştiu care e situaţia lui, dacă el cu adevărat face un efort foarte mare de a reveni în forţă la echipa naţională. Coman trebuie să facă un efort”, a spus Florin Răducioiu, la Orange Sport.

Reclamă

Declarația lui Răducioiu l-a intrigat pe Viorel Moldovan, care a avut un mesaj acid la adresa conducătorilor de club care anunță public că vor să câștige zeci de milioane din transferurile jucătorilor aflați la început de carieră.

„E greu de explicat, nu înţeleg cum se pierd aşa. Fantastic, imediat apar, imediat dispar, într-un timp atât de scurt… deja parcă şi-au terminat cariera la 23-24 de ani.

Apare câte unul, gata, îl vindem pe milioane, miliarde, cel mai bun, rupe norii, în doi ani se lasă, nu mai auzi de el. Avem şi talentul să îi umflăm şi apoi să îi nenorocim, să îi distrugem.

Reclamă 4 / 0/3

Mulţi jucători s-au nenorocit aşa. Şi conducătorii, din dorinţa de a ridica cota jucătorilor, pompează mult, trebuie lăsaţi în pace, prea repede îi bagă în seamă”, a spus Viorel Moldovan, potrivit sursei citate.

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri fabuloase despre antrenorul care i-a refuzat „ordinele” lui Gigi Becali

Mihai Stoica a dezvăluit că Mihai Stoichiță nu ținea cont de ordinele date de Gigi Becali, în timpul meciurilor. Patronul îl contacta deseori pe MM pentru ca antrenorul să efectueze anumite schimbări în echipă, însă actualul director tehnic de la FRF nu ținea cont de deciziile acestuia.

Mai mult decât atât, Mihai Stoica a mărturisit că Mihai Stoichiță nu s-a mai putut abține la un moment dat, și l-a contrat pe Gigi Becali, convingându-l că decizia sa este una greșită.

„Mihai Stoichiţă nu primea niciun telefon, jur, nu voia să facă schimbări. Chiar eu i-am spus: <<Zice Gigi să-l scoţi pe Tibi Bălan>>, iar el îmi spune: <<Hai, mă, lasă-mă!>>. Îi zic: <<Eşti nebun? O să ia foc>>. Imediat după, pac, luăm gol, iar Stoichiţă zice: <<Lasă, mă, nu e problemă>>.

Apoi a fost faza cu telefonul, Bicfalvi avea cartonaş galben, făcuse fault, putea să ia al doilea galben, Gigi a luat foc, a zis să-l scoatem pe Bicfalvi, eram în Giuleşti, telefonul era al meu, nici măcar nu era telefonul lui Mihai Stoichiţă.

<<Lasă că vorbesc eu cu Bicfalvi şi o să vezi că nu ia galben>>. Eu zic: <<Tu vorbeşti, dar pe mine m-a disperat>>. La un moment dat, Gigi Becali tot suna şi am zis direct să ia Stoichiţă telefonul şi să răspundă. A vorbit şi chiar l-a convins pe Gigi că e ok să rămână Bicfalvi în teren, vă dau cuvântul meu de onoare, chiar aşa a fost discuţia”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și