Închide meniul

Vadim Rață, fabulos după ce Gigi Becali l-a trimis înapoi la FC Voluntari: „M-a bătut?! Nu m-a bătut! Agentul imobiliar nu mi-a găsit în două săptămâni un apartament”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 septembrie 2022, 0:06

Vadim Rață, fabulos după ce Gigi Becali l-a trimis înapoi la FC Voluntari: „M-a bătut?! Nu m-a bătut! Agentul imobiliar nu mi-a găsit în două săptămâni un apartament

Vadim Rață vrea să o „pedepsească” pe FCSB

Vadim Rață, într-unul dintre puținele meciuri pentru FCSB / Hepta

Vadim Rață nu este supărat după ce Gigi Becali l-a trimis înapoi la FC Voluntari. Mijlocașul a fost titular în partida cu Rapid, 0-1, în aceeași zi în care s-a despărțit de FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rață susține că MM Stoica și Gigi Becali nici măcar nu l-au anunțat că FCSB vrea să scape de el. Jucătorul nu a avut timp nici măcar să-și găsească o nouă casă. E însă optimist și după ce a fost trimis înapoi la Voluntari.

Vadim Rață, reacție savuroasă după ce Gigi Becali l-a trimis înapoi la FC Voluntari

„Ce să zic? Asta e, sunt pregătit să-mi fac treaba mai departe la Voluntari. Băieții glumeau că am fost suspendat. Abia aseară am mers în cantonament cu echipa. Sincer, trebuie să ne uităm pe program, am întâlnit echipele care se bat sus, urmează FCSB, U Cluj, e un program complicat.

Am zis că ‘ce poate să-mi facă patronul’. M-a bătut? Nu m-a bătut. Eu puteam să rămân acolo și să-mi iau banii, dar am decis că e mai important pentru mine să-mi iau banii. E o dezamăgire, consider că puteam să fac față, nu vreau să mă compar cu fotbaliștii mari, dar și ăia au nevoie de timp de adaptare.

Agentul imobiliar nici nu a putut să-mi găsească un apartament aproape de Berceni în alea două săptămâni cât am stat acolo. Am aflat totul din presa, abia a doua zi au vorbit și cu mine. N-am înțeles nimic, m-a băgat sub atacant și în bandă, nu pe poziția mea. Am luat niște bani de la ei, am venit să joc fotbal, eu sunt un om fericit. Fanii de acolo sunt minunați. N-am niciun mesaj pentru oamenii de acolo, e treaba lor, le urez succes băieților”, a spus Vadim Rață, conform digisport.ro.

Reclamă

Vadim Rață a plecat de la FCSB după trei meciuri

Vadim Raţă a părăsit sâmbătă pe FCSB şi a revenit la fosta sa echipă, FC Voluntari. S-a despărţit de echipa lui Gigi Becali după doar trei apariții.

Mijocaşul originar din Republica Moldova nu a fost trecut pe lista UEFA de către gruparea bucureşteană şi a fost cedat la FC Voluntari, clubul de la care venise în vară la FCSB.

Vadim Raţă are 29 de ani şi a semnat un nou contract cu FC Voluntari, pentru următorii trei ani.

Reclamă 4 / 0/3

Helmut Duckadam: „Nu mă mai surprinde nimic!”

Helmut Duckadam a reacționat ironic după ce Vadim Rață a fost anunțat titular în meciul cu Rapid. Culmea, Duckadam nu e surprins că Gigi Becali a renunțat atât de rapid la jucătorul din Republica Moldova.

Ceva normal! Nu mă mai surprinde nimic. Faptul că Voluntari a câștigat niște bani și are din nou jucătorul, cred că nu îi deranjează”, a spus Helmut Duckadam, conform digisport.ro.

Un fotbalist nu poate juca pentru mai mult de două echipe într-un sezon. Astfel, Rață nu putea să se transfere de la FCSB decât la FC Voluntari.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și