Închide meniul

Suma uluitoare pe care a oferit-o Gigi Becali pentru un jucător pe care şi-l doreşte: „A făcut ca Lăcătuş”

Bogdan Stănescu Publicat: 14 decembrie 2023, 23:50

Reclamă
Suma uluitoare pe care a oferit-o Gigi Becali pentru un jucător pe care şi-l doreşte: „A făcut ca Lăcătuş

Suma uluitoare pe care a oferit-o Gigi Becali pentru un jucător pe care şi-l doreşte

Marius Lăcătuş şi Gigi Becali, la un meci / Hepta

Gigi Becali vrea să îl transfere pe Nana Antwi de la Urartu. Chiar dacă ghanezul l-a impresionat atunci când a jucat contra Farului în Conference League, Gigi Becali nu e dispus să scoată prea mulţi bani din buzunar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a mărturisit că a făcut o ofertă de doar 50.000 de euro, invocând că jucătorul ghanez de 23 de ani va fi liber de contract în vară.

Suma uluitoare pe care a oferit-o Gigi Becali pentru un jucător pe care şi-l doreşte

Fundașul ăsta (n.r.: Nana Antwi), am pus ochii pe el și am făcut o ofertă, dar nu avem nicio legătură deocamdată. Vrem să îl luăm și facem ofertă.

Jucătorului îi expiră contractul în vară. Noi am făcut ofertă de 50 de mii de euro, altfel ei îl pierd. Eu în ianuarie pot să semnez cu el. Eu l-am văzut în banda dreaptă când a dat mingea pe lângă un jucător de la Farul și a luat-o pe partea cealaltă și a trecut de el. A făcut cum făcea Lăcătuș.

L-am văzut atunci și l-am ținut minte. Am zis să facă ofertă. Vom vedea ce vor face în ianuarie, poate semnează jucătorul cu noi. Jucătorul poate semna în ianuarie, îi expiră contractul în iunie. Nu reziliem cu Crețu până nu vedem ce facem cu ăsta. Pantea va juca, dar îl vrem pe al doilea. Nu știm dacă va fi rezervă, joacă cine merită”, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Becali vrea să scape neapărat de Dorin Rotariu! I-a propus să îi dea şi bani, numai să plece

Gigi Becali vrea să scape neapărat în această iarnă de Dorin Rotariu. Latifundiarul îşi punea mari speranţe în fostul jucător al lui Dinamo atunci când l-a adus la FCSB, dar Rotariu nu l-a convins, aşa că patronul „roş-albaştrilor” e hotărât să renunţe la el.

Dorin Rotariu câştigă 20.000 de euro pe lună la FCSB, aşa că Gigi Becali i-a propus să ajungă la o înţelegere pentru rezilierea contractului. Becali e dispus să îi achite o sumă pentru ca Rotariu să nu stea până la încheierea contractului.

Pe Rotariu îl vor Hermannstadt și Sepsi. Sepsi mi-a spus impresarul că l-ar vrea. Acum, care poate să-l ia… El e liber. Depinde cine îl convinge.

Reclamă 4 / 0/3

Îi dau și bani ca să rupă contractul! Îi dau bani ca să plece, eu așa fac. Când nu mai vreau un jucător, nu mai cer bani pe el. Îți dau și bani, pleacă, scap de tine”, a declarat Becali pentru sursa citată.

Becali l-a încercat pe Dorin Rotariu vârf împins, poziţie pe care acesta nu evoluează în mod obişnuit, după care l-a introdus şi în banda dreaptă, acolo unde evoluează de obicei nepotul fostului fotbalist Iosif Rotariu. Fostul mijlocaş al lui Dinamo nu a reuşit evoluţii deloc strălucite în tricoul FCSB-ului, iar Becali, recunoscut pentru faptul că nu are răbdare cu jucătorii, nu crede că s-ar putea schimba ceva în jumătatea de sezon care a mai rămas.

Dinamo îl vrea pe Damjan Djokovic

Dinamo vrea să transfere o vedetă de la FCSB în perioada de mercato din iarnă. Oficialii grupării din Ștefan cel Mare vor să se salveze de la retrogradare, iar pentru a realiza acest lucru au pus ochii pe unul dintre jucătorii din lotul lui Elias Charalambous.

Este vorba despre Damjan Djokovic, care a căzut în dizgrațiile lui Gigi Becali și nu mai este unul dintre titularii echipei „roș-albastre”. Acum, oficialii clubului de pe penultimul loc al Ligii 1 speră să îl aducă sub comanda lui Zeljko Kopic pe mijlocașul din Croația.

Potrivit informațiilor oferite de prosport.ro, oficialii celor de la Dinamo doresc să îl transfere pe Damjan Djokovic în pauza de transferuri din această iarnă, pentru a putea să se salveze de la o nouă retrogradare în Liga a 2-a. Totuși, chiar dacă mijlcoașul nu mai este titular la FCSB, acesta este o soluție pentru banca de rezerve, iar Gigi Becali ar lua în calcul o plecare a acestuia abia în vară.

O altă problemă pentru Dinamo ar fi o eventuală sumă de transfer pe care o va cere Gigi Becali. În momentul de față, fostul jucător al celor de la CFR Cluj, ajuns în această vară în lotul vicecampioanei, este cotat la 300.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
Vezi toate știrile
Citește și