Închide meniul

Suma reală pentru care Dan Petrescu se desparte de CFR Cluj. Negocieri dure cu Neluțu Varga

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 septembrie 2022, 8:13

Suma reală pentru care Dan Petrescu se desparte de CFR Cluj. Negocieri dure cu Neluțu Varga

Dan Petrescu

Dan Petrescu, în timpul unui meci al lui CFR Cluj / Hepta

Suma reală pentru care Dan Petrescu se desparte de CFR Cluj nu coincide cu clauza de reziliere a contractului antrenorului cu campioana României. Planul patronului Neluțu Varga este să o reducă măcar la jumătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, chiar dacă a anunțat că nu este dispus să renunțe la niciun ban din clauza de 400.000 de euro, Petrescu va negocia cu Varga termenii despărțirii în următoarea perioadă. Conform fanatik.ro, acesta va încerca să îl convingă pe ”Bursuc” să plece fără compensații.

Suma reală pentru care Dan Petrescu se desparte de CFR Cluj

Astfel, cel mai probabil, în urma negocierilor, cei doi se vor întâlni la jumătate, iar Varga îi va achita lui Petrescu 200.000 de euro pentru a pleca din nou de la CFR.

Asta și pentru că nu se știe niciodată cât de repede va apela din nou la fostul internațional, așa cum a făcut-o în mai multe rânduri, după despărțirea de alți antrenori.

Faptul că nu va renunța la toți banii din clauză pentru a pleca de la CFR este arătat de declarațiile oferite de Petrescu la finalul meciului cu FC Argeș, câștigat cu 1-0.

Reclamă

”Sunt antrenorul lui CFR şi mai am 2 ani contract! Cum să renunţ la clauză? Antrenori dinaintea mea au renunţat? Doamne fereşte. În toată lumea există contracte, am un contract, trebuie respectat”, a declarat Dan Petrescu la digisport.ro.

Neluţu Varga ar fi bătut palma cu Cosmin Contra

Neluţu Varga i-ar fi găsit deja înlocuitor lui Dan Petrescu. Patronul lui CFR Cluj ar fi bătut palma cu Cosmin Contra. Singura problemă mai este convingerea lui Petrescu să plece pentru cei 200.000 de euro menționați mai sus.

Finanţatorul campioanei a lansat un atac fără precedent la adresa lui Dan Petrescu şi a părut a-l forţa să plece. Neluţu Varga l-a criticat în termeni duri chiar înainte de FC Argeş – CFR Cluj, scor 0-1, în etapa a 11-a a Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

Cosmin Contra este astfel pe punctul de a reveni după 2 ani în fotbalul românesc. Ultima dată a antrenat-o în Liga 1 pe Dinamo. „Guriţă” e liber de contract după ce s-a despărţit de Al Ittihad în această vară.

Cristi Balaj: ”Nu discutăm cu alţi antrenori”

”Depinde de discuţia care va avea loc între cei doi. Sunt doi oameni înţelepţi, care sunt convins că îşi vor întinde mâna. Dan Petrescu a avut suportul conducerii şi CFR Cluj a dat dovadă de înţelepciune în ultima perioadă. Calificarea în Conference League s-a realizat, dar acest lucru nu era un obiectiv.

Va exista această discuţie, rămâne de văzut cum se va finaliza. În acest moment antrenorul este Dan Petrescu, nu discutăm cu alţi antrenori. Am văzut şi eu declaraţia domnului Varga, care a fost foarte clară. În situaţia în care va exista o despărţire amiabilă atunci antrenor pentru perioada următoare va fi Minteuan, care este în cadrul clubului. Noi nu avem mâine un antrenor, în situaţia în care Dan Petrescu pleacă”, a spus Cristi Balaj.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și