Închide meniul

Adrian Şut, ofertat de Al Ain. Câţi bani le-a cerut Gigi Becali arabilor. Suma care poate intra în conturile lui FCSB

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 decembrie 2022, 10:23

Adrian Şut, ofertat de Al Ain. Câţi bani le-a cerut Gigi Becali arabilor. Suma care poate intra în conturile lui FCSB

Adrian Şut, ofertat de Al Ain. Câţi bani le-a cerut Gigi Becali arabilor

Adrian Şut poate pleca de la FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Şut a fost ofertat de arabii de la Al Ain şi ar putea pleca de la FCSB pentru o sumă importantă. Mijlocaşul de 23 de ani are şanse să fie transferat încă din această iarnă de echipa care a fost antrenată, în trecut, de Anghel Iordănescu şi Cosmin Olăroiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit prosport.ro, Adrian Şut este aproape să se despartă de FCSB. Gigi Becali i-a fixat preţul şi a cerut patru milioane de euro în schimbul jucătorului care a înscris 5 goluri şi a oferit 2 pase decisive în 71 de meciuri pentru roş-albaştri. Aşteaptă acum răspunsul şeicilor din Emirate.

Adrian Şut a fost ofertat de Al Ain. Suma pe care o aşteaptă Gigi Becali

Adrian Şut este dorit şi de alte trei echipe, astfel că are zilele numărate la vicecampioana României. Anunţul a fost făcut chiar de agentul mijlocaşului. Există şi o ofertă concretă.

Suntem în dialog cu 3 cluburi în acest moment: unul din Danemarca, unul din Turcia şi unul din Cehia. Dar nu este profesionist să vorbim despre numele cluburilor şi nici nu am aprobarea pentru asta.

S-a maturizat (n.r. Adrian Şut) şi este pregătit să joace la un nivel superior. Momentan, există o ofertă concretă, dar nu vine din Danemarca”, a declarat Florin Vulturar, pentru tipsbladet.dk.

Reclamă

Trabzonspor, Sparta Praga și FC Copenhaga sunt echipele care şi-au manifestat interesul de a-l transfera pe Adrian Şut. Preţul cerut de patronul lui FCSB a fost principala problemă. Un milion de euro este cota de piaţă a lui Şut, potrivit Transfermarkt.

Adrian Şut a jucat în 13 meciuri din această ediţie de campionat şi a oferit 2 goluri şi un assist. Mai are contract cu FCSB până în 2024.

Adrian Șut visează la un titlu cu FCSB

În luna iulie, înainte de debutul noului sezon de Liga 1, Adrian Șut se declara încrezător că FCSB va câștiga titlul de campioană.

Reclamă 4 / 0/3

Ne-am relaxat și acum am venit să ne pregătim. A fost o vacanță destul de scurtă, iar acum am venit la vizita medicală. Am reușit să ne reîncărcăm și suntem pozitivi că putem câștiga campionatul. Contează mult cum începi, dar și cum termini. Anul trecut am fost aproape.

Nu sunt în măsură să spun de cine vine, cine pleacă. Eu o să joc unde este nevoie. Dacă trebuie să joc acolo ca să ajut echipa (n.r. fundaș central), o să joc acolo”, spunea Adrian Șut, în luna iunie a acestui an.

Şi Octavian Popescu ar putea ajunge la arabi

Octavian Popescu este pe picior de plecare de la FCSB. Atacantul în vârstă de 20 de ani, pe care Gigi Becali a cerut chiar şi 50 de milioane de euro, ar putea ajunge la arabi. Fosta echipă a lui Mihai Pintilii şi Mirel Rădoi, Al Hilal, insistă pentru puştiul minune al vicecampioanei României.

Chiar dacă Tavi Popescu ar fi fost urmărit de granzii Manchester City, Juventus şi Bayern, are şanse mai mari să ajungă în Arabia Saudită. Rămâne de văzut dacă şeicii vor reuşi să se înţeleagă asupra preţului de transfer cu patronul lui FCSB.

Potrivit sport.ro, Al Hilal a devenit favorită să îl transfere pe internaţionalul român. Câştigătoare a 18 titluri în Arabia Saudită, gruparea din Riad mai are pe listă jucători de mare perspectivă. Abde Ezzalzouli, care aparţine de Barcelona, sau Hannibal Mejbri, de la Manchester United, sunt fotbaliştii pe care îşi doreşte să îi transfere.

Octavian Popescu şi-a revenit după un start slab de sezon. A ajuns la 2 goluri şi 5 pase decisive în cele 20 de meciuri jucate în această ediţie a Ligii 1. Cota lui de piaţă a ajuns la 4 milioane de euro, anunţă Transfermarkt.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și