Închide meniul

Sud-africanii sunt la picioarele lui Ngezana după derby-ul cu Universitatea Craiova: „O altă evoluţie stelară”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 ianuarie 2024, 22:20

Sud-africanii sunt la picioarele lui Ngezana după derby-ul cu Universitatea Craiova: „O altă evoluţie stelară

Sud-africanii sunt la picioarele lui Ngezana după derby-ul cu Universitatea Craiova. Jurnaliştii din Africa de Sud l-au ridicat în slăvi pe fundaşul de la FCSB

Siyabonga Ngezana, în tricoul lui FCSB

Sud-africanii sunt la picioarele lui Ngezana după derby-ul cu Universitatea Craiova. Jurnaliştii din Africa de Sud l-au ridicat în slăvi pe fundaşul de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Africa de Sud scrie că Ngezana a fost una una dintre vedetele celor de la FCSB în partida lui Universitatea Craiova şi aa apreciat prestaţia sa ca fiind „una stelară”.

Sud-africanii sunt la picioarele lui Ngezana după derby-ul cu Universitatea Craiova

„Fostul fundaș al echipei Kaizer Chiefs, Siyabonga Ngezana, și-a continuat forma bună la FCSB și a fost desemnat în echipa săptămânii după o altă evoluție stelară. Ngezana a jucat în 17 din 18 meciuri ale noului său club și a ajutat echipa să aibă opt partide fără gol primit.

Ngezana a fost din nou un jucător vedetă în victoria cu 3-0 a echipei sale la Craiova, formație aflată pe locul cinci. Prestația sa l-a făcut să revină pentru a patra oară în echipa săptămânii din Superliga„, a scris presa din Africa de Sud.

Siyabonga Ngezana, „cucerit” de viaţa din România

Siyabonga Ngezana a fost cucerit de viaţa din România. Fundaşul sud-african de la FCSB a spus că se simte în siguranţă în Bucureşti în comparaţie cu Johannesburg. Ngezana mai are o „plăcere” vinovată în România: ciorba.

Reclamă

Siyabonga Ngezana e cel mai mare ciorbar din vestiarul FCSB-ului. ”Să facă ciorbă de perişoare!” – este primul lucru pe care trebuie să-l înveţe iubita lui după nuntă, când o va aduce în Bucureşti. Capitala e cel mai sigur loc din lume pentru sud-africanul fascinat de Bucureşti.

Siyabonga Ngezana e fermecat de viaţa sigură din Bucuresti. Sud-africanul a venit în România din Johannesburg, unul dintre cele mai nesigure oraşe din lume.

Criminalitatea este foarte scăzută. Este atât de drăguţ, poţi să ieşi afară şi la ora 11:00 noaptea. Este foarte sigur, aici sunt oameni buni, locuri frumoase. Bucureşti este un loc frumos„, a spus Siyabonga Ngezana în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

În vacanţa de sărbători, Siyabonga Ngezana a cerut-o pe iubita lui în căsătorie. Nu se grăbeşte să facă nuntă mare şi nici să o aducă pe fată în Bucuresti. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU IUBITA LUI NGEZANA)

(n.r. – De cât timp o cunoşti?) Din copilărie. Da, am crescut împreună, în acelaşi cartier. Este o persoană specială în viaţa mea„, a mai spus fundaşul de la FCSB.

Ngezana a devenit pasionat şi de bucătăria românească. „Este o supă cu carne în ea. Ciorbă sau ceva de genul. Da, îmi place ciorba”, a mai spus sud-africanul. Un singur lucru nu-i place fundaşului de la FCSB în România. „Nu îmi place vremea din România, ninge cam mult. Nu sunt obişnuit cu zăpada şi e foarte frig„, a mai spus Ngezana.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și