Închide meniul

Suma uriaşă de bani pe care Arnold Garita i-o cere lui Gigi Becali pentru a semna cu FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 iunie 2024, 8:45

Reclamă
Suma uriaşă de bani pe care Arnold Garita i-o cere lui Gigi Becali pentru a semna cu FCSB

Suma uriaşă de bani pe care Arnold Garita i-o cere lui Gigi Becali pentru a semna cu FCSB

Arnold Garita, în timpul unui meci la FC Argeş/ Profimedia

S-a aflat suma uriaşă de bani pe care Arnold Garita i-o cere lui Gigi Becali pentru a semna cu FCSB. Pe lângă salariu, fostul atacant al celor de la FC Argeş vrea şi o suma uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a făcut 3 transferuri la FCSB. David Kiki, Daniel Popa şi Marius Ştefănescu sunt jucătorii pe care Becali i-a adus la echipă. Patronul de la FCSB mai vrea un atacant, iar Garita este una dintre variante.

Suma uriaşă de bani pe care Arnold Garita i-o cere lui Gigi Becali pentru a semna cu FCSB

Conform digisport.ro, Arnold Garita e dispus să vină la FCSB, dar cere o sumă uriaşă pentru a semna cu campioana României. Garita vrea un salariu de 25.000 de euro, dar și un bonus uriaș la semnătură, în valoare de 250.000 de euro.

Garita a fost dorit şi anul trecut de Gigi Becali la FCSB

Gigi Becali s-a enervat la negocierile cu Arnold Garita de anul trecut. Patronul de la FCSB voia să-l transfere pe atacant la formaţia roş-albastră, însă pretenţiile financiare ale acestuia au fost mult prea mari. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că transferul acestuia a picat, însă a pus ochii pe un alt vârf din Liga 1.

„Garita, am discutat cu el prin impresar, a făcut figuri, a cerut mulți bani. La revedere, nu mă mai interesează. Am încheiat. Îl avem pe Compagno, dar să fie și dublură”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă
Reclamă 4

„Ne-a interesat, gata. A fost până acum două zile interes din partea noastră. Ce fac, stau să mă rog de Garita? Machita, că așa îi zic eu”, mai spunea latifundiarul din Pipera.

Suma plătită de Gigi Becali în schimbul lui Marius Ştefănescu

Conform fanatik.ro, Gigi Becali a plătit 1,25 milioane de euro în schimbul lui Marius Ştefănescu. Mijlocaşul a fost convins să o părăsească pe Sepsi, deşi mai avea doi ani de contract cu formaţia covăsneană.

Latifundiarul din Pipera îi va face un contract pe cinci sezoane lui Marius Ştefănescu, dată fiind suma plătită în schimbul său. Gigi Becali şi-a îndeplinit un obiectiv prin aducerea internaţionalului român la FCSB, dat fiind faptul că mijlocaşul a fost şi în vara trecută pe lista campioanei.

Reclamă

Sepsi va încasa 900.000 de euro, din suma plătită în schimbul lui Marius Ştefănescu, iar 350.000 de euro vor reveni şcolii de fotbal „Viitorul Mihai Georgescu”, din Cluj. Deşi şcoala de fotbal deţinea un procent de 50% din drepturile federative ale jucătorului, Sepsi a încasat o sumă mult mai mare.

Marius Ştefănescu va avea un salariu de 17.000 de euro la FCSB, salariu ce va creşte cu 1000 de euro de la sezon la sezon. În ultimul an de contract, mijlocaşul va avea un salariu de 21.000 de euro.

Marius Ştefănescu este al treilea jucător pe care Gigi Becali l-a transferat la FCSB, în această vară, după David Kiki şi Daniel Popa. Campioana se va reuni pe 14 iunie, urmând să plece într-un cantonament în Olanda.

După Andrea Compagno şi David Miculescu, Marius Ştefănescu este al treilea jucător pe care Gigi Becali plăteşte peste un milion de euro, în ultimele sezoane. Pe Miculescu, patronul de la FCSB a plătit suma de 1,7 milioane de euro, în timp ce pe Compagno a plătit 1,5 milioane de euro.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:46

OFICIAL | Fotbalistul dorit de FCSB şi Rapid a semnat în Liga 1! Echipa la care va evolua

17:39

LIVE TEXTSlovacia – Ucraina 1-2. Revenire spectaculoasă a ucrainenilor, după ce au fost conduşi! Shaparenko şi Yaremchuk au marcat

17:30

VIDEOPaul Aron, cel mai rapid pilot în calificările din Formula 2 din Spania! Cursa de sprint e sâmbătă (15:15, AntenaPLAY)

17:27

FotoRomânia – Belgia, la EURO 2024 | „Tricolorii” au ajuns la Koln! Susţinere uriaşă pentru jucătorii lui Edi Iordănescu

16:59

Gigi Becali va încasa o altă sumă importantă dacă se face transferul uriaş al lui Dennis Man!

16:35

VIDEOChristian Mansell, cel mai rapid pilot în calificările din Formula 3 din Spania! Sprintul e sâmbătă (11:40, AntenaPLAY)

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și