Închide meniul

Suma pe care trebuie să o achite Mihai Rotaru pentru a-l aduce pe Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Câţi bani cer azerii de la Neftchi Baku

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 decembrie 2022, 12:02

Suma pe care trebuie să o achite Mihai Rotaru pentru a-l aduce pe Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Câţi bani cer azerii de la Neftchi Baku

Suma pe care trebuie să o achite Mihai Rotaru pentru a-l aduce pe Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf este dorit de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Au apărut detalii despre suma pe care trebuie să achite Mihai Rotaru pentru a-l numi pe Laurenţiu Reghecampf antrenor la Universitatea Craiova. Patronul oltenilor îl doreşte pe „Reghe” la echipă, după ce Mirel Rădoi şi-a dat demisia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru îi pregăteşte un contract de senzaţie fostului antrenor din Bănie, care este în prezent pe banca lui Neftchi Baku. Pentru a-şi îndeplini planul, finanţatorul Universităţii Craiova trebuie să achite şi o sumă importantă în conturile clubului din Azerbaidjan.

Suma pe care trebuie să o achite Mihai Rotaru pentru a semna cu Laurenţiu Reghecampf

Potrivit prosport.ro, Reghecampf poate ajunge chiar şi mâine la Craiova. Acest scenariu devine posibil în cazul în care patronul alb-albaştrilor achită 150.000 de euro. Clauza de reziliere a lui „Reghe” ar fi mult mai mare, dar azerii sunt gata să renunţe la tehnicianul român dacă li se îndeplineşte această cerinţă financiară.

Neftchi a ajuns pe locul 3 în campionat şi a ieşit din calculele pentru titlu. Are 35 de puncte, cu 12 mai puţin decât liderul Qarabag. Reghecampf păstrează şanse numai la câştigarea Cupei din Azerbaidjan. S-a calificat în semifinale după victoria cu Zira din retur, scor 3-1.

Laurențiu Reghecampf s-a despărțit de Universitatea Craiova în vara acestui an, după aproape 11 luni petrecute pe banca formației oltene.

Reclamă

Laurențiu Reghecampf, reacție neașteptată la propunerea fabuloasă lui Mihai Rotaru

În cadrul unei conferinţe de presă, Laurențiu Reghecampf a fost întrebat, de jurnaliștii azeri, dacă este interesat de oferta lui Mihai Rotaru. În mod ironic, tehnicianul român a spus că nu este de acord cu propunerea formației oltene, deoarece nu-i place culoarea roșie a bolidului promis.

Nu îmi plac Bugatti-urile roșii. Nu îmi place culoarea roșie. De aceea nu sunt de acord să primesc mașina. Nu cred că acestea sunt lucruri pe care să le discutăm într-o conferință de presă”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Turan.

Potrivit azerilor de la sportinfo.az, Mihai Rotaru ar fi dispus să-i ofere un salariu de 40.000 de euro, dar și un bolid Bugatti, lui Laurențiu Reghecampf, pentru a reveni la Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Motivul pentru care Reghecampf ar fi plecat de la Universitatea Craiova

Într-un interviu recent, Reghecampf a declarat că plecarea sa de la Universitatea Craiova a fost cauzată și de faptul că șefii echipei alb-albastre nu i-au satisfăcut pretențiile în privința transferurilor de jucători.

E foarte simplu. Am purtat niște discuții pe tema lotului și a obiectivelor. Asta se întâmpla în iarnă, când erau și mulți accidentați, aveam nevoie de jucători. Nu s-a rezolvat absolut nimic. Iar în vară, când am reluat tema, iar nu s-a mișcat nimic. Am ajuns la niște dialoguri în contradictoriu, moment în care am preferat să ne despărțim. Să rămânem prieteni și să nu deviem în discuții mai urâte.

Dacă un antrenor cere ceva decent și nu i se aduce, înseamnă că undeva la mijloc există un scurtcircuit. Vor apărea mereu discuții că nu există același plan de ambele părți. N-am vorbit concret despre nume, ci doar de anumite poziții pe care aș fi vrut să le acoperim. Răspunsul a fost mereu că ’se rezolvă, se rezolvă, se rezolvă’.

Dar faptic nu s-a întâmplat nimic. Abia după ce am plecat eu de acolo s-au rezolvat niște lucruri pe care și eu le solicitasem. Când se petrec astfel de situații, nu mai există atmosfera potrivită la echipă și nici modul de lucru nu mai e cel care ar trebui să fie”, a declarat Laurențiu Reghecampf, în luna septembrie, pentru PlaySport.

Recomandări
  • Cât l-ar costa pe Mihai Rotaru revenirea lui Laurenţiu Reghecampf
  • Suma pe care ar trebui să o plătească patronul Universităţii Craiova

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Lewis Hamilton, eliminat în Q1 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și