Închide meniul

„Strategia tactică” a lui Gigi Becali, după transferurile lui Băluţă şi Djokovic: „Nu erau variantele pe care şi le dorea!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 iunie 2023, 23:29

Reclamă
„Strategia tactică a lui Gigi Becali, după transferurile lui Băluţă şi Djokovic: „Nu erau variantele pe care şi le dorea!

Gigi Becali, reacţie savuroasă când a aflat că Cristiano Bergodi a devenit antrenor la Rapid

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit care a fost „strategia tactică” a lui Gigi Becali, după transferurile lui Alexandru Băluţă şi Damjan Djokovic. Becali nu era mulţumit că „rezervele” pe post care le aveau Darius Olaru şi Malcom Edjouma nu se ridicau la niveul titularilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a ţinut să precizeze, în special, pe ce post va juca Alexandru Băluţă la FCSB, în contextul în care mai mulţi oameni din fotbalul românesc au avasat ideea că acesta ar putea să joace pe postul lui Florinel Coman.

„Strategia tactică” a lui Gigi Becali, după transferurile lui Băluţă şi Djokovic

Am rămas şocat când am văzut că mulţi oameni care sunt plătiţi să analizeze şi mutările din fotbalul românesc care spuneau, dând dovadă de un diletantism feroce, cum am luat noi un jucător pe o poziţie pe care eram dublaţi, triplaţi, pe post.

Dragii mei, Băluţă a suscitat interesul Stelei (n.r. – FCSB-ului) din momentul în care a început să joace în zonă centrală. Nea Gigi Mulţescu i-a schimbat poziţia. L-a luat din extremă şi l-a jucat număr ‘9 fals’ ’10’.  Am spus-o în emisiune.

m spus clar că Gigi a considerat că variantele pe care le aveam la Olaru şi Edjouma, care erau Oaidă şi Nikolov, nu erau variante pe care şi le dorea. Îi dorea pe Djokovic şi Băluţă. Am spus asta clar.

Reclamă

Nu a jucat Băluţă extremă în ultimii ani. Îi avem acolo pe Octavian Popescu sau Florinel Coman. Dar Băluţă a venit ca să dubleze o poziţie foarte importantă: cea de inter”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Gigi Becali a dezvăluit de ce l-a adus pe Damjan Djokovic la FCSB

Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că Marius Şumudică şi Mihai Rotaru l-au ambiţionat să cumpere jucătorul croat care a impresionat în tricoul lui CFR Cluj. Gigi Becali nu s-a uitat la bani pentru a-l transfera pe Djokovic. I-ar fi oferit 100.000 de euro la semnătură mijlocaşului croat şi un salariu lunar de 20.000 de euro.

M-a ambiţionat Şumudică. A spus că niciodată nu vine Djokovic! Am zis ia să vedem. Cum m-a ambiţionat şi Djokovic, cum m-a ambiţionat şi Mihai Rotaru că a spus: ‘Hai să fie sânge’. M-a enervat Rotaru. A zis: ‘să fie sânge’. Păi ce faci, mă, faci sânge cu mine? Dacă e vorba de sânge, când dau eu drumul la sânge…vai, vai, vai!

Reclamă 4 / 0/3

Când am pierdut de la 2-0 cu 3-2 a fost un semnal, că eu credeam că am echipă puternică. Nu ai cum să mănânci bătaie de la 2-0 când vrei să fii campion. Şi atunci mi-am spus: ‘Ce trebuie?’. Şi eu am ajuns la o concluzie, dacă nu ai mijlocaşi puternici praf eşti la fotbal. Nu ai mijloc bun, nu ajunge mingea la atacanţi… nu ai mijloc bun, nu recuperează mingea. Ca atare, eşti praf.

Ca atare, sunt 5 mijlocaşi acum din care joacă 3. Sunt 5 care sunt toţi buni: Olaru, Djokovic, Băluţă, Malcom şi cu Şut. Sunt toţi buni, dar din 5 vor juca 3. Nu am niciun favorit, concurenţă. Acum o să fie concurenţă. Acum nu va mai sta Olaru 90 de minute că trebuie să stea. Dacă nu joacă bine, ia treci pe bancă şi tu, Olarule. Stai, bă, că şi pe tine de schimbăm„, a declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și