Închide meniul

Suma pe care Sepsi o cere în schimbul lui Marius Ştefănescu! Gigi Becali şi Dan Şucu luptă pentru semnătura mijlocaşului

Viviana Moraru Publicat: 8 august 2023, 20:15

Reclamă
Suma pe care Sepsi o cere în schimbul lui Marius Ştefănescu! Gigi Becali şi Dan Şucu luptă pentru semnătura mijlocaşului

Suma pe care Sepsi o cere în schimbul lui Marius Ştefănescu, jucător dorit de Gigi Becali şi Dan Şucu

Gigi Becali şi Dan Şucu/ Colaj Profimedia, Hepta

S-a aflat suma pe care Sepsi o cere în schimbul lui Marius Ştefănescu, jucător dorit de Gigi Becali şi Dan Şucu. Oficialii covăsneni sunt gata să-l lase săă plece pe jucător, dacă vor primi 1 milion de euro în schimbul lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cazul în care îl vor vinde pe Marius Ştefănescu, cei de la Sepsi trebuie să le achite celor de la Viitorul Cluj, echipă la care s-a format jucătorul, 50% din suma obţinută în schimbul lui.

Suma pe care Sepsi o cere în schimbul lui Marius Ştefănescu, jucător dorit de Gigi Becali şi Dan Şucu

Atilla Hadnagy, directorul general de la Sepsi, a dezvăluit că negociază cu cei de la Viitorul Cluj să le plătească 20-30% dintr-un viitor transfer al lui Marius Ştefănescu.

Oficialul covăsnenilor a mai declarat că clujenii nu sunt de acord, pentru moment, cu acest fapt, astfel că suma cerută în schimbul lui Ştefănescu este de 1 milion de euro.

Hadnagy a mai declarat că, dacă Viitorul Cluj nu avea această clauză specială păstrată în contract, Sepsi ar fi fost dispusă să accepte în schimbul lui Marius Ştefănescu şi o sumă mult mai mică.

Reclamă

„Am discutat cu FCSB acum o săptămână, înainte de returul cu bulgarii. A fost sunat patronul, a rămas că discută a doua zi, dar apoi nu cred că s-a mai discutat nimic concret. Sincer, eu zic că sunt șanse minime să mai plece în vara asta Ștefănescu, poate la iarnă.

Atilla Hadnagy: „Un milion e ok pentru Ştefănescu!”

Nu am primit suma pe care o vrem și atunci nu merită. Suma nu e 1.5 milioane de euro, dar nici 500.000 – 600.000 de euro, pentru că jumătate trebuie să dăm către Viitorul Cluj, echipa care l-a format. Asta e problema! Altfel, nu era problemă.

Eu zic că un milion e ok, dar să ne înțelegem cu Viitorul Cluj pentru un procent mai mic, undeva la 200.000 de euro. Trebuie să negociem, nu putem să dăm 50 la sută din suma de transfer. Nu mi se pare normal să dăm 50 la sută, la noi s-a făcut fotbalist, noi l-am format. Normal ar fi să dăm 200.000 – 300.000. Am discutat cu cei de la Viitorul Cluj, dar nu vor să lase.

Reclamă 4 / 0/3

Nu putem să-l lăsăm pe Marius pentru 400.000 – 500.000 de euro să plece, valorează mai mult. E un jucător bun, eu zic că dacă obținem net, să zic așa, 700.000 – 800.000 de euro, atunci e bine”, a declarat Atilla Hadnagy, conform sport.ro.

Gigi Becali îl vrea pe Marius Ştefănescu la Rapid

Gigi Becali a făcut ofertă pentru jucătorul dorit de Rapid, în această vară. Patronul de la FCSB „a intrat pe fir” pentru Marius Ştefănescu, mijlocaşul celor de la Sepsi, dorit cu insistenţă de giuleşteni.

Laszlo Dioszegy a dezvăluit că nu doar Rapid este interesată de serviciile lui Marius Ştefănescu. Gigi Becali l-a contactat pe patronul covăsnenilor, în privinţa unui transfer al mijlocaşului.

Cu toate acestea, Dioszegy a dezvăluit că nu s-a ajuns la o concluzie în privinţa viitorului lui Marius Ştefănescu. Acesta îşi doreşte ca mijlocaşul să mai rămână la Sepsi.

„Am vorbit cu domnul Șucu despre Ștefănescu și avem niște oferte. Chiar avem ofertă și de la FCSB. Nu vă ascund faptul că azi m-a sunat Gigi Becali pentru el. Dar, pentru noi, Ștefănescu este un jucător de bază. Nu ne grăbim. Nu vreau acum să vorbesc de sume, dar pot să vă spun că domnul Becali a oferit puțin mai mult decât domnul Șucu„, a declarat Laszlo Dioszegy.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
Vezi toate știrile
Citește și