Închide meniul

Strategia lui Gigi Becali, făcută praf de Ciprian Marica: „Ne-a obișnuit cu o campanie haotică, o strategie haotică, care n-a avut un început și n-a avut un sfârșit”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 decembrie 2022, 13:08

Strategia lui Gigi Becali, făcută praf de Ciprian Marica: „Ne-a obișnuit cu o campanie haotică, o strategie haotică, care n-a avut un început și n-a avut un sfârșit

Strategia lui Gigi Becali, făcută praf de Ciprian Marica

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Strategia lui Gigi Becali a fost făcută praf de Ciprian Marica. Chiar dacă a investit milioane de euro în ultima campanie de transferuri, finanţatorul roş-albaştrilor e încă departe de titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno (1.5 milioane de euro) şi David Miculescu (1.7 milioane de euro) au fost cele mai scumpe transferuri făcute în vara trecută. Italianul a marcat 8 goluri, dar Miculescu a rămas dator, având doar două reuşite.

Strategia lui Gigi Becali, făcută praf de Ciprian Marica

„FCSB ne a obișnuit de-a lungul timpului cu oscilații, atât ale jucătorilor, cât și ale conducerii. Astăzi pun preț pe cupele europene, mâine, nu îi mai interesează. Astăzi punem preț pe campionat și nu ne mai intereseaza Cupa și așa mai departe.

O strategie de achiziții în care e greu să-i mulțumești pe toți. Sunt 3, 4 jucători pe aceeași poziție. Acolo îți dau cel mai bun randament. Sigur, tu poți să-i folosești pe ce poziție vrei, să le găsești loc în echipă, însă nu vor da același randament.

FCSB ne-a obișnuit cu o campanie haotică, o strategie haotică, care n-a avut un început și n-a avut un sfârșit. Tocmai de aceea n-au reușit să câştige campionatul, cu toate că investesc cei mai mulți bani în transferuri. Au cei mai valoroși, individual, jucători, dar fotbalul e un sport de echipă, trebuie să formezi o echipă.

Reclamă

La FCSB tot vedem doar jucători luați individual și calitațile lor individuale, despre echipă vorbim destul de puțin în ceea ce înseamna FCSB”, a spus Marica, citat de sport.ro.

Adrian Şut, ofertat de Al Ain

Adrian Şut a fost ofertat de arabii de la Al Ain şi ar putea pleca de la FCSB pentru o sumă importantă. Mijlocaşul de 23 de ani are şanse să fie transferat încă din această iarnă de echipa care a fost antrenată, în trecut, de Anghel Iordănescu şi Cosmin Olăroiu.

Potrivit prosport.ro, Adrian Şut este aproape să se despartă de FCSB. Gigi Becali i-a fixat preţul şi a cerut patru milioane de euro în schimbul jucătorului care a înscris 5 goluri şi a oferit 2 pase decisive în 71 de meciuri pentru roş-albaştri. Aşteaptă acum răspunsul şeicilor din Emirate.

Reclamă 4 / 0/3

„Suntem în dialog cu 3 cluburi în acest moment: unul din Danemarca, unul din Turcia şi unul din Cehia. Dar nu este profesionist să vorbim despre numele cluburilor şi nici nu am aprobarea pentru asta.

S-a maturizat (n.r. Adrian Şut) şi este pregătit să joace la un nivel superior. Momentan, există o ofertă concretă, dar nu vine din Danemarca”, a declarat Florin Vulturar, pentru tipsbladet.dk.

Recomandări
  • Gigi Becali a cheltuit 5 milioane de euro pe transferuri, în această vară
  • FCSB e pe locul 3 în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” Vezi toate știrile
Citește și