Închide meniul

Suma cerută de Damjan Djokovic pentru a pleca de la FCSB. Cât trebuie să scoată Gigi Becali din conturi pentru a scăpa de croat

Dan Roșu Publicat: 31 decembrie 2023, 17:34

Reclamă
Suma cerută de Damjan Djokovic pentru a pleca de la FCSB. Cât trebuie să scoată Gigi Becali din conturi pentru a scăpa de croat

Suma cerută de Damjan Djokovic pentru a pleca de la FCSB

Damjan Djokovic, în tricoul FCSB - Profimedia Images

Suma cerută de Damjan Djokovic pentru a pleca de la FCSB este una care îl va face pe Gigi Becali să economisească 50.000 de euro, dacă se va despărţi de mijlocaşul croat încă din această iarnă. Croatul ar putea deveni lovitura iernii în Liga 1, dacă va ajunge la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform fanatik.ro, mijlocaşul de 33 de ani născut la Zagreb i-a cerut lui Gigi Becali despăgubiri în valoare de 100.000 de euro. În contextul în care jucătorul are un salariu lunar de 25.000 de euro şi contract cu FCSB pănă la finalul lui iunie, finanţatorul se poate declara mulţumit.

Suma cerută de Damjan Djokovic pentru a pleca de la FCSB

Dacă ar fi rămas la liderul Ligii 1 până la finalul acordului, Becali i-ar fi plătit în total 150.000 de euro. Astfel, dacă alege să-i dea 100.000 de euro lui Damjan, patronul va ieşi pe plus.

Djokovic nu va face parte din lotul roş-albaştrilor care se va deplasa în cantonamentul din această iarnă, cel din Antalya, ce va avea loc în perioada 8-21 ianuarie. Acolo, FCSB va disputa un singur amical, cu LASK Linz.

Marius Şumudică, convins că Rapid ar da lovitura cu transferul lui Damjan Djokovic

Marius Şumudică s-a declarat convins de faptul că Rapid ar da lovitura cu transferul lui Damjan Djokovic de la FCSB. Antrenorul lui Gaziantep a dezvăluit că a purtat o scurtă discuţie cu mijlocaşul croat, şi i-a spus acestuia că formaţia de sub Grant ar fi varianta ideală pentru el, în această perioadă de mercato.

Reclamă

Damjan Djokovic a fost pus „pe lista neagră” de Gigi Becali şi urmează să plece de la FCSB, în această iarnă. După ce a refuzat-o pe Dinamo, mijlocaşul de 33 de ani este aproape de Rapid.

Marius Şumudică a oferit declaraţii despre posibilitatea ca Damjan Djokovic să semneze cu Rapid. Acesta a transmis că şi el l-ar fi transferat în secunda doi la Gaziantep, însă nu poate să facă această mutare.

„Ar fi cea mai bună mutare pentru Rapid. Este peste toţi mijlocaşii centrali pe care îi are Rapid. Unde ei au suferit pe zona centrală, e un jucător care poate să ajungă la finalizare, ţine la tăvăleală, mă refer la presiunea publicului. Am vorbit cu el ieri la telefon, era o discuţie legată de Turcia, că Gaziantep era interesată de el. L-aş fi luat mâine, dar nu pot, acolo trebuie să joc cu un turc, nu pot să joc cu el.

Reclamă 4 / 0/3

Nu l-aş fi luat să-l ţin pe bancă, merită să joace, merita mai multe şanse. Mă întreba despre viitor, avem o relaţie bună, m-a întrebat şi de Rapid. N-am putut decât să-i vorbesc la superlativ, e locul care i s-ar potrivi cel mai bine. Cât a jucat Djokovic la FCSB, îl confundăm cu vreun stelist sau FCSB-ist? Despre ce vorbim… Din păcate, Djokovic nu a avut prea multe şanse”, a declarat Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și