Închide meniul

Gigi Becali, ofertă pentru jucătorul dorit de Rapid! Patronul de la FCSB „a intrat pe fir” pentru Marius Ştefănescu

Viviana Moraru Publicat: 3 august 2023, 19:12

Reclamă
Gigi Becali, ofertă pentru jucătorul dorit de Rapid! Patronul de la FCSB „a intrat pe fir pentru Marius Ştefănescu

Gigi Becali, ofertă pentru jucătorul dorit de Rapid

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe/ Hepta

Gigi Becali a făcut ofertă pentru jucătorul dorit de Rapid, în această vară. Patronul de la FCSB „a intrat pe fir” pentru Marius Ştefănescu, mijlocaşul celor de la Sepsi, dorit cu insistenţă de giuleşteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a făcut deja o ofertă pentru Marius Ştefănescu, însă aceasta a fost refuzată de către cei de la Sepsi, aceştia dorind să obţină mai mult în schimbul mijlocaşului de 24 de ani.

Gigi Becali, ofertă pentru jucătorul dorit de Rapid

Laszlo Dioszegy a dezvăluit că nu doar Rapid este interesată de serviciile lui Marius Ştefănescu. Gigi Becali l-a contactat pe patronul covăsnenilor, în privinţa unui transfer al mijlocaşului.

Cu toate acestea, Dioszegy a dezvăluit că nu s-a ajuns la o concluzie în privinţa viitorului lui Marius Ştefănescu. Acesta îşi doreşte ca mijlocaşul să mai rămână la Sepsi, însă totul se va decide după returul cu CSKA Sofia, din turul doi preliminar din Conference League.

„Am vorbit cu domnul Șucu despre Ștefănescu și avem niște oferte. Chiar avem ofertă și de la FCSB. Nu vă ascund faptul că azi m-a sunat Gigi Becali pentru el. Dar, pentru noi, Ștefănescu este un jucător de bază. Nu ne grăbim. Nu vreau acum să vorbesc de sume, dar pot să vă spun că domnul Becali a oferit puțin mai mult decât domnul Șucu„, a declarat Laszlo Dioszegy.

Reclamă

Recent, într-un interviu pentru Antena Sport, Laszlo Dioszegy a anunţat că negocierile cu Dan Şucu pentru transferul lui Marius Ştefănescu au picat. Oficialul covăsnenilor a anunţat că mijlocaşul va rămâne, cel puţin până în iarnă, la Sepsi.

„Nu mai negociem! Am fost la domnul Şucu, am discutat. Până în decembrie nu vrem să îl vindem pe Ştefănescu fiindcă avem mare nevoie de el.

Am fost la el acasă, m-a primit foarte bine, chiar am avut o discuţie prietenească. Chiar îi mulţumesc că am reuşit să petrecem o oră foarte frumoasă împreună. Dar în momentul de faţă noi aşteptăm până în iarnă să vedem ce se întâmplă”, a declarat Laszlo Dioszegi în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Motivul pentru care Sepsi a refuzat oferta Rapidului pentru Marius Ștefănescu

Patronul de la Sepsi a fost nemulțumit de suma oferită de Rapid pentru Marius Ștefănescu. Acesta a declarat că a refuzat oferta venită din partea echipei de sub podul Grant și a explicat de ce a ales să facă acest lucru.

„Noi am primit o ofertă de la Rapid pentru Ștefănescu acum o lună. Ne oferiseră 400 de mii de euro, dar nu am putut să acceptăm o asemenea sumă. Și vreau să vă explic de ce. Noi avem din Ștefănescu doar 50 la sută din procente, celelalte 50 la sută aparțin celor de la Viitorul Cluj.

Deci, lor trebuia să le dăm 200 de mii din sumă, iar după ce noi plăteam niște taxe din partea noastră, atunci mai rămâneam cu vreo 130 de mii de euro. Așa că, nu aveam cum să acceptăm o asemenea sumă, deoarece Ștefănescu este un jucător valoros și valorează mult mai mult”, a declarat Laszlo Dioszegy, pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape Vezi toate știrile
Citește și